< lipanj, 2007  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off



ICQ
451-408-624

Mail
r3sh@net.hr

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ovo sam ja XD

Nekaj o meni

Ime:Tihomir
Prezime:Stepančec
Rođen:29.9.1988
Dolazim: iz vž-a
Škola:MEC

Ak vans nekaj više zanima gore vam je moj ICQ i e-mail

LJudi koje redovito čitam


------------------------------
Tinika
Aco
Eni
Petra
Lijeva Noga
Silent Scream
Purple Haze
tinči
Riza
Enclave
Grungemaniac
Vitamin
Mean
AEnima
Imortal angel
Nirvana ever3
Ivona-2
Dying alone
Scentless
..joRdiSoNK@..
siddharta
about a nirvana


..............



Ensiferum - DeathBringer From the Sky



Bolji bend ne postoji,,,bar po mojem,,,,

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
-------------------
Grupe koje slušam,,,,

In Flames
Trivium
Wintersun
Ensiferum
Norther
Amon Amarth
Children of Bodom
Dagoba
Caliban
Edguy
Iron Maiden
Helloween
Metalica
Korn
Disturbed
Machinehead
Mudvayne
Static-x
Tool
Deftones
A Perfekt Circle
Chevelle
Staind

.......


petak, 15.06.2007.

bip bip bip bip

Evo me ljudi natrag,,,,nije me dugo bilo,,,neznam preveč sma visel na spejsu hehe,,,tak jea! konačno sam završil srednju mislim to budem sutra tek videl ak položim stručne predmete ali nadam se najboljem thumbup,,,,tak puštam si Ensiferum sad i razmišljam malo,,,tak,,,sutra subota ide se pit van,,,super bude,,,,jea!,,,,u zadnje vrjeme sam jebeno živčani valjda zbog tih ispita ,,,hmmm ,,,,malo sam skrenul haha lud,,,evo još za kraj dobite jednu pjesmu i to je to ,,,,,

BTW: spot vam je sastrane u boxu makar nije spot jer nije bil od te pjesme pa sam tak nekaj samo našel hehe

Ensiferum-Deathbringer From The Sky

High above the ground
Beyond the thunderclouds
A Black shade is flying alone
Once so feared among men
Now the legend is becoming too old
But finally the horrifying truth is about to unfold

Deathbringer from the Sky
Hunting victims in the night
Feel the terror as flames are burning bright
There is... No tower as high or a cave so deep
That can save you from its endless spite
So bow down and face your wretched destiny

A Den filled with treasures and gold
No longer calms his spirit so cold
Again it is time to spread the wings of doom
A Growl shakes the ground
Flames blind men and smoke covers the stars
As he rises towards an ancient sky

The era of total chaos will arrive
Men shall flee in fear
My name will haunt their mortal souls
I'll burn their flesh and I'll crush their bones

Now they shall know
That every myth told is true
They shall burn on my blazing gallows

Deathbringer from the Sky
Hunting victims in the night
Feel the terror as flames are burning bright
There is... No tower as high or a cave so deep
That can save you from its endless spite
So bow down and face your wretched destiny

Your screams can't make me feel pity or regret
I only feel furious hatred
With fire my dominion is gained
So burn away and let my kind rule the world again



| komentari (9) | print | # |

petak, 04.05.2007.

i tak kiša pada meni je dosadno pa sam odlučil post napisati,,,,petak je bil sam na ročkasu i tak supač je bilo ,,,,smao kaj je kiša sjebala sve ali kaj moreš heh,,,,i tak u ovo vrijeme kaj je prošlo ništ pametnog se nije dogodilo,,,s bendom sve 5 hehe,,,,,kak smo krenuli ubrzo bude neka gaža hehe,,,i tak ,,,,ovaj postek je za jednu curu koja me nagovorila da napiešm posteka makar se to meni neda al svejedno,,,hihi,,,i tak nemam baš preveč vremena za blogija hehe jer vodim spejs od benda pa ono ali tak se najde manje više vremena da nekaj napišem,,,i tak dobite jednu pjesmu hehe za kraj rofl


Face Down

Hey girl you know you drive me crazy
One look puts the rhythm in my hand
Still I'll never understand why you hang around
I see what's going down

Cover up with make up in the mirror
Tell yourself it's never gonna happen again
You cry alone and then he swears he loves you

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
As your lies crumble down, a new life she has found

A pebble in the water makes a ripple effect
Every action in this world will bear a consequence
If you wade around forever you will surely drown
I see what's going down

I see the way you go and say youre right again
Say youre right again
Heed my lecture

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down, a new life she has

Face down in the dirt she says
This doesn't hurt she says
I finally had enough
(repeat)

One day she will tell you that she has had enough
Its coming round again

Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
As your lies crumble down, a new life she has found

(repeat)

Face down in the dirt she says
This doesn't hurt she says
I finally had enough



| komentari (12) | print | # |

utorak, 10.04.2007.

