Frama Vukovar


< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari

Linkovi

stranica Župe sv. Filipa i Jakova

FORUM FRAMAŠA

FRANJEVAČKA MLADEŽ

ZAGREBAČKO PODRUČNO BRATSTVO FRAME

FRAMA VK NOVO SELO

FRAMA JUG 2

FRAMA SIKIREVCI

FRAMA MAJKA BOŽJA LURDSKA - ZAGERB

FRAMA KARLOVAC

FRAMA ČAKOVEC

FRAMA KLOŠTAR

FRAMA BJELOVAR

FRAMA TRSAT

FRAMA SV. PETRA - ŠIBENIK

FRAMA GRADA RIJEKE

FRAMA CRIKVENICA

FRAMA RUŽIĆI

Opis bloga

st patrick's



evo i naša frama dobila svoj blog... na njemu ćemo objavljivati sve što nam se događa... slobodno komentirajte... i osjećajte se ko kod kuće

image hosting for myspace

Evo i naših pjesama


SVE BI SNAŠE......wink

Sve bi snase ljubile plivace,
Ali Gabi , Gabi brani to.
Svoje male usne bi im dale
Kad bi samo , samo smjele to!

A Gabi znam , znam nije sigurno
A kad me on , on ljubi opasno.
A Gabi sta , sta , sta sta da radim ja
Meni nema , nema boljega.

Sve bi snase.......

Pater kazi , kazi joj
Da ne bude srca kamenog
Moj je dragi sada na bazenu
Na prvenstvu nasem Hrvatskom!

Sve bi snase.......

P.S- zamisljajte si kvacice neda mi se sad ponovo pisat!!!!!!!!

ova pjesma je inspirirana istinitim događajem koji se dogodio u Dubrovniku


Podaci o FRAMI


ŠTO JE FRAMA?

Franjevačka mladež, skraćeno FRAMA, je udruga mladih koja se u Hrvatskoj pojavila krajem 1992. godine s ciljem da u okviru Franjevačkog svjetovnog reda izgrađuje svoju duhovnost u novim društvenim okolnostima i ostvaruje ju angažirajući se na područjima života koja odgovaraju njenom mladenačkom statusu. Ona kao dio Crkve želi djelovati u suvremenom svijetu. Nadahnjujući se životom i idealima sv. Franje Asiškog želi u ovome vremenu biti znak mladima današnjice, svjedočanstvo u svijetu i Crkvi danas, ističući ponovno vrijednosti bratstva, mira i ljubavi, življenih u crkvenoj zajednici s cijelom franjevačkom obitelji.

Osnovni cilj Franjevačke mladeži jest približiti mladima Crkvu na način na koji ona istinski i egzistira, kao živu zajednicu u čijoj dinamici i oni mogu pronaći svoje mjesto, zajednicu koja će im omogućiti da od nje primaju, ali da se u njoj i daju i na taj način pozitivno usmjere svoju energiju i entuzijazam, kojih u mladosti imaju u izobilju, postajući tako istovremeno i istinski svjedoci žive Crkve.

FRAMA želi pomoći mladima da po primjeru sv. Franje Asiškoga traže svoj put prema istini. U mnogobrojnim bratstvima mladi se diljem Hrvatske svakoga tjedna susreću i suočavaju sa svojim životnim problemima, dok u isto vrijeme u vlastitim iskustvima zajedno rastu kao bratstvo.


FRAMA U SVIJETU.........

Franjevačka mladež danas u svijtu broji oko 50 000 članova. Bratstva FRAME razgranata su po svim zemljama gdje je prisutan duh sv. Franje Asiškoga, koj ini u današnje vrijeme ne prestaje privlačiti i oduševljavati mlade ljude. Navodimo samo neke od zemalja: Italija, Portugal, Argentina, Brazil, Čile, Kolumbija, Kostarika, Filipini, Španjolska, Meksiko, Peru, Kanada, SAD, Poljska...

Pogledajte arhivu
postove po mjesecima:

Pismo napisano:07.01.2008., ponedjeljak

Danas sam molio za tebe!!!




Danas sam molio za tebe, za tvoj život, zaželio ti sve najbolje, zamolio nebo da te blagoslovi dobrim zdravljem i srećom. Molio sam da te ispunjavaju i okružuju nada, vjera i ljubav. Zamolio sam tvog anđela čuvara da te čuva i štiti od svake boli i da te zaogrne veseljem, zadovoljstvom, mirom i blagostanjem.

Danas sam molio za tebe. Molio sam da te vodi mudrost, da doneseš odluke koje će unaprijediti tvoj život i učiniš one promjene koje su za tvoju dobrobit. Molio sam za tebe obilje dobrih prilika, sposobnost da ostvariš svoje ciljeve i iskusiš radost ispunjenosti. Molio sam da bude uslišana svaka želja tvoga srca, da bude zadovoljena svaka tvoja potreba i ostvaren svaki tvoj san.

Danas sam molio za tebe. Molio sam da budeš spreman na sve što ti život pruža i za sve kroz što prolaziš. Molio sam da tvoj duh bude jak i da te vodi i čuva na svakom koraku, na svakoj stazi koju odabereš. Molio sam da ti nebo potvrdi da si vrlo poseban i da ti zemlja bude dobra. Molio sam Boga da ti pokaže svoj savršen put. Danas sam molio za tebe.

- 22:09 - Reci što misliš! (5) - Za uspomenu ispiši - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>