Image and video hosting by TinyPic There was a girl I knew...that girl alway believes in her dreams...and that girl was me...

Ja sam BACK!!!

LJudi moji, evo mene opet u svijetu blogova. Napravila sam još neki, ali nije baš dobar, pa nastavljam s ovim, ne znam šta pisati. Prošlo je toliko vremena od zadnjeg posta, a ja bez riječi.

- 18:00 - Komentari (25) - Print - #

Sve i svašta...

Bok, ljudi!!! Evo mene, kao i uvijek počet ću sa komentarima. Hvala na svim komentarima, bilo ih je puno...hvala, hvala, hvala. Sad ću vam malo opisati događaje iz mog života. Prošlih dana bile su devetnice, pa sam išla na neke. Mogu izdvojiti, kad sam srela Silviju, pa samo bile skupa, išle smo sjesti na travu, a onda smo sreli neku ekipu iz mog razreda, Stipu, Ivana L., pa smo malo zezali, ali malo, ipak je bila misa... U subotu su bila Jedra glazbe...Ludilo!!! Bile smo ja, Josipa i Iva skupa, Sarah je nastupala i bila jako uspješna...reći ću vam kasnije koje je mjesto osvojila...cijelu noć smo skupljali listiće za nju...gost je bila Maja Šuput...pjevala je super pjesme...svi su bili na nogama...plesali smo, skakali...sreli smo i Dubravku, Martinu, Mislava, Ivana, Stipu, pa su i oni bili s nama...ma, bilo je pre-zakon...Sada ću vam napisati tko je sve osvojio nagradu:
MJESTA ŽIRIJA:
1. Ivana, Magdalena, Doris i Nada
2. Mladenka
3. Sarah
MJESTA PUBLIKE
1. Ivana, Magdalena, Doris i Nada (ujedno i pobjedničko mjesto)
2. Sarah
3. Mladenka
A, bila je nagrada i za najsimpatičniji scenski nastup, opet su nagradu osvojile: Ivana, Magdalena, Doris i Nada. Bravo za njih, a bravo i za Saru. U ponedjeljak sam sa zborom pjevala na Humcu, na devetnici, bilo je okay. U srijedu se nije išlo u školu jer je bio sv. Ante, u grad su došli autići, vrtuljci i sl. Pa sam se vozila, ma baš je bilo cool. Gledala sam film Material girls sa Hilary i Hayle Duff. Film je pre_super. Prošli put sam u postu pisala o tome što volim, a što ne i top listu svojih naj filmova, sada ću napisati svoje naj serije i samo da spomenem Titanic i Bring it all in or nothing. To su filmovi koje nisam u prošlom postu napisala, a također su mi naj. A, sada ćemo početi sa serijama:
1. Puna kuća
2. Pod istim krovom
3. Princ s Bel-Aira
4. Bračne vode
5. Cosby show
6. Dadilja
7. Sabrina, mala vještica
8. Tajni život Alex Mack
9. Začin života
10. Obični ljudi
Eto, to vam je popis mojih naj serija. Vjerujem da većinu ovih serija i vi gledate. A, sada ću vam nešto reći o mom psiću kojeg sam dobila, njemački ovčar. Zove se As. Neće biti kod mene u stanu već u bake jer ona ima dvorište, ali naravno da ću ja često dolaziti kod bake, pa to nije nikakav problem. Po meni, pas je savršen, a samo za vas sam našla neke informacije o njemu, pa da ne budete neznalice, što se tiče mog psa, čitajte:
Matična zemlja: Njemačka
Podrijetlo: Postoji nekoliko teorija o podrijetlu njemačkog ovčara: ili je nastao križanjem različitih ovčarskih pasmina, koje su nekoć postojale u Njemačkoj, ili potječe od slučajnog križanja kujica njemačkih ovčarki sa vukom. I kod ove pasmine, kao i kod svih drugih, podrijetlo gubi u dalekoj prošlosti. Sigurno je, međutim, da su prvi primjerci njemačkih ovčara srednje duge dlake prikazani na izložbi u Hanoveru, 1882. godine, a kratkodlaki 1889. godine u Berlinu. Opis: Visina: 60 do 65cm mužjaci, 55 do 60 ženke; težina od 35 do 40kg. Tijelo je snažno, mišićavo, kosti čvrste građe. Glava je proporcialna tijelu, čelo nešto zaobljeno, zubalo snažno, uši pri korijenu široke, uspravno nošene, šiljaste, okrenute prama naprijed (štenadi do šest mjeseci uši smiju visjeti); oči su bademaste, nikad ispupčene, tamne boje, inteligentnog i živahnog izraza. Rep: seže najmanje do skočnog zgloba, visi dok pas miruje. Podlaktica i rame su mišićavi; bedro je široko i snažno; šape su okrugle i skupljene. Boje dlake: crna, čeličnosiva, pepeljasto siva, jednobojna ili žuta sa crnim plaštom. Dlaka je gusta, ravna, tvrda, čvrsto prianja uz tijelo. Narav: Hrabar, veseo, poslušan, ujednačen, vjeran, privržen gospodaru, prijatelj djece, tolerantan prema drugim životinjama, lako odgojiv. Korištenje: Isprva voditelj stada, kasnije je korišten, zahvaljujući inteligenciji i visokim moralnim osobinama kao vojnički pas (nosilac poruka pod vatrom i kroz minska polja); za spašavanje (iz vode, u planinama, iz vatre); za vođenje slijepih (prikladnije su ženke jer su mirnije); u policiji (slijedi tragove stare i nekoliko dana). Njemački ovčar je nenadmašiv kao pas čuvar i kao pas za obranu. U tom svojstvu potpuno razvija svoje reflekse i munjevito napada. U svakoj će situaciji s mnogo volje i oduševljeno izvršavati svoj zadatak. Došao je kraj ovoga posta. Puno komentirajte jer sve komentare uzvraćam. Ki§§!!!!!!!
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

