subota, 21.03.2009.

SRETAN ROĐENDAN SEKA

Image Hosted by ImageShack.us


cerekDanas na prvi dan proljeća rođena je naša proljetnica Katarina. Prije točno 13 godina. Sve nam se to čini prebrzo, godine su proletjele. Sad je prava tinejđerica mada je po svemu u teen godinama odavnozujopjevafino. Nadamo se da će pametno projuriti kroz te buntovničke godine. Kako ovih godina nije slavila sa društvom ( ja sam zadnje dvije godine bila u toplicama za njen rođendan ) danas će ga proslaviti sa svojim prijateljicama, baš onako kako želipartypartyparty. Ispekli smo tortu ( svi su malo pomagali )i valjda će biti jestivanjami. Iako vani puše vjetar, a jutros je i pokoja pahulja pala, dok pišemo blog granulo je i sunce. Proljeće je definitivno stiglo...
Sretan Rođendan Katarina, vole te seka, braco, mama i tatakisskisskiss



Numb - Linkin Park

21.03.2009. u 12:22 • 9 KomentaraPrint#

srijeda, 18.03.2009.

Pomozimo Antonu Živkoviću

„25-godišnji Anton Živković skočio je na glavu u more dubine jedan metar, slomio vratni kralježak i ostao 100 postotni invalid. Anton je danas prikovan za krevet i potpuno nepokretan. Život ovog mladića promijenio se u sekundi.Sa prijateljima je išao na more, skočio na glavu, a već pri skoku mu je pukla kralježnica. Prijatelj ga je u posljednji trenutak, kada je već bio na izdisaju, izvukao iz vode. U bolnici je proveo 5 mjeseci. Anton je nakon nesreće u Novom Vinodolskom u ljeto 2007. godine, došao živjeti s roditeljima u Pulu. Anton se ne može brinuti o sebi, a o njemu najviše brine majka Eva. Anton s majkom,11-godišnjim bratom Petrom i nezaposlenim ocem Jozom živi u podrumskom prostoru od 30 kvadrata, koji je preuređen u podstanarski stan. Stan nema prozora, odvojene spavaće sobe, a sve je prekriveno vlagom Žive od 3000 kuna mjesečno,od čega, kaže Anton gotovo 2000 ide za režije.Antonu možete pomoći uplatom na žiro račun, Istarske kreditne banke 3330036376, s naznakom za Antona Živkovića.“

Antonov broj mobitela: 095 897 65 94
Evo par linkova iz 24sata:
http://www.24sata.hr/news/clanak/prikovan-je-za-krevet-zbog-skakanja-na-glavu-u-more/104671/
http://www.24sata.hr/news/clanak/nepokretnom-antonu-25-neznanac-ostavio-1000-kn/105054/
http://www.24sata.hr/news/clanak/paralizirani-anton-iz-pule-zeli-otici-na-akupunkturu/106521/

U zadnjem postu bili smo meta napada anonimaca. Odlucili smo da se više sa takvim ljudima nećemo prepirati,nećemo ostavljati komentare na njihove napade,jednostavno ćemo ih ignorirati ili obrisati njihove komentare.
Mislim da smo bili dovoljno jasni što se tiće pomoći za našu Franku,oni koji žele pomoći dobit će na uvid dokumentaciju i nikada od toga nismo bježali niti smo nešto skrivali.
Puno hvala svima vama koji nas podržavate.


Franka je stigla iz toplica,bilo je super,razgibana je i od sljedećeg tjedna vjerojatno kreće u vrtić,jako se poželjela svojih malih prijatelja, stalno to spominje. Do sljedećeg pregleda u Lovranu je ostalo 3 mjeseca, pa se veseli što će ta tri mjeseca ići u vrtić.
Ovom prilikom želimo se zahvaliti nekim ljudima koji su nam već jako puno pomogli a ne znamo kako da im se za sve zahvalimo...(Ovaj puta u relizaciji našeg centralnog grijanja)
Burić Ankici i Ivanu
Šarić Ivani i Boži
Vedrani
Šarić Jozi i Danijeli
Denisu Podgorelecu
Ivanković Ivani i Zoranu
Obitelji Maljković


Pozdrav...wavewavewave

18.03.2009. u 19:42 • 2 KomentaraPrint#

četvrtak, 12.03.2009.

Povratak iz toplica

Jos samo danas spavamo i poslijepodne idemo po seku i mamu...
Koda ih nema sto godina,nismo tako navikli i zato jedva čekamo.
Jedva čekamo da nas opet zavedu svojim osmjehom...
deadfinobeljkiss


I Ja Cu Budan Sanjati - Gibonni

12.03.2009. u 22:16 • 18 KomentaraPrint#

nedjelja, 01.03.2009.

Bokić

Cijelu noć su pahuljice
Tkale bijele košuljice,
Obukle su cijelo selo,
U svečano ruho bijelo,
Zavijale šumske staze,
Kojim plahe zvijeri gaze,
Zatrpale vrata Žući,
na njegovoj pasjoj kući
(Zlata Kolarić- Kišur)


