ponedjeljak, 31.07.2006.

Ma tko još koristi plažu za sunčanje???

Kamo ide ovaj svijet ...... Možda sam ja prekonzervativna ženskica za svoje 24 godine, no mislim da zbog nekih stvari ovaj svijet kreće prema totalnom rasulu. Tu ne mislim na glupe i beskorisne ratove, kojih vjerovatno ne bi bilo da svijetom vladamo mi žene, već mislim na nemoral i slične pojave kojih u zadnje vrijeme ima sve više i više.
Baš sam čitala u novinama kako je u lijepoj našoj postao moderan seks na javnim mjestima: u parkovima, na plaži ..... Katastrofa. Navodno da je na Komiži 200 kupača svjedočilo spolnom odnosu (da budem pristojna) mladog para. Dogodilo se to i na Pagu – 2 para na istoj plaži u jednom satu. Naravno, većina posjetitelja tih plaža zgražala se nad takvom perverzijom. Ne mogu vjerovati da nekome takvo što uopće može pasti na pamet. Pogotovo na plaži, gdje sve vrvi od male djece ..... Ako se baš ne mogu suzdržati, onda neka se sklone primjerice u kabinu ili neka otplivaju daleko u dubinu i tamo to obave. Osobno smatram da bi čin vođenja ljubavi trebao biti čin između dvije osobe koje se vole.... Zato se valjda i zove vođenje ljubavi, jer bi trebalo biti vezano uz ljubav. No u ovim slučajevima «igranja» na plaži, ne vjerujem da se radi o ljubavi.... Prije bih to povezala sa pijanim i drogiranim budalama, koji nemaju ni trunke srama ni kućnog odgoja. A ako to rade zato kaj uživaju da ih neteko gleda, onda bi im bilo pametnije da se počnu profesionalno baviti snimanjem pornića, jer bi tako bar nešto i zaradili i od toga bi imali i neku korist.
Vjerujem i da ti muški koji se idu seksat na javnom mjestu, zapravo žele ostaviti dojam kako su oni neke snažne muškarčine, a zapravo su najobičniji slabići i ekušci koji su nesigurni u sebe, pa na taj način žele da drugi na njih gledaju kao na neke super zavodnike. A zapravo nisu ništa drugo nego debili vrijedni žaljenja. A te ženske nisu ništa drugo nego fifice koje bi spavale sa svim što hoda na dvije noge ...... a možda i na četiri, bitno da je muškog roda. To su glupače koje sramote ženski rod!
U novinskom članku koji me potaknuo na pisanje o ovoj temi, pročitala sam i da je ovakvo ponašanje postalo trend i u Europi, a najviše u Danskoj. Eto kaj nam nosi ta Europa kojoj toliko težimo. Ma šta će nam sve to, ako će nam donijeti to da perverzije počnemo smatrati normalnim? U članku ispod ovoga bio je tekst o tome kako su Danci najsretniji narod na svijetu, a mi Hrvati smo na 98. mjestu. Jesu li Danci najsretniji zato kaj se oni najviše seksaju na plažama? Tko zna? Sad kad to postaje trend i kod nas, možda se popnemo na više mjesto ljestvice sreće.....
Neki stručnjaci sve to povezuju s vrućinama.... Vani je vruće, pa su ljudi po cijeli dan na plaži ... bla bla... mislim da tak nekaj može izjaviti samo netko kome kome fale dve tri daske u glavi....
Neka psihologinja pak kaže da se Hrvatima naglo događa liberalizacija, i da je ovo nastavak tog što je ogroman broj Hrvata opčinjeno pratio voajersku emisiju Big bradr. S tim se donekle i slažem, jer smatram da emisije tog tipa zaglupljuju svoje gledatelje pa potpuno podržavam roditelje koji svojoj djeci brane da to gledaju.
Možda bismo se trebali ugledati na Francue koji su u Parizu uveli čednu zonu. Pariška gradska skupština zabranila je nedolično odijevanje na gradskoj plaži na obali rijeke Seine u centru grada. Zabranili su tange, nudizam i toples, a svaka gola guza biti će kažnjena sa kaznom od 38 Eura. Zakonodavci kažu da je to sigurnosna mjera, jer golotinja može provocirati i potie opasno i nedolično ponašanje. Naravno, ne kažem da bi nudizam posve trebalo zabraniti, ali neka za to postoje određena mjesta koja nisu u blizini običnih plaža.

Mogla bih još puno pisati na ovu temu, al mi se više fakat neda. Idem malo u grad. Ciao .....

- 10:34 -

Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Ovaj blog govori o svemu i svačemu što mi padne na pamet! Tko želi, neka čita! Tko ne želi, nek ide v rit!

Odlični blogovi koje volim čitati

Tigar
Tia
Thule
Sandokan
Daniela (bez J)
Andromeda
Jelenko