- 15:59 - Komentari (494) - Print - #

Novi post...

Hey, ljudi!!! Odmah da kažem, hvala na komentarima, nije ih bilo baš nešto puno, ali ipak hvala svima koji su pomogli da ih bude bar malo. Ovih dana, nije se događalo ništa posebno. Pogledala sam film Avantura u New Yorku sa Mary-Kate i Ashley Olsen. Film je fantastičan, super, odmah je upao na moju listu naj filmova, zato ću na kraju posta i staviti neke slike iz tog filma. Evo, odlučila sam napisati Top 10 svojih naj filmova:
1. Avantura u New Yorku
2. Opasne djevojke
3. Pepeljugina priča
4. Šašavi petak
5. Peh do daske
6. Ne reci nikome
7. Crossroads
8. Gospodin savršeni
9. Dečko mojih snova
10. Harry Potter (svi nastavci)
Eto, napisala sam Top 10 listu svojih naj filmova. A, sada ću napisati ono što volim, a što ne volim kako bi me još bolje upoznali:
VOLIM:
1. Svoju obitelj (naravno)
2. Prijatelje
3. Filmove sa Mary-Kate i Ashley Olsen, Hilary Duff i Lindsay Lohan
4. Glazbu
5. Svoj blog
6. MSN
7. Kompjuter + Internet
8. Rukomet
9. LJeto i kupanje
10. Los Angeles (moram posjetiti taj grad jednog dana)
11. Punu kuću
12. Dinamo
13. Odjeću
NE VOLIM:
1. Umišljene ljude
2. Matematiku
3. Laži
4. LJude koji stalno vrijeđaju, misleći da su oni savršeni
5. LJude kojima ostaviš puno komentara, a oni ti dođu na blog i kažu "Hvala na puno komentara" i to je sve od komentara što ti ostave
6. Naporne i dosadne ljude
7. Paris Hilton
A, prije kraja ovog posta još ću vam dati malu tablicu o komentarima, koliko je komentara ostavljeno na mom blogu do sada i sl.
Komentari
Ukupno komentara ostavljenih na mom blogu: 2548
Prosjek komentara po postu: 364
Najviše komentara po postu: 1021
Broj postova bez komentara: 0
Eto!!! To bi sad-zasad. Komentirajte i dalje jer sve komentare uzvraćam, na kraju postu vam ostavljam neke sličice iz filma Avantura u New Yorku, pa uživajte. Ki§§!!!!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

- 14:40 - Komentari (1037) - Print - #

O svemu pomalo...

