Fressssssh

utorak, 20.09.2016.

Već je evo lito dana

Tako nekako ide pisma

Prošlo je evo lito dana, otkad se vodi polemika o migrantima s bliskog istoka, azije i sjeverne afrike

U toj polemiki smo sudjelovali i mi na bloghaeru, pri čemu smo svi mi koji smo iskazali nedovoljno oduševljenje stihijskim priljevom migranata, bili od strane naših ljevoliberalno orjentiranih kolega izloženi salvama uvreda, prozivki i etiketiranja.

Sada godinu dana kasnije, situacija je na izvorištu problema, manje više ista kakva je i bila, u Europi smo imali seriju terorističkih napada, koji se većim ili manjim intenzitetom događaju gotovo svakodnevno.
Kao rezultat toga imamo pojavu institucionalnog jačanja radikalne desnice koja u većini europskih zemalja osvaja više od dvadeset posto mandata na izborima s tendencijom daljnjeg jačanja.

Zbog svega toga, pod pritiskom mišljenja vlastitih građana iskazanog na izborima, i rodonačelnica politike otvorenih vrata Angela Merkel je priznala da je pogriješila, da je njena politika toleancije nekontroliranog priliva migranata bila pogrešna.

Unatoč tomu što je ne samo Angeli nego i svakom drugom retardiranom idiotu sada jasna pogrešnost lijevoliberalnih stavova od prije godinu dana, suvišno je očekivati da bi recimo naši kolege, koji su kao što rekoh prije godinu dana vrijeđali sve one koji su mislili drugačije, slijedili Angelu i priznali pogrešku.

Njihova nepogrešivost je na nivou one koju u kršćanskom svijetu pripisuji Papi, kao vrhovnom poglavaru crkve.

Kada bi naše lijevoliberalno orjentirane kolege ovdje na bloghaeru zamislili kao Pape, obzirom na to koliko ih ima, bloghaer bi izgledo kao naselje štrumfova.

Kao da ih vidim kako u onim smiješnim kapicama skakuću unaokolo, nesvjesni da ih od Miralema i njemu sličnih dijeli samo smjer retardacije.

Jedna druga Angelina ona Đolica je napucala onog svog Brada, koji je od muke odma kupija parcelu u Zablaću, tako da bi mogli poslat jedan autobus ovi namiguša s bloga da tamo u Zablaću kampiraju i čekaju Brada.

Auto Krešo je odlučija podržat vladu, spašava guzicu i pokazuje koliko je govno od čovika.

Da mi je znat ko je ono branija Krešu pajsera kad smo ja i Tigi govorili ko je i šta je.

E da je bar nekad ukopčat mozak.







- 16:42 - Komentari (29) - Isprintaj - #