srijeda, 29.04.2009.

DORF na proputovanju!

Smatram da nema boljeg načina predstavljanja nekog festivala od toga da taj festival putuje (nešto kao putujući cirkus) i obilazeći raznorazna mjesta vrši svoju promociju. Ovu prokušanu metodu gostovanja na drugim festivalima i predstavljanja svojeg jedinstvenog programa iskušali su mnogi meni znani festivali iz Hrvatske pa i šire. Toj veseloj, šarenoj kravani pridužio se i DORF (festival dokumentarnog rock'n'roll filma iz Vinkovaca).

Iz direkcije ovog festivala najvljuju mnogobrojna gostovanja od koji ističem ona u : Subotici na tamošnjem Trenchtown festivalu (31.04.-02.05.2009.), zatim u Zadru (15.05.) na multimedijalnom programu proslave udruge Šikureca, Bjelovaru (16.05.2009.) u novootvorenom prostoru za filmske projekcije Doma kulture u režiji Udruge DOKUart i na kraju u Osijeku (22. i 23.05.2009.) u caffe baru S.Co.Bar.

Ako ste negdje u blizini i volite rock onda svakako svratite na ovu glazbeno-filmsku poslaticu.

- 21:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 28.04.2009.

Bride wars

Ni sam ne znam kako sam se našao u ovome no znate onu staru grkljansku ... "know your enemy..." i tako sam krenuo u recenziranje Rata nevjesti. Zašto pa upravo kako ova gore spomenuta poslovica i kaže treba upoznati onog/nju ako želite s njim/njom imati posla. Da li ovakav film nabijen pozitivnošću i klišeima stare dobro uhodane hollywoodske mašinerije nudi neko solomonsko rješenje ili samo dobro opuštanje i eventualnu možebitno dobru žensku zabavu... mislim da ipak ne ništa tako drastično kao prvo što mi je palo napamet ali svakako sam na tragu sa ovom drugom iznesenom konstatacijom.
Dakle režiser za ovakve filmove o vjenjčanjima stvarno nije bitan jer kad su takvi filmovi u Hollywoodu onda ih može snimiti i konobar iz bilo kojeg birca u L.A.-u ili surfer s plaža. To je jednostavno integrirano u genetski kod svih filmaša iz Zlatne države.
Unatoč tome, što od ovakvih filmova zazirem jer stvarno ne znam što time dobivam ili dobiva bilo tko od vas ovo je film za žemsku razbibrigu, glavne glumice su pomno odabrane. To su uberpopuralne i naravno danas bombe no 1 u Hollywoodskoj džungli megatalentiranih ljepotica Kata Hudson (oprez za sve muške koji će pratiti svoje prijateljice/djevojke/žene u kino da ova djevočica klempavih ušesa koje skriva iza pomno održavane lijepe duge plave kose skriva moćno oružje a to je bolja guza od ipak za mnoge europske ukuse predimenzionirane stražnjice J. Lo.. Zanimljivo da se u filmu to i kroz jednu spačku Anne Hataway i spominje a bome i jako lijepo vidi.;)
a druga ništa manje vrckastija i lijepa je Anne Hataway (njeno glavno oružje ovog filma a vjerojatno i u stvarnosti jesu njene ogromne oke i pretpostavljam po nekim izletima u intervjuima i divlja narav koju režiser prikazuje isto u filmu kroz njen divlji ali svejedno erotični ples za natjecanja budućih nevjesti na njihovoj "bachlorette partyu").
Dakle unatoč Ženskom predznaku filma ima i nešto za nas muške ... što za vidit što za čut.
Osim ovih prednosti ono što je prikaz moći ili pada moći hollywooda je i glazba koja fenomenalno kao i uvijek prati radnju i potencira krešendo radnje kad je naravno potrebno. Jednostavno toliko savršeno da poludite.
Uz glavnu orkestraciju svakako bih naglasio kao plus ovog filma i neke pozitivne stvari koje je ponekad teško očekivati od ovakve sorte filmova koje uvijek hodaju po uhodanim šprancama, a to je da iako film je općenito pozitivan svjedno ima mali, mikroskopski pomalo čudno učinjen odmak od klasike takvog filma kroz scenu ipak nesretnog kraja jedne ljubavi, ali kroz naglašavanje nekih stvari u životu koje ipak su trajnija vrijednost od ipak posvemašnje poplave razvoda u USA, a to je prijateljstvo. Začudno ali u filmu se najviše potencira na prijateljstvu kao trajnijoj životnoj vrijednosti.
Nevjerojatno ali istinito.
Eto to je što se tiće pozitivnih stvari filma. Negativno je sve ostalo. Imate osjećaj kao da Ameri razgovaraju sa svojom nikad odraslom publikom koja umjesto vjere u Boga ili želje za uspjehom u životu kroz ... recimo obrazovanje gaji kult braka ili kult vjenjčanja. Kao da je film o sreći jedini put da se dopre do mozgova svojih ipak najvećih konzumenata a to su američki državljani. Grozan način razgovora sa svojom publikom o tome kako ih možda u pravom životu čeka i poneki ljubavni promašaj i da nisu ljudi baš cvijeće.
Osim toga već sam spomenuo klišeje kojima unatoč pozitivnim crtama obiljuje ovaj film. Jednostavno je prezasićen time. Od ružičastih boja do ispeglanih stanova, savršenih poslova, prelijepih glumaca i glumica (naravno za ovu priliku pomno odabranih), uvijek na mjestu izjava, predvidivih dijaloga i nevjerojatnih zapleta i razrješenja istih i naravno na kraju ove "lobotomy party" toliko isčekivanim mirenjem dvoje ipak vječnih prijateljica. Mislim, toliko "češera" u ovoj filmskoj marmeladi nema niti u jednoj šampiti, zato da ipak ne doživite trovanje mozda prevelikom dozom moždane glukoze idite ipak u slastičarnicu.

