subota , 13.09.2008. u 19:28

JK postala mama / Ceca kao lutka na PINK tv-u!

Estradna zvijezda Jelena Karleuša porodila se u nedjelju, u 21.30 sati u GAK "Narodni front", javljaju beogradski mediji. Ona je carskim rezom na svijet donijela zdravu djevojčicu kojoj je dala ime Atina.

Jelena je u pratnji majke Divne i supruga Duška Tošića, stigla u nedjelju rano ujutro u porodilište, piše "Press".

Pjevačica se navodno odlučila poroditi baš u nedjelju kako bi uz nju bio i suprug Duško, koji je već sutradan morao otputovati za Njemačku zbog utakmice koja ga je očekivala u srijedu.

- Čast nam je objaviti da je 7. rujna u 21:30 sati, Jelena Karleuša na svijet donijela zdravu bebu, djevojčicu Atinu, tešku 3.400 grama.
Jelena se porodila u bolnici 'Narodni front', a na čelu operacijskog tima bio je direktor bolnice, dr. Dušan Stanojević. Uz Jelenu su bili ponosni tata male Atine, Duško Tošić, kao i Jelenina majka Divna i tetka Danijela-, piše na sajtu popularne pevačice.

Iako je prvobitno najavila da će kćerku nazvati Divna po svojoj majci, Karleuša je odlučila bebi dati ime Atina. Zanimljivo je da je Jelena sa svojom majkom razmatrala i mogućnost da kćerki da ime Tara kako bi se slagali inicijali, uz prezime Tošić, ali su i od te ideje odustale jer se kćerka njenog bivšeg supruga Bojana Karića zove upravo Tara.

U Beogradu se neće dugo zadržavati, već će se beba i majka požuriti i pridružiti se Dušku u Njemačkoj, gdje Atinu čeka i predivno uređena dječija soba.

Image Hosted by ImageShack.us

Svetlana Ceca Ražnatović vratit će se ne televiziju Pink, i to u liku jedne od lutaka serijala "Vila Grande", koji uskoro kreće na ružičastoj televiziji, saznaje Kurir iz izvora bliskih Pinku. Ceca je već nekoliko godina zabranjena na televiziji Pink, a aktualna događanja mogla bi biti svojevrstan povratak pjevačice na Pink, doduše na malo neuobičajen način.

Lutkarski serijal je zamišljen tako što će "Grandovi" pjevači posuditi glasove lutkama, koje će uz skečeve i dijaloge pjevati pjesme poznatih. Nije bilo očekivano da će Željko prihvatiti da se Cecin lik pojavi među lutkama, ali, na iznenađenje svih, on je potpisao odobrenje i sada se piše tekst koji će lutka Ceca govoriti tokom serijala.
Pored dijaloga, Cecina lutka će pjevati, pa će se tako nakon nekoliko godina ponovo čuti na ružičastoj televiziji.

- Bit će to svojevrstan povratak Cece na televiziju Pink, a da li će na tome i ostati, pokazat će vrijeme - obavještava Kurir.

Naime, serijal "Vila Grande" nastao je po uzoru na popularnu humorističnu seriju "Nikad izvini", koja se na vrlo originalan način bavila poznatim političarima. Tako će desetak lutaka, napravljenih po uzoru na izgled i karakter ovdašnjih najpopularnijih pjevača i pjevačica, živjeti, raditi i pjevati u meksičkom selu "Vila Grande". Sve lutke imat će svoja imena i bit će identične stvarnim likovima.
Rukovoditelj "Vile Grande" bit će vlasnik "Granda" Saša Popović, a pored Cece Ražnatović i Lepe Brene, kao najvećih domaćih folk zvijezda, svoje lutke će imati, prema najavama, i Seka Aleksić, Jelena Karleuša, Dara Bubamara, Dragan Kojić Keba, Mile Kitić, Aca Lukas i Boba Živojinović.

Image Hosted by ImageShack.us

Komentari... (11) - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.