nedjelja , 09.12.2007. u 20:35

Ceca – Idealno zaljubljena

Folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović i relly vozač Andrej Kulundžić već 4 mjeseca su u sretnoj ljubavnoj vezi. Višegodišnje prijateljstvo između folk dive i suvlasnika luksuznog auto-magazina „Top speed" kulminiralo je romansom koju zaljubljeni par vješto krije i od svojih najbližih prijatelja.
Cecu i Andreja su upoznali zajednički prijatelji prije nekoliko godina, ali nitko nije ni slutio da će se njihovo prijateljstvo pretvoriti u ozbiljnu vezu koja traje puna 4 mjeseca. Andrej i Ceca svaki slobodan trenutak provode zajedno. I zaista, zaljubljeni par je viđen kako razmjenjuje nježnosti u intimnoj atmosferi jednog luksuznog restorana u centru Beograda. U više navrata Andrej je viđen kako dolazi u Cecinu vilu na Dedinju.
Kako stvari stoje, Ceca bi uskoro mogla stati po drugi put na ludi kamen jer, prema riječima njenih najbližih, nije bila tako zaljubljena otkako je upoznala Željka Ražnatovića.

No tu priči nije kraj...
Samo 6 dana nakon vijesti o novoj ljubavnoj vezi najpoznatije folk pjevačice u medije je procurila i vijest o njezinoj navodnoj trudnoći s novim dečkom.

Ceca kaže da je priča o njenoj navodnoj trudnoći najobičnija izmišljotina i najavljuje da će uskoro izaći u javnost sa detaljima svoje romanse sa Andrejom Kulundžićem.

- Razumijem ja da su ljudi zainteresirani za moj privatni život, ali ne mogu shvatiti da nekim osobama ništa nije sveto i da mogu izmišljati čak i takve stvari!
Nisam trudna, to su najobičnije gluposti! Uskoro se vraćam u Srbiju i tada ću vam odgovoriti na sva pitanja - navodi Ceca, koja još uvijek ne želi otkrivati detalje svoje ljubavne veze.

Nikakve medijske spekulacije i izmišljotine ne mogu pomutiti njenu sreću sa Andrejom.
Ceca samo hoće živjeti normalno sa čovjekom kojeg voli. Ona je konačno pronašla čovjeka svog života i želi se vratiti u normalan kolosjek. Izmišljenom pričom o njenoj navodnoj trudnoći prije mjesec dana već su neki mediji pokušali sebi podići tiražu, a sad se evo to ponavlja. Ceca sigurno nije trudna, a da je to bi sigurno s ponosom objavila.

Image Hosted by ImageShack.us

I za kraj još malo sočnih detalja o Cecinoj novoj ljubavnoj vezi...

Njihova romansa nedavno je doživjela svoju prvu krizu, jer su mediji izmislili Andrejovu izjavu da on i dalje voli svoju suprugu Marinu i da sa Cecom nikada nije bio u vezi.
Ceca je najprije pomislila da je izjava autentična i vrlo se razočarala. Međutim, Andrej joj je objasnio da je u pitanju izmišljotina ili nečija zloba, i da su njegovi osjećaji prema njoj iskreni i postojani, kao i da je ona žena njegovog života. Poslije ove krize, njihova veza je još jača.
Prema njegovim riječima, Ceca, iako je opijena zaljubljenošću, ipak je strpljiva i mudro čeka rasplet Andrejove bračne situacije, za koji se nada da će biti služben početak njene ljubavne sreće.
Ceca je sigurna da je on pravi, i baš zbog toga ne želi vršiti pritisak, već kaže da će poštovati svaku njegovu odluku i uvjerena je da ih čeka sretna budućnost.
Ona se želi što manje eksponirati, ali je i dalje svaki trenutak s Andrejom u mislima. Ipak, dok ne bude sigurna da je on potpuno njen i da je sretna budućnost u njihovim rukama, ne želi o tome govoriti za javnost. Jednostavno, ne želi da joj neko kvari sreću koju čeka godinama.
Prema njegovim procjenama, javnost sigurno u ovoj godini neće vidjeti ovaj ljubavni par zajedno.

Izvor teksta i fotografije: Balkanmedia


Komentari... (9) - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.