- 23:59 - Komentari (3) - Isprintaj - #

subota, 25.04.2009.

Intervju sa Jonom Alpertom

... je snimljen za vrijeme boravka ove zvijezde dokumentarnog filma na Zagreb Dox-u, koji je osvojio tek 15-tak Emmya (3 Primetime Emmy nagrade, 11 News & Documentary Emmy nagrade i 1 National Emmy za sportski dokumentarac, no to nije sve. Tu ima i jedna Peabody, Overseas Press Club nagrada te nagrada od talijanskog predsjednika Italian Peace Prize) za svoje dokumentarističke uratke, i svojevrsnim je živućim svjedokom samih početaka televizijskog izvješćivanja, reporterstva u USA i uopće u svijetu.
To je što se tiće nagrada za ovaj izuzetan i u nekim situacijama pomalo riskantan posao koji je obavljao i danas obavlja ovaj režiser, snimatelj i izvjestitelj.
Osim svih ovih pobrojanih nagrada, ovaj zaljubljenik u istinu ima iza sebe impozantnu filmografiju od 15-tak filmova. To se možda vama čini nevelik broj, no iza toga stoje uratci kao što su "Life of crime" i "The last cowboy" koji su sami po sebi svojevrsni pionirski pothvati u dokumentaristici jer predstavljaju jednu novu vrstu dokumentaraca koja do tad nije bila poznata. Riječ je svojevrsnim životnim dokumentarcima. Jon Alpert je u ova dva filma pratio svoje subjekte kroz znatan dio njihovog života (20- tak i više godina) te je time dobio jedan jedinstven uvid kroz tone materijala u njihove jedinstvene živote. Posebno me se dojmio posljednji spomenuti dokumentarac o Vernonu Sageru.
Prilikom ili točnije po svršetku projekcije ovog filma na Dox-u, ovaj vrlo pristupačan i prijazan Amer, Jon je izveo i jedan štos za preostalu publiku na razgovoru poslije filma. Naime i mene kao i mnoge druge je zavarao olfo nazvavši Vernona u njegovu Dakotu i prenio mu naše srdačne pozdrave.
Znači sklon pošalici ovaj izuzetno nagrađivani i cinjenjeni dokumentarist osim ovog odličnog dokumentarca napravio i dokumentarni film "Baghdad ER", o vojnoj hitnoj službi koja je prikazana vrlo brutalno a u isti tren i vrlo osjećajno ... koliko to Alpertovi dokumentarci stvarno jesu. Naime ne preza od prikazivanja smrti, beživotnih tijela, prikaza raznih rana i amputacija. Prikaza prave, brutalne, krvave svakodnevnice u Bagdadu.
U intervjuu koji slijedi ovaj druželjubiv i susretljiv beskompromisni reporter i pionir reporterstva i svojevrsni prethodnik embeded reportera (reportera uklopljenih u vojne jedinice) odgovara na razna pitanja te je dao meni, a i vama, jedan kratki ali zanimljivi uvid u njegov izuzetno uzbudljivi i hektični život, možda život koji bi mnogi novinari si poželjeli.


