utorak , 27.11.2007. u 20:38

Uskoro novi albumi...

Tina Ivanović – "Miris ljubavi"

Mlada pjevačica koja je poznata po vrckavim hitovima „Bunda od nerca“ i „Cabrio Porsche“, Tina Ivanović, će uskoro objaviti novi album. Ovoga puta se odlučila eksperimentirati, i to u svakom pogledu. Osim pjesama kao što je „Miris ljubavi“, po kojoj album i nosi ime, na albumu će se naći još neka balada, u kojima će se, kako Tina kaže, prije svega obratiti ženama:
- Tekstovi su takvi da će se nježniji spol pronaći u njima - kaže Ivanovićeva.
– Imat ću i nekoliko disko pjesama za mladu publiku. A oni koji su navikli na moj stajling – bit će, vjerujem, ugodno iznenađeni, jer sam totalno drugačija!
Pjesme će se čuti za koji dan, pa željno očekujem reakcije. Ako je suditi po komplimentima koje dobijam od kolega, bez lažne skromnosti, popet ću se bar dvije-tri stepenice na estradnoj sceni rekla je Tina za Kurir.
(19.10.2007.)

Tanja Savić

Tanja Savić je konačno ušla u studio i snimila prvu pjesmu za novi, dugo najavljivani album. Iako je publika još uvijek slaba na njene prve hitove "Tako mlada", "Zašto me u obraz ljubiš", "Kao brodovi", kao i na njenih nekoliko festivalskih pjesama, ipak je došlo vrijeme da obožavatelje obraduje novim materijalom.
Pjesma pod nazivom "Ulica" mirnijeg je karaktera. Glazbu je producirala pjevačica i producentica Sonja Mitrović-Hani, a tekst poznati tekstopisac Sava.
Savićeva je presretna što je napravljen prvi korak u snimanju njenog drugog albuma, koji, kako najavljuje, možemo očekivati već poslije Nove godine.
(29.10.2007.)

Stoja - "Pogrešna"

Prije nekoliko dana Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja, izašla je iz jednog beogradskog studija bogatija za još jedan novi hit. Pjesma "Pogrešna", koju je upravo snimila, izazvala je veliki interes među svima koji su je čuli.
Kako je odlično prihvaćena od publike, već sada se može reći da je pjesma pravi hit. Prepuna je energije, što inače priliči popularnoj pjevačici, a moglo bi se reći da je pjesma autobiografska.
Na nekoliko strana trenutno traju pregovori za snimanje spota.
Stoja dosta vodi računa o tome da se publici predstavi i pjesmom i vizualnim efektima, pa je sigurno da će u pregovorima biti jako zahtjevna, sve dok ne dobije upravo ono što očekuje za svoj već u najavi megahit.
(08.11.2007.)

Ana Kokić

Atraktivna pjevačica Ana Kokić već nekoliko mjeseci ne izlazi iz muzičkog studija gdje vrijedno priprema novi album. U radu joj najveću podršku pruža dečko, vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen s kojim provodi svaki slobodan trenutak.
Anin novi album je pri kraju, pjesme su snimljene, a do promocije pjevačica će napraviti pauzu u nastupima.
- Pjesme su mi radili Marina Tucaković, Futa, Braja i Kiki Lesandrić.
Muzika je ostala u istom fazonu, a na albumu će se naći i duet sa „Blizancima“.
Riječi pjesama su interesantnije, a i moj izgled je drugačiji.
Angažirala sam stilista, Nikolu Bošnjakovića - priča Ana za Blic.
(09.11.2007.)

Dragana Mirković & Južni vetar – Nek puknu dušmani

Na inicijativu i želju folk pjevačice Dragane Mirković, oko zajedničkog projekta okupili su se pjevači Južnog vetra, koji su 80-ih godina harali estradnom scenom bivše Jugoslavije.
Naime, riječ je o pjesmi koju će udruženim snagama otpjevati pjevačka ekipa u sljedećem sastavu: Dragana Mirković, Šemsa Suljaković, Mile Kitić, Kemal Malovčić i Sinan Sakić.
Popularni pjevači, koji su ostvarili zavidnu solo karijeru, na ovaj način žele se odužiti vjernoj publici, koja ih pamti i podržava kao pjevačku ekipu još iz tog vremena.
Pjesma još nije završena, jer se čeka dio koji treba otpjevati Sinan Sakić, koji je trenutno u bolnici. Što se ostalih tiče, svatko je odradio svoj dio posla i pjesma može krenuti! (Kurir)
(13.11.2007.)

Izvor teksta i fotografija: Balkanmedia

Komentari... (8) - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.