ponedjeljak , 06.10.2008. u 20:37

Dragana Mirković - Priprema nove pjesme

Image Hosted by ImageShack.us

Skladatelj i menadžer Saša Dragić, osim što trenutno obavlja mjesto direktora akademije „Operacije trijumf“, kako „Alo!“ saznaje, završava novi album za folk pjevačicu Draganu Mirković.

- Tekstove je napisala Vesna Petković, a ja glazbu, i mogu vam reći da sam prezadovoljan kako je Dragana otpjevala te pjesme. Tek sam se sada uvjerio da je izuzetna pjevačica i da može otpjevati i mnogo zahtjevnije skladbe od onih kakve je dosad snimala - otkrio je Saša Dragić za Alo.

Prije nekoliko mjeseci, Dragana Mirković je izjavila da još ne razmišlja o izdavanju novog albuma, smatrajući da je sa pjesmama „Život moj“ i „Jači nego ikada“, koje je otpjevela sa Danijelom Đokićem i starom ekipom iz „Južnog vetra“, osvježila poslednji album „Luče moje“.
Međutim, njeni bliski suradnici kažu da folk diva polako počinje prikupljati pjesme za novi album, koji se treba pojaviti na tržištu početkom sljedeće godine.

- Dragana ne želi puno govoriti o tome, jer je osoba koja ne voli davati lažna obećanja. Obožavatelji je mole da snimi novi album i održi veliki koncert koji priliči zvijezdi kao što je ona. Iz poštovanja i ljubavi prema fanovima, koji je prate skoro 25 godina, Dragana je odlučila snimiti još jedan album. Međutim, ne zna se kada će on izaći, jer je Dragana u potpuno drugoj priči, maksimalno je posvećena obitelji i televiziji - kaže izvor blizak pjevačici.

Image Hosted by ImageShack.us

Komentari... (20) - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.