Image Hosted by ImageShack.us

I NAŠ SNIJEGOVIĆ POZDRAVLJA ZIMU


Zima nas izgleda pozdravlja, koliko smo uzivali pogotovo na snijegu kojega je bilo jako malo toliko smo i sretni da hladni dani konačno odlaze. U proljeće će nas kao i svake godine uvesti seka Katarina koja je rođena na prvi dan proljeća i Visibabe koje su već procvale u našem dvorištu. Već dugo se ne javljamo a razlog je osim gripe koja nas je skoro popapala, odlazak i pakiranje Frankice i mame u Krapinjske toplice, u svemu tome nam je došao i majstor za centralno grijanje koji je po kući imao posla a sve je napravio sam jel je tata bio na poslu, a kada bi bio doma spremanje po kući i pripreme za idući dan bi uzeli svo vrijeme pa za blog ni nije bilo vremena (a ni inspiracija nije bila prisutna) sretan( Recesija je ušla u našu kuću i tuče nas velikom šibom roflcry). Franka i mama su stigle za vikend doma a to je već prošlo i spremaju se nazad. Frankica uživa u toplicama, okolina i tete su joj već poznate a na nove terapeute je navikla već prvi dan. Zna točno kada su koje terapije i uživa u vježbanju, moram napomenuti da je tu i bazen koji ju najviše veseli. Svaki dan se čujemo i prepriča nam sve u detalje, a osim toga kaže i da je sve obroke pojela i pita nas obavezno: JESTE LI SRETNI?
Ujutro putuju u toplice a tata je do srijede na godišnjem odmoru i obavljat će poslove po kući. Počele su i pripreme za humanitarnu roštiljadu "Udruge Mala Anja" koju smo prošle godine svi skupa organizirali na ribnjacima Ključić Brda i odaziv je bio super, a nadamo se da će isto mjesto biti i ove godine, ali o tome uskoro na stranicama udruge.
Na Frankin račun je uplačeno 650kuna (3x200kn i 1x50kn) puno hvala svima koji su uplatili novac koji će biti potrošen na Frankine terapije. Podržali su nas i blogeri i prijatelji (Mala Anja,Niskozemac,Đus,enika36,i mnogi drugi) puno hvala na vašoj podršci.wave Nakon Frankine rehabilitacije polako će početi i pripreme, ponajviše psihičke, za slijedeću operaciju koja se bliži. Frankica je sve super podnijela a molimo Boga da tako bude i ovaj put,a kada sve prođe početi će i na neki način naš novi život, Jel ovo nas je stajalo živaca,neprospavanih noći, straha i na neki način zapostavljanja brace i seke koji su u svemu ipak pali u drugi plan. A bez prijatelja i obitelji sve bi bilo teže...I zato volite se,grlite i ljubite.....
Veliki pozdrav i mahanje iz V.G. I Krapinskih toplicawavewavewave

Jedna pjesmica po Frankinoj želji. Kaže: Tata,daj stavi onu našu...
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

I OVE ZIME FRANKICA JE UZIVALA SA BRACOM I SEKOM


Tony_Cetinski_-_2008_-_Umirem_100_puta_dnevno.mp3 - Toni Cetinski

01.03.2009. u 18:25 • 12 KomentaraPrint#

OBITELJ SUČIĆ - braco Karlo



------------------------------------------------------------------------------


Chevrolet.hr



Auto GAŠPARIĆ

------------------------------------------------------------------------------


HUMANITARAN BLOG ZA POMOĆ FRANKI
Naša mail adresa:
frankasucic@net.hr
sucictomislav@gmail.com


------------------------------------------------------------------------------

Frankin racun

Tekući račun,mama Darija (s naznakom za Franku)
Erste&Steiermarkische Banka
2402006-3202827043



Uskoro ćemo ugasiti Frankin račun u Privrednoj banci,već sada postoje problemi kod uplata preko pošte,a uskoro će Hrvatske pošte potpuno ugasiti mogućnost uplata na štedne knjižice. Hvala vam puno na svakoj uplati.


Privredna banka.
Ziro racun banke:2340009-1000000021
Model poziva na broj: 05
Poziv na broj: 814008-10151000081



--------------------------------------
--------------------------------------
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

ZDRAVKA KRAMARIĆ-ZIDNA KERAMIKA


--------------------------------------
--------------------------------------

"...-Svi ljudi imaju zvijezde,ali one svima ne znače isto.Za one koji putuju zvijezde su vodiči.Za druge,one su samo male svjetiljke.Za učenjake one su problemi.Za mog poslovnog čovjeka one su bile zlato.Ali sve te zvijezde tamo šute.Ali ti,ti ćeš imati zvijezde kakve nitko nema...
-Što želiš reći?
-Kad budeš gledao nebo,noću,budući da ću ja stanovati na jednoj od njih,budući da ću se na jednoj od njih smijati,to će za tebe biti kao da se sve zvijezde smiju.Ti ćeš imati zvijezde koje se znaju smijati!
-I on se ponovo nasmija.
-A kad se utješiš ( jer čovjek se uvijek utješi) bit će ti drago što si me upoznao.
Zauvijek ćeš mi ostati prijatelj.Poželjet ćeš da se smiješ sa mnom.Otvorit ćeš katkada prozor,onako,iz zadovoljstva...Tvoji će se prijatelji čuditi kad vide kako se smiješ gledajući nebo.Ti ćeš im tada reći:-Da,zvijezde me uvijek tjeraju na smijeh!-
A oni će misliti da si lud! Baš sam ti podvalio..."

Mali princ
Antoine de Saint-Exupery

PRONAĐI
Pronađi jedan cvijet za sebe,
jedan cvijet što tajnu krije
i nemoj da te srce zazebe
ako je sazdan od iluzije.

Pronađi drvo izvan grada,
drvo koje na osami stoji
i nemoj da te tuga svlada
ako se drvo samoće boji.

Pronađi rijeku u zelenom polju,
rijeku koja tajne sluti
i nemoj nikad izgubiti volju
makar se rijeka ponekad muti.


Vladimir Halovanić



Free Hit Counters
Free Hit Counters

Koliko vas je trenutno

amung