Ja sam natrag,,,

,,,evo mene natrag osječam se jebački,,,,,,sretan sam bolje nemrem biti sretan,,,,,bend mi je super napredujemo za čas budemo konc imali tak da ko hoče dojti nek dojde,,,s nama sviraju još par dobrih bendova,,,,i tak,,,napravil sam puno promjena kod sebe,,,,i ne jebe me živa sila za ono kaj je prije sve bilo,,,,imam nove frendove jer su me stari odjebali zbog toga jer sam 2 put išel u grad s frendovima iz benda a ne s njima,,,,,zaboli mene to je njihov problem,,,,,

za Teskača- ne seri govna okolo o meni nego mi lepo u facu reči sve kaj misliš,,,,,i ne seri po mojem bendu jer kao prvo nismo emači kao drugo ne sviramo emo kao treče mi smo anti emo liga i nabijamo sve emače nakurac uključujuči i tebe jer isto zgledaš ko emač s tom frizuricom na stranu ak bumo govorili kak emači zgledaju,,,,,

i tak to sam imal samo za reči ,,,, pozz ljudovi uživajte mah



| komentari (17) | print | # |

četvrtak, 29.03.2007.

Sve je za kurac,,,,,

Tak se trenutno osječam,,,,

Walk on past me
Never say my name again
I see though you
Your lies will no longer stand
Walk on past me
Never say my name again
I see though you
Your lies will no longer stand
Beauty fades
What's inside shines though
Offered all and gave me nothing
Suffocation setting in
I can't breath when you're around
Believed lies
I see though you
Some how you see me all too well
And there is no hiding behind lies
If I could only run fast enough
Now I'm running out of time
Walk on past me
Never say my name again
I see through you
Some how you see me but you see me all too well
I see through you
Walk on past me
Never say my name again
Walk on past me
Never say my name again
I see through you
Some how you see me all too well
And there is no hiding behind lies
If I could only run fast enough
Now I'm running out of time



| komentari (10) | print | # |

četvrtak, 22.03.2007.

novi post,,,,,

evo kak sam obečal svojoj eni cerekda budem napisal neki postek pa evo jedan kratki jer nemam baš previše inspiracije,,,,,i tak prešlo je jako dugo od zadnjeg posta,,,kod mene ništ novoga tak sve po starome,,,,i da objavim imam novi bend zovemo se United for Destruction,,,sviramo neki HC,,,,i tak u subotu i nedjelju su nam probe pa ak nas neko hoče čuti nek javi pa budemo ga pozvali na probu,,,,i tak u bendu nas je 4 za sad ,,,nekaj se dogovaramo da bi napravili s 2 vokala fintu,,,ali to je ono samo dogovaranje još,,,i tak,,,,thumbup,,,,bliži mi se kraj 4 razreda žestica još malo i dani maturanti budu i bude se pilo haha,,,,i nema više ništ novoga,,,ajde sendam vam pozz wave,,,
Velku pussssu svojoj eni cerekkiss,,,,



| komentari (9) | print | # |

subota, 17.02.2007.

Problemi šmrc,,,,

,,,evo mene natrag ljudovi,,,imam nekaj važno za reči i tak to ,,,došlo je do komplikacija u bendu,,,,jedan gitarista izlazi iz benda i stil muzike budemo promjenili i tak ,,,,vokal nam ja mislim isto izlazi iz benda tak da budemo novog vokala tražili,,,a kaj se tiče stila to bude žešča muzika malo i najvjerojatnije bude samo 1 gitara,bass,bubnjevi i vokal,,,,i tak to je ta vjest dana bila,,,a sve u svemu subota je i tak idem van danas,,,hihi,,,,jedva čekam,,,i to je sve za sad,,,,,ajde pozz ljudovi cujemo se



| komentari (33) | print | # |

nedjelja, 04.02.2007.

Evo me hehe,,,,

Da dobil sam ovu štafetu od eni i sad moram napisati 5 nekih stvari o meni koje kaktiga niko nezna,,,hmmm pa o meni skoro sve znaju frendovi i frendice pa onda bum nekaj napisal,,,thumbup

1. Opsjednut sam gitarama i opremom za gitaru
-jep istina je hehe na netu svako malo gledam po stranicama kaj ima novog na tržištu i tak to,,,,gledam efekte za gitaru to mi se najviše sviđa,,,,

2.Obožavam crnu boju
-crna boja mi je naljepša i obožavam ju,,,,doma skoro sve stvari su mi crne hehe,,,,hmm pa nije čudno onda zakej sam stalno u crnom hehe,,,,