Hey, ljudi!!! Evo me, napokon! Stvarno je bilo vrijeme za novi post. Odmah ću se zahvaliti svima na komentarima, stvarno ste super, ostavili ste preko tisuću komentara, to je za mene veliki uspjeh. Komentari su se skroz pobrkali, ne vidi se ni što ste napisali, ali nema veze. Odavno nisam pisala novi post. Opisat ću vam svoje dane od utorka jer se otprije ništa ne sjećam...he, he...Pa, u utorak je bio Dan škole, zapravo, Dan škole je mnogo prije, ali nije se slavio tada već u utorak zbog nekih "opravdanih" razloga. Ja sam nastupala u dvije predstave. U jednoj sam bila glavni lik, a u drugoj predstavi sporedni lik. Dobro ne baš sporedni, ali...ha, ha...Taj dan jedino što bih mogla izdvojiti kao zabavno je bila utakmica između nastavnika i učenika. To je bilo crazy! Od nastavnika su igrali (nabrojiti ću vam predmete): fizika, biologija, tjelesni, zemljopis, ravnatelj i ne mogu se više sjetiti. Uglavnom, pobijedili su učenici, 5:0, bravo!!!!!!!!!!!!! Ja sam navijala za učenike, naravno...U srijedu se nije išlo u školu, jupi!!!!!!!!!!!!!! U četvratak nije bilo ništa posebno, zaključila mi je tehničko 5. Opet jupi!!!!!!!!!!!! Petak, zadnji radni dan, opet jupi!!!!!!!!!!!! Ha, ha, ha... Ni u petak nije bilo ništa posebno za opisivati. Eto, to bi bio neki kratki post. Nadam se da ćete se opet iskazati u komentarima, svima ću uzvratiti komentare, to vam ne treba biti ni najmanje briga. Pozz svima!!!!!!!!!!
Image Hosted by ImageShack.us

- 12:17 - Komentari (363) - Print - #

Štafete

Hey, ljudi!!! Thanks na gomili komentara. Evo ja pišem novi post nakon kratkog vremena. Sandra mi je predala dvije štafete, pa ću ih ja sada napisati. U obje štafete su pojmovi koje moram ispuniti, pa počnimo:

PRVA ŠTAFETA

PJEVAČICE: Moje najdraže pjevačice su Rihanna, Beyonce i Shakira.
ČOKOLADA: Mljac...zar postoji netko na planetu da ne voli čokoladu? Ja obožavam čokoladu, pogotovo sa keksom i lješnjacima...njami, njami...
PAMET: Pa...nisam glupa...he, he...nisam najpametnija, ali pametna jesam...ha, ha...
DEČKI: I like cutie boys... nemam dečka....
PIĆA: Najdraže piće mi je voda...mrzim alkohol...
ŠKOLA: Pokvarila sam se malo sad u sedmom razredu, ali osmi razred me čeka, i jako ću se potruditi, a inače škola, nekad je volim, a nekad mrzim...kao svi normalni ljudi...he, he....

DRUGA ŠTAFETA

AMBICIJE: Pa, ima ih dosta, ja mislim da sam ja već dosad za svako zanimanje rekla da ću se baviti time...htjela bih biti hollywoodska glumica...a, sad da se spustimo na zemlju...pa, ne znam možda ću studirati Engleski jezik...vidjeti ću još...
DRUŠTVO: Ma, svi su jaaakooo zabavni...pa, ne bih se ja družila s njima da su dosadni...he, he...ma, svi su zakon!!!
ZABAVA: Ja volim zabavu, ali do normalnih granica...
STIL ODJEVANJA: Sportski, elegantni, ludi, normalni...ovisi o prilici
GLAZBA: Obožavam glazbu, slušam sve i svašta, ali imam i svojih glazbenih favorita...

Štafetu predajem: Andrea, Antonija, Alba, Martina, Slatkica sa neta, Mateja.

Nadam se da se nitko neće ljutiti ako mu nisam predala štafetu, to ne znači da mi je netko manje drag.
Jučer sam po ne znam koji put gledala film Just my luck u kojem glumi jedna od mojih najdražih glumica, Lindsay Lohan, pa vam evo i njezina slika za kraj posta. Samo još da kažem da je nagradu za najviše ostavljenih komentara u prošlom postu dobila Andrea. Čestitam. Sada idem, puno mi komentirajte. Ciao!!!
Image Hosted by ImageShack.us

- 18:32 - Komentari (1025) - Print - #

Magic moonlight, udarac u glavu...

Hey, ljudi!!! Evo mene sa trećim postom. Prvo da se zahvalim na gomili komentara. Znala sam ja imati i više komentara na postovima na prošlim blogovima, ali onoliko komentara za drugi post je meni i više nego super. Bila je i mala nagradna igra kod mene, a nagrada kod za zaštitu slika, ali pobjednika ću reći na kraju posta, želim vas dulje držati u neizvjesnosti...ha, ha...Sad ćemo malo opisati moje vrijeme koje sam provela od pisanja zadnjeg posta. Pa, počnimo. Prvo subota. Pa, ništa posebno, išla sam malo vani ispred zgrade, pa smi igrali skrivača...he, he... Bila je navečer i Eurovizija, ja sam navijala za Bugarsku, ali pobijedila je Srbija, nije bila loša pjesma. Kad sam bila vani u subotu, sjedila sam na zidiću i buljila u nebo i u toj nekoj navali emocija, mislim ako se to tako može nazvati, ja napisala pjesmicu. Pjesma se zove Magic moonlight baš kao što je moj naziv kod komentara. Pa, evo pročitajte i ocijenite:

MAGIC MOONLIGHT

Sky is so blue and full of stars,
stars are so yellow and shiny
and they seems so happy.

