ponedjeljak , 21.04.2008. u 20:44

Nije više maneken, sad je biznismen iz inozemstva

Image Hosted by ImageShack.us

Folk zvijezda Seka Aleksić prekinula je nedavno šestomjesečnu vezu s manekenom Mladenom Radulovićem. Prema riječima sugovornika Pressa, Seka je raskinula s Mladenom prije skoro mjesec dana, a kao razlog razlaza navodi se da je Mladen svojoj djevojci stalno prebacivao što u javnosti neće objaviti njihovu vezu.
Zgodnom manekenu smetalo je i to što Seka na nastupe i dalje ide sa svojim bivšim zaručnikom Zoranom Kovačevićem. Isti izvor, dodaje i da je konačnu odluku o raskidu Seka donjela nakon romanse sa izvjesnim biznismenom iz inozemstva.
Seka se je ohladila od Mladena, ali nipošto nije potpuno hladna za muški rod.
Nedavno je upoznala jednog biznismena koji godinama živi i radi u inozemstvu, i prilično je izvjesno da će između njih uskoro planuti ljubav. Seka za sada nikome od prijatelja ne želi otkrivati o kome se radi i koliko je ta veza ozbiljna.
Poslije prekida petogodišnje veze sa Zoranom godilo joj je da pored sebe ima nekoga poput Mladena, mladog i zgodnog. Iako su sedam dana proveli na zajedničkom putovanju u Istanbul, njihov odnos nikada nije toliko ojačao da Seka može javno priznati njihovu vezu, što je mlađanom Mladenu smetalo. On joj je nedavno počeo prebacivati i to što na putovanja stalno ide sa svojim bivšim vjerenikom Zoranom Kovačevićem, sa kojim je Seka ostala u dobrim poslovnim odnosima. Pjevačica se polako hladila i na kraju odlučila prekinuti s Mladenom. Trenutno je okupirana poslom, a ovih dana je očekuje i konačno useljenje u novi stan, koji je nedavno kupila u Beogradu - zaključuje izvor Pressa.

Image Hosted by ImageShack.us

Komentari... (19) - #

srijeda , 09.04.2008. u 21:16

Daniijela Vranić - Nova ljubav se zove Aca Lukas...

Image Hosted by ImageShack.us

Atraktivna pjevačica je izvjesno vrijeme bila u vezi sa Draganom Jovanovićem, predsjednikom Općtine Topola, kada se paralelno počela zabavljati sa svojim kolegom. Iako je prvih tjedana krila da je sa Lukasom prekoračila granicu prijateljskog odnosa, zajedničko pojavljivanje na "Oskaru popularnosti" u Banjaluci i očigledno specifičan odnos između njih pokrenuli su priče o romansi dvoje kolega. Uz to, Danijela je izjavom za "Svet" da je u vezi i da je ludo zaljubljena dodatno podgrijala nagađanja.
Prošla nedjelja je mnogo rasteretila Vranićevu. Sigurna u svoje osjećaje i uspjeh veze s Acom Lukasom, "Grandova" ekskluzivka je raskinula s Jovanovićem. Tim povodom, insajder koji je želio ostati anoniman za "Svet" kaže:

- To je bio logičan slijed događaja. Ne biste vjerovali kako se Aca ophodi prema Danijeli.
Svaka žena bi poželjela imati uz sebe takvog muškarca i džentlmena. Često ponavlja kako je ona ona prava i kako ga slični osjećaji nisu obuzimali od razvoda sa ženom. Ma, da ga vidite, ne biste ga prepoznali.-

Slučajno ili ne, tek Acina bivša žena Nataša i Danijela Vranić fizički vrlo sliče – od fizionomije lica, preko duge smeđe kose, do visine...

Image Hosted by ImageShack.us

Komentari... (12) - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.