Fressssssh

utorak, 29.03.2016.

alien

Čudna smo mi zemlja

Premijer nam ne govori Hrvatski, pa sve i da ima nešto pametno za reć, kad čovik progovori pari ka neki lik iz loše engleske komedije u kojoj glavni lik, inače Pakistanac, postaje .........

Ali nećemo sad o tome.

Hrvatski nadbiskup, koji za razliku od premijera nije živio na drugom kontinentu, ali eto i on ne zna baš Hrvatski, tako da što god govorio više zvuči kao vlasnik burekdžinice nego kao nadbiskup.

Ali nećemo ni o tome.

Predsjednik Hrvatskog novinarskog društva isto ne zna Hrvatski, iako se novinarstvom u Hrvatskoj bavi već sto godina, govori nekim jezikom koji više liči jezicima koji se prakticiraju istočnije, valjda mu ti bolje leže.

Ali ni o tome nećemo.

Dakle bio je Uskrs, nadbiskup je rekao da zlo uživa u pažnji koju mu mediji daju, i apsolutno je bio u pravu, zlo i nemoral uvijek uživaju u pažnji koju izazivaju, hrane se njom i tako bujaju do neslućenih razmjera.
Tako da ispada da su mediji u stvari sluge zla, iako se od njih očekuje da budu na onoj drugoj strani , na strani svjetla.
E onda je predsjednik Hrvatskog novinarskog društva na svojoj varijanti Hrvatskog počeo skičati da je to udar na slobodu medija, i da je crkva u stvari ta koja čini zlo.
Premijer na lošem Hrvatskom nije rekao ništa.

Lou Salome je napisala nešto o ljubavi u staroj Grčkoj, nemam pojma zašto tu grčku civilizaciju uzimamo kao neki uzor, jebate da je valjala ne bi propala.

Onda je Lion Queen napisala Lou da propagira pedofiliju, jer je napisala da je stari Grk nateza mlade Grke, i realno gledajući Lion je u pravu iako sam sto posto siguran da Lou nije imala namjeru propagirat pedofiliju, onda je to pristala bit priča o pedofiliji jer je Lou napisala post u kojem je rekla da je Lion zaostala talibanka, što su svi dežurni ljevičari s oduševljenjem prihvatili, a posebno gorljivo Annaboni jer ona ne trpi Lion radi različitih stavova, a pogotovo zato šta Stefanio piše pisme Lion.

Onda je Lion napisala da je oni Orešković šta ne zna Hrvatski u biti komunistički upljuvak, pa je V napisala da je on u stvari alien, a onda je taj komentar nesta, pa je V o tome napisala cili post

Meni je nekako super s tim ljevičarima i desničarima, ja ih eto razumni jerbo me ljevičari kao Modesti nazivaju fašistom, ksenofobom, čavoglavcem i šta ti ja znam, a desničari poput Mirka njemu svojstvenim arsenalom.

Ja osobno mislim da su i ljevičari i desničari lažljiva prevarantska govna.

Recimo Hrvatski pa i naši blogoljevičari, organski ne podnose izbjegle Hrvate iz BiH koji dođoše za vrijeme prošlog rata, u svojoj neukosti uglavnom ih nazivaju Hercegovcima iako ih je većina došla iz bosne.
E pa ti isti ljevičari koji neskriveno mrze te Bosanske Hrvate, krvi bi dali za izbjeglice iz Sirije, Iraka, i ostalih pizdi materiji, jer oni nemaju ništa protiv izbjeglica ako nisu Hrvati.

Inače ja sam za te migracije, u stvari tribalo bi svako malo ljude pribacivat priko granice, da se prosvitle i postanu liberalni demokrati, evo recimo Srbi u Srbiju demokratskim putem izaberu Četnike za prešidentea i premijera, a vidi ih kod nas Pupija i ekipu ne zna se ko je veći demokrata antifašista homofriend, humanista, jebate svršija bi od lipote.

Zato bi bilo najbolje da se organizirano ti narodi rotiraju iz države u državu da postanu normalni prije svega antifašisti.

Samo moramo paziti da su stalno u pokretu jer ako negdi ostanu duže vrime, onda im padne na pamet da meću barikade, bacaju bombe, i ubijaju domorodce, pa se dobri komšije antifašisti preobrazbe u one koji određuju ko će bit streljan a ko će u logor.

S druge strane najgorljiviji desničari su uglavnom dezerteri jer u Hrvatskoj vojsci je bilo više Srba nego Ustaša, Ustaše su iz daleka sa sigurnog navijale. Oni su recimo u potpunosti prihvatili komunističku doktrinu o neprijateljskom nespavanju, pa se trude bit budni isto kao i oni.

Kompleksna je situacija, u ovoj zemlji, imamo lijevo i desno krilo Saveza komunista, koje je nepotizam i korupciju iz socijalizma prenijelo u demokraciju i razvilo ih do neslućenih razmjera, imamo Četnike koji su poput svojih predaka četrespete, devespete prešli u antifašiste, imamo Jugoslavene kojima je država nestala pa ispadaju ko poklonici ratova zvijezda ufurani u nešto što ne postoji, Ustaše koji se i dalje bore za Hrvatsku iako ista postoji već neko vrijeme.

Naravno da postoje i normalni ljudi, samo se pitam pored svih ovih budalaša s lošim namjerama kakve su im šanse.

Ko zna možda je premijer stvarno alien.

- 17:10 - Komentari (13) - Isprintaj - #