But the most beautiful and the
shineist is the moon, moon is
full of magic and I like that
magic moolight. O, magic
moonlight, o magic magic moolight.

Eto ga. Ma glupa pjesma skroz, ne znam što sam napisala, ali eto moja je i meni se sviđa. Da nastavim dalje, malo smo skrenuli s teme. U nedjelju nije bilo ništa posebno, pa ćemo odmah prijeći na ponedjeljak. Prvi sat bilo je tjelesno. Igrali smo rukometa, ja sam bila na golu i dobila sam udarac u glavu loptom, tako me je bolilo da sam otišla kući, ali tek na trećem satu. I danas utorak. Treći i četvrti sat bila je školska patrola. Išli smo danas ja i Mislav, ali su sati bili skraćeni nismo bili ni na polovici fizike, tj. nismo nikako bili na fizici. Patrola je završila 15 minuta prije kraja petog sata, nama fizike, ali nije nam se dalo ići na sat, pa smo otišli u park. Kad je zazvonilo došla je i ostala ekipa iz razreda: Josipa Iva, Matea itd. Neću ih sada sve nabrajati, oni su još ostali u parku, a ja evo pišem novi post. Sada ću još reći tko mi je ostavio najviše komentara u prošlom postu i tko dobiva nagradu, kod za zaštitu slika. Pobjednik je Ivana. Čestitam!!! Ja sada idem, ova nagradna igra vrijedi i za ovaj post. Tko ostavi najviše komentara, dobije kod za zaštitu slika. Evo vam i jedna slika od Beyonce na kojoj je baš cool ispala. Ciao!!!
Image Hosted by ImageShack.us

- 19:24 - Komentari (329) - Print - #

O svemu pomalo...

Hey, peoplesi!!! Nije me dugo bilo. Jako sam zadovoljna sa komentarima, bilo ih preko 400, a tek prvi post...thanks svima. Pa, nije se događalo ništa posebno, dobila sam jedinicu iz matematike, pa sam jučer bila na instrukcijama, javit ću se slijedeći tjedan da ispravim jedinicu. Malo sam uredila boxeve, pa obratite pozornost. U utorak idem na neku policijsku patrolu, mislim djeca u prometu, nešto tako, nisam sigurna sada kako se zove. Iz moga razreda idemo ja, Daria, Mislav, Stipe i Jure. U ponedjeljak idu Stipe i jedna cura iz drugog razreda, u utorak ja i Mislav, a u srijedu Daria i Jure. Ovo je bio jedan jako kratak post jer stvarno ne znam o čemu da pišem. Tko mi u ovom postu ostavi najviše komentara dobiva kod za zaštitu slika. Pa, navalite s komentarima, ja ću odgovoriti svima. Prije kraja evo vam sličica:
Image Hosted by ImageShack.us

- 12:30 - Komentari (402) - Print - #

Moj prvi post na novom blogu...

Hey!!! Evo mene sa novim blogom. Stari blog ću zatvoriti, a ovaj pisati. Uvela sam neke male promjene za razliku od prošlog bloga. Ali, male promjene. Uglavnom što se tiče komentara. Odsada ću postove pisati tek kad bude više od 200 komentara. A, ostale blogove ću komentirati sa najviše 30 komentara zato i vi meni ostavljajte komentare do te brojke jer ja vam više od 30 komentara nemam vremena ostavljati. Sorry! Onda promjene i u linkovima. U mojim linkovima će biti oni koji mi blog komentiraju redovito. Komentirali oni sa jednim ili trideset komentara biti će mi u linkovima samo ako su redoviti i odgovaraju na moje komentare. Pisati malo duže postove, nego na prošlom blogu. A o sebi ću nešto napisati u boxevima, pa ako vas zanima pročitajte. Stavit ću i svoje slike u slijedećim postovima. Pa, sada kad sam vam objasnila pravila ovoga bloga, možemo opisati moj današnji dan. Iskreno, i nema se što opisivati. Danas je bilo malo nesporazuma na razredništvu. Neki ljudi su pokazali svoje pravo lice. Ubrzo će i kraj školske godine. Moram se baciti na učenje još ovih zadnjih mjesec dana škole. Sada idem, mislim da je bilo dosta za prvi post. Evo vam spot od Cascade na pjesmu Every time we touch, jedna od mojih najdražih pjesama. Pozdrav!!!



- 17:35 - Komentari (441) - Print - #