- 23:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 24.04.2009.

SMOTRA ČEHOSLOVAČKOG I ČEŠKOG OSCAROVSKOG FILMA (24.04.-30.04.2009., Zagreb)

Eto kako sam i pisao došlo je vrijeme da Smotra češhoslovačkog i češkog filma posjeti i glavni grad ove države, Zagreb. Ova prije svega retrospektiva oscarovskog filma iz te "mitteleuropske" države održavati će se od danas na već uobičajenom mjestu za češke filmove, Movieplexu centra Kaptol. Cijene karata su 15 kuna za studente a za ostale 20kn.

Raspored projekcija je kako slijedi po danima:

24.04. Petak

18:30 Kolja
20:30 Trgovina na korzu

25.04. Subota

18:30 Ljubavi jedne plavuše
20:30 Strogo kontrolirani vlakovi

26.04. Nedjelja

18:30 Gori, moja djevojčice
20:30 Selo moje malo

27.04 Ponedjeljak

18:30 Pučka škola
20:30 Moramo si pomagati

28.04. Utorak

18:30 Ljubavi jedne plavuše
20:30 Želary

29.04. Srijeda

18:30 Strogo kontrolirani vlakovi
20:30 Moramo si pomagati

30.04. Četvrtak

18:30 Selo moje malo
20:30 Gori, moja djevočice


... nashledanou na smotri češkog filma.

- 12:01 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 22.04.2009.

NATJEČAJ ZA SCENARIJE KRATKOG FILMA! TEMA: TABU!

Prije nekih službenih najava filmskih festivala i revija koji nam uskoro predstoje prenašam u cijelosti vijest Hrvatskog filmskog saveza koji se tiće Vas mogućih skrivenih talenata filma. Dakle otvoren je još jedan scenaristički natječaj NISI Mase.



Osmu godinu za redom u Europi, četvrtu u Hrvatskoj, Nisi Masa, mreža europskih filmskih udruga mladih, organizira tematski Europski natječaj za scenarije kratkometražog filma za autore od 18 do 28 godina starosti. Ove godine natječaj je organiziran u ukupno 21 europskoj zemlji, a u Hrvatskoj ga organizira jedna od podružnica Nisi Mase - Palunko, projekt Hrvatskog filmskog saveza posvećen promicanju scenaristike. Specifičnost je ovog natječaja što su, osim autora, mladi i članovi ocjenjivačkih žirija. Tako će hrvatski žiri činiti pobjednici prošlih Palunkovih natječaja i radionica – Vedrana Klepica, Filip Peruzović i Uroš Živanović.