3.Volim igrati košarku
-to mi je najbolji sport pa tu i tam zaigram s frendovima ovak prek ljeta vani a prek zime i to na tjelesnom samo

4.Imam strah od duboke vode,,,headbang
-mislim ne bilokakve duboke vode u bazenu je ok,,,ali na moru uffff tam se bojim iti u jako duboku vodu jer si stalno nekaj zabrijem da bude me nekaj griznulo za nogu ili tak nekaj rofl

5.I da ljen sam hehe
-je tu si nemrem pomoči takav sam moraš mi 3 put reči da nekaj napravim hahaha ,,,,,


I to je to,,,,evo ovu štafetu predajem Aciju,Riži i Tinči ,,,uživajte pozz

I da novi spotek sastrane thumbup



| komentari (35) | print | # |

subota, 27.01.2007.

hay.... :))))

Inače htel sam jučer novi post napisati ali nekaj je blog štekal pa sam izgubil voljuburninmad,,,,,al nema veze zato sad nekaj pišem,,,hihi nemam baš nekaj posebno za reči ali več je red da nekaj napišem pa onda tak tek tolko da se ima nekaj za pročitatirofl,,,ali to su večinom samo moje neke gluposti haha headbang,,,,,,,,,i tak vam je to,,,u školi je koma jedva čekam da završi,,,jedva čekam dane maturanta kad bum se napil ko svinja haha rofl,,,,prek tjedna je tak dosadno samo čekam probe s bendom i vikend jer to mi je nekaj jabolje,,,,zanjdih neznam kolko več subota sam u čk-u vani,,,,ok je tam,,,društvo je ok i tak to thumbup,,,,i to je sve za sad heh nemam više ništ pametnog,,,,makar niti ovo tu gore nije bog zna kak pametno haha ,,,,,al svejedno to je to za sad,,,,btw.novi spotek je sastrane za one koji imaju ADSL ,,,,hehe,,,,ajde pozz wave



| komentari (19) | print | # |

srijeda, 03.01.2007.

Novi post,,,,heh,,,,

tak konačno da i ja nekaj novo napiše,...od zadnjeg posta je prešlo ono dosta vremena,,,hehe,,,,i tak,,,nisam imal baš previše inspiracije da napišem,,hehe,,,,i tak bila je nova godina jea!,,,,,bil sam u koprivnici kod frendice,,,,bilo je zakon,,,hehe,,,,jea!,,,alkohola je bilo prekpreveč i tak ,,,svi smo se ljepo napili....evo to je to neznam kaj da dalje napišem,,,,dosadno je,,,,,no i to je to za ovaj put ništ posebno ali tek tolko da nekaj stavim,,,,

da i stavil budem tam jedan spotek sastrane za one koji imaju ADSL,,,,,haha za one koji imaju modem----SORRY



| komentari (16) | print | # |

petak, 22.12.2006.

jea!,,,,konačno prazniki,,,,,jea!,,,,

,,,jep,,,,da da konačno je školica gotova bar za ovo polugodište,,,,hehe,,,rofl,,,,,i da prazniki su jea!,,,joj ovaj tjedan je u školi bilo koma hehe,,,skoro sve ocjene sam morall ispravljati omg,,,ponorel sam skoro,,,žblj,,ali sad je ok sve hehe,,,i tak ,,,,nemam vam baš ništ posebno za reči hehe pa budem stavil jednu pjesmu i to je to,,,,e da i stavil budem spot sastrane u box tak da oni koji imaju ADSL moreju gledati hehe

Trivium-A Gunshot to The Head of Trepidation

You starve your children on neglect
Then feed their bellies with fear (bellies with fear)
Concussion bat to the brain
Witness to a battered mother (battered mother)

Your abuse will end right here
No longer will your family fear (no longer will your family fear)
A gunshot to head of trepidation (trepidation)
My promise if you ever lay a finger

Just look at the scars you make
Your terror makes your kids break (makes your kids break)
A broken home just as you were raised
With fist raised up to your children

Your abuse will end right here
No longer will your family fear (no longer will your family fear)
A gunshot to head of trepidation (trepidation)
My promise if you ever lay a finger

This battle is on all
You've made beautiful
Now hateful
You wretched life wrecker
Abuser
Now suffer

Open fire
On the desire of the man
Open fire
With strife we'll strike down the hand
(Open fire, build the pyre)
If I can't make you see the damage you've made
(Open fire, build the pyre)
I'll make you wish you'd never been alive

(Guitar Solo)

Open fire
On the desire of the man
Open fire
With strife we'll strike down the hand
(Open fire, build the pyre)
If I can't make you see the damage you've made
(Open fire, build the pyre)
I'll make you wish you'd never been alive



| komentari (23) | print | # |

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se