Bebini dozivljaji u velikom svijetu

< prosinac, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Nista pametno, ja sam jos jako mala... smislit cu nesto s vremenom. :)



Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Internet Monitor

12.12.2004., nedjelja

Par novosti iz Babylanda




Kak ste mi vi? Jesam vam falila?

Kod mene je sve puno novosti. Recimo, nedavno mi je dosao u posjetu jedan sticek koji se zove Sveti Nikola. Istina, nismo se sreli, jer on hoda po kucama nocu, kad mi bebe spavamo, ali znam da je dosao po tome sto mi je na prozoru ostavio super poklon: sator u obliku iglua u kojem se vec par dana igram i to mi se jako svidja. Ali, prije nego uopce otvorite usta da kazete da on ne postoji, moram vam reci da sam ga vidjela. Mama i tata su me vodili na bozicni sajam ispred jednog velikog i jako lijepog dvorca, gdje je Sveti Nikola dijelio slatkise. Kao dokaz imam i sliku s njim.

Inace, meni je skroz ok ovako kako je, ali neke promjene se dogadjaju htjela ja ili ne. Recimo, rastu mi zubi. Dva su mi narasla kad sam jos bila skroz mala, imala sam samo cetiri i pol mjeseca, a treci mi je narastao tocno 6. prosinca, nakon sto sam dobila svoj iglu. Mama me zove trozubica. Jos dva me jako muce i nadam se da ce mi narasti sto prije, da ih se rijesim. Do tada se zalim mami i tati, pa me oni tjese.

Vec puno papam, a finu papicu treba i dobro zaliti, je l' tako? Uglavnom, mama i tata su me pokusali nagovoriti da pijem vodu iz one smijesne case s kljunom koja je, medju nama, za malu djecu. Ne znam kako vi, ali ja sam duboko uvrijedjena kad me netko tretira kao balavicu. Mama je to na srecu shvatila na vrijeme, pa me prebacila na pravu casu, istu onakvu kakvu koriste ona i tata. Ok, nije bas ista, jer je moja samo moja i ima na sebi slikicu i dvije rucke, ali sve drugo je isto. I ja sam vam jako brzo naucila piti na to cudo, tako da sad vise ne prolijem nijednu jedinu kap kad pijem!

Jelovnik sam skroz prosirila, tako da sam danas, pazite sad, papala piletinu s rizom, tikvicom i krumpircekom! Ja sam vam prava mala gurmanica i jako volim takve fine stvarcice.

A da ne mislite da samo papam, setam, gledam izloge i idem u shopping, idem vam ja svugdje. Ponovno sam bila u muzeju, ali jednom drugom. Jedna mamina prijateljica je imala prezentaciju svog umjetnickog projekta i knjige, pa smo to isli gledati. Bila sam definitivno najmladja i svi su mi se smijeskali. Bas su fora ti muzeji.

Nedavno sam bila s mamom i tatom u shoppingu i dobila sam puno lijepe obleke, tako da sam si sva zgodna i vazna. Moje omiljene igracke su tatine naocale, koje mu jako volim skinuti s nosa, mamin i tatin mobitel (iskreno receno, tatin mi je malo ljepsi, ali rjedje imam priliku dohvatit ga u ruke), a volim i sjediti mami ili tati na krilu dok nesto rade na kompjutoru i lupati po tastaturi. Tada se na monitoru dogadjaju cudne stvari, a mama i tata slazu vrlo zanimljive face. Osim toga mi se jako svidja stavljati stopala u usta, puzati, iako mi je to malo tlaka, a kad imam pri ruci neku ogradicu, pravu ili improviziranu, primim se za nju, u zelji da stojim. Medjutim, zasad je guza, puna pelena, uvijek pretegnula i jos uvijek nisam uspjela. No, ja sam jedna jako uporna mlada dama, tako da ocekujte da vas uskoro obavijestim o jos jednoj savladanoj vjestini! Vjerojatno najdraze od svega, izuzmemo li klopanje i mazenje u krevetu s mamom i tatom, mi je kad me tata stavi da mu sjedim za vratom. Osim sto sam jako visoka i imam dobar pregled nad situacijom, fora mi je primiti se za njegove usi. Da ne spominjem da je to idealna pozicija za skidanje njegovih naocala koje su mi, kao sto sam vec napisala, omiljena igracka. Uopce ne kuzim zakaj su one tati tak vazne i zakaj mi ih ne da.

Oduzila sam... Pa, da ostavim nesto i za drugi put, puno vas pozdravljam za ovaj put!
- 19:26 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>