Ovogodišnja tema natječaja, Tabu, odabrana je jer autorima pruža široke mogućnosti interpretacije, kako na formalnoj tako i sadržajnoj razini, a od njih se očekuje da te mogućnosti što kreativnije iskoriste, brinući se pri tome da im tema natječaja ipak ne postane potpuni tabu.

Za nagrade na nacionalnom nivou pobrinut će se Palunko i Hrvatski filmski savez koji će i ove godine posebno nagraditi autore tri najbolja domaća scenarija knjigama, pretplatom na "Hrvatski filmski ljetopis" te godišnjim iskaznicama za filmske programe u kinu Tuškanac. A na europskom nivou bit će dodijeljeno čak 12 nagrada – autori 12 najboljih scenarija osvojit će naime sudjelovanje na European Short Pitch radionici u Francuskoj, čiji su polaznici bili i Vedrana Klepica i Filip Peruzović, dva prethodna pobjednika na razini Hrvatske.

Scenariji koji se prijavljuju moraju biti originalni (ne smije se raditi o adaptacijama ili preradama postojećih djela), mogu biti napisani na bilo kojem od službenih jezika natječaja (dakle i na hrvatskom), te ne smiju sadržavati više od 20 000 znakova (uključujući interpunkciju i razmake).

Puna pravila natječaja pročitajte na službenoj web stranici projekta Palunko ili na webu Nisi Mase namjenjenom natječaju, gdje možete pronaći i prijavnicu i smjernice za pisanje scenarija, kao i informacije o prošlogodišnjim natječajima i pobjednicima odnosno do sada produciranim filmovima.

Natječaj tradicionalno završava s ljetom, odnosno 31.7. do kada se scenariji s ispunjenom prijavnicom moraju poslati Palunku, gdje se možete obratiti i sa svim dvojbama, pitanjima i nedoumicama: palunko@hfs.hr

- 11:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 21.04.2009.

Radionica autofilma !

U prostorijama CKZ Trešnjevka uskoro starta jedna jedinstvena radionica filma (05.05.-09.06.2009.). Održavati će se kako u najavi kaže u redovitim večernjim satima utorkom od 19:30 do 21h. Riječ je o svojevrsnom auto(biografskom)filmu u kojem je autor obvezan tematirirati samog sebe, okolinu koja ga okružuje i naravno ono najzanimljivije probleme u svojoj okolini.
Ono što će se naučiti na ovoj školi filma jesu načini filmskog promišljanja koji se sastoje od : kadra, plana, sekvence, scene te učenje pisanja sinopsisa i scenarija. Naranvno da će se zagrebsti u osnove filmske tehnike a to je snimanje samog filma, upoznavanje sa filmskom montažom sam rad na računalu oko montiranja filma i na kraju montiranje svog vlastitog filma.
Voditelji ovog programa su Goran Fuzul sa gostima a vas iz organizacije ovog programa zovu da se odazovete i da već sad počnete kuhati svoju ideju za film.
Više o ovoj radionici i njenom startu potražite na stranicama CKZ-a.

- 12:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 18.04.2009.

Zebra na Tuškancu!

Riječ je o retrospektivi programa "Best of ZEBRA Poetry Film Festival" koji će biti
danas u subotu, 18. travnja, u 18 sati, u kinu Tuškanac.
Image Hosted by ImageShack.us

- 13:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 15.04.2009.

SMOTRA ČEHOSLOVAČKOG I ČEŠKOG OSCAROVSKOG FILMA (14.04 - 22.04.2009., Rijeka)

