Fressssssh

petak, 02.09.2016.

Bojkot, špijuni, i leteći mravi




Oni šta su bili ili su još uvik u bojkot nisu rekli ništa, oni koji nisu bili u bojkot su imali nešto za reć.

Ima li bojkot smisla, naravno da ima, ako ništa drugo kao simbolički znak podrške onima koje naš umobolnik terorizira, a i kao signal uredništvu koje i ne postoji da bi nešto tribalo i učinit.

Meni su dirljiva vaša nastojanja da iziđete na kraj s budaletinom, ali jebiga nisu dovoljna, ako nemate administratora, a nemate, jer Blognjuz ne može sve sam stić, a drugi očito ne postoje, dajte blogerima administratorske ovlasti pa idiot neće moć otvorit toliko blogova koliko će mu ih oni pobrisat.

U konačnici draga gospodo blogovlasnici, na vašem servisu osoba čiji je identitet vama poznat, zlostavlja nedužne osobe, korisnike vašeg servisa, usput postavljajući pornografske sadržaje na vašem servisu kojem nesmetan pristup imaju i maloljetnici.

U međuvremenu predlažem da se u samoodbrani, objavljeni sadržaji mailom dostave i župniku Župe Miljevci, kako bi bio upoznat s djelatnosti svojeg župljanina u dijaspori.
Siguran sam da će to našem vrlom katoliku biti drago, da se i u njegovin Miljevcin zna kako je pametan i uspješan.
Mail adresu možete naći na stranici župe Miljevci.

U Srbiju su uvatili špijuna koji je tamo od devedesete i radi za naše tajne službe.
Koja je to sprdačina pa i kod njih i kod nas svaka frizerka zna sve tajne, sad je najbolje da mi uvatimo recimo Milorada pa da ga zaminimo za tog špijuna.
Ovi idioti će nadmašit onog Iliju iz Balkanskog špijuna.

A leteći mravi, oni su tu onako iz čista mira.

- 20:52 - Komentari (12) - Isprintaj - #