Fressssssh

nedjelja, 18.10.2015.

RECEPT

Pošto sam ljubomoran na sve i svakoga, kad sam vidio da MTMJ fali Annaboni radi nekog recepta za njoke, popizdijo san od ljubomore i reka sam sebi: Neće niko bit bolji i popularniji od mene.

Zato evo i ja pišem recept, možda i seriju recepata ako popizdin


Frigano jaje




Prvi korak je da otiđete na tržnicu i kupite jaja.

Jaja moraju kupit i muški i ženske, iako muški imaju svoja, ali nije baš uputno da njih frigaju.

Kod kupovine jaja obavezno pitajte prodavača pozna li osobno kokoš, te ako je zbunjen vašim pitanjem produžite dalje jer uz psovku, kako mu nije neugodno lagat da su jaja domaća.

Kad ste napokon pronašli domaća jaja kupite ih, uz psovku jer dvi kune za jedno jaje je previše, ka da in je Mozarta pušća, obavezno ajte na kavu, s prvin poznatim koga sritnete.

Na kavi dobro nekog izogovarajte, da van se smanji frustracija od kupovine jaja, usput jebite mater političarin, zaključite da Big brother gledaju samo debili, i kad vam konobar traži dvajst kuna za dvi kave recite mu da ništa niste marendali.

Posli kave ajte kući, usput jebite mater onim majmunima šta se parkiraju po trotoaru, i onome ko je napravijo ključeve od portuna pa triba bravu otvarat po ure.

Kad dođete u stan bacite sve kese koje imate i ajte se brzo popišat, jer vam se od one kave pripišalo.

Kad ste to obavili onda popizdite zato šta van je tava za frigat jaja u sudoperu pa je triba prat.

Operite tavu, i divite se sami sebi jer ste kupili ono za pranje suđa u Lidlu za 5 kuna umisto u Konzumu za 13, , i zaključite kako makinje za prat suđe imaju samo linčine.

Opranu tavu stavite na plin, ulijte ulje i momentalno popizdite jer ulje šprica, naravno niste vi tu ništa krivi, vi ste obrisali tavu , krivi su kriminalci koji stavljaju vodu u ulje.

Kad se ulje zagrijalo razbijte jaje o rub tave, a onda popizdite jer van se jaje izlilo vanka po špaheru.

Drugo jaje razbijte opet o rub rave ali malo nježnije, kad vidite da je samo napuklo pokušajte ga otvorit nad tavom, nakon toga popizdite jer su van prsti upali u jaje a ljudska u tavu.

Kad ste završili s friganjem jaja, zaključite da ćete drugi put kupit krafnu za doručak, jer je jeftinija ne morate se zajebavat, i ne morate prat suđe.

- 10:27 - Komentari (39) - Isprintaj - #