Jučer je u Rijeci otvorena retrospektivna revija ili kako u najavi na stranicama Art kina Croatia kažu... Smotra češkoslovačkog i češkog oscarovskog filma. Biti će prikazano oko devet izabranih čeških filmova koji su bili kandidati za nagradu Oscar od 1960g. pa do danas . Izbor mjesta otvaranja ovakve revije mi se čini sasvim opravdanim. Osobno bih možda to istovremeno proširio i na Pulu i Split ne bi li se time dodatno obogatio program preostalih art kina u tim gradovima. Unatoč uhodanom običaju ova će se revija naknadno održati i u Zagrebu.
Sama smotra je kako je u najavi češki ambasador Karel Kuhnl izrekao, povodom češkog predsjedovanja Europskom unijom i njenog predstavljanja kao male ali moćne kulturne europske nacije.
Biti će prikazana djela Milosa Formana, Jiříja Menzela, Elmara Klosa, Jana Svěráka, Ondřeja Trojana i Jana Hřebejka. Sve su to hrvatskoj javnosti poznata imena češkog filma koja garantiraju odličnu zabavu.

Kada je u pitanju češki film i revija suvremenog češkog filma u Zagrebu inače izuzetno dobro posjećena u njeno svakogodišnje jesensko pojavljivanje, uvijek se sjetim nečega što je u pogledu ove tekuće smotre izostavljeno. Naime riječ je o mjestu događanja koje je kad je u pitanju ova smotra odlično odabrano. No kad je riječ o reviji suvremenog filma... moje skromno mišljenje je da je ponešto na autentičnosti izgubljeno preseljenjem te revije u prostorije jednog od zagrebačkih multipleksa iz krila kina Tuškanac. Ova nova generacija čeških filmova svakako ima svoju komercijalnu isplativost i ispunjavaju sva kina tog dotičnog multiplexa, no štimung je ipak štimung. Mogu se samo nadati da će se od organizatora ove smotre češkog filma kada se u svojoj konačnici i dokotura u Zagrebu odlučiti ipak za jedno od dva jedina preostala "ne mutirana" kina u gradu a pri tom sasvim je svejedno da li je to kino Europa, kino Tuškanac ... te ukoliko se ima toliku potrebu za još pokojom kino dvoranom može se za tu priliku iskoristiti sasvim funkcionalno kino Grič ... niti 50-tak metara od samog srca grada.
Dakle dragi moji Česi ovaj puta pomognite našoj borbi sa konzumerizmom ko što to u vas čine filmske snage (kao na primjeru filma "Ceský sen").


Sam program kino projekcija u Rijeci možete vidjeti ovdje.

- 12:02 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 14.04.2009.

Talent Worskhop JFF-a

Iza nas je podosta festivala i sad je nastupio svojevrsni vakum do prvih slijedećih festivala u svibnju mjesecu, no predradnje za neke od festivala ili hibrida između festivala i revija ne posustaju već su u samom zenitu. Tako među ostalima treba istaknuti najavu radionice budućih filmskih talenata Jewish film festivala.
Osobno ne mogu naći veću čast i prilike do one da vas na ovakvom jednom događaju (JFF-u) ima priliku podučavati dvostruki oscarovac Branko Lustig i jedna izuzetno ugledna talijanska scenaristica Heidrun Schleef (surađivala je slijedećim talijanskim režiserima: Mimmom Caloprestijem, Nannijem Morettijem, Robertom Torreom, Micheleom Soavijom, Gabrielom Muccinijem i Micheleom Placidom i dr.)

Dakle prijave su produžene za Talent Worskhop do 26. Travnja 2009. Sama filmska radionica s uglednim filmskim djelatnicima iz zemlje i inozemstva održat će se u sklopu Trećeg festivala suvremenog židovskog filma, od 21. do 28. svibnja 2009. u Zagrebu. Direkcija festivala poručuje da se prijave svi zaineteresirani filmski amateri i studenti filma i to na web stranicama festivala.
Kao rezultat školovanja ovih sretnih odabranika biti će stvaranje njihova zajedničkog kratkometražnog uratka.

Požurite se i prijavite se na ovu školu.

- 14:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 03.04.2009.

FRKA 2009.!

Svake dvije godine, bijenalno, odvija se glavna, najveća frkaaa u gradu na obali jedine mu rijeke.
Ove godine Filmska revija kazališne akademije se poklapa sa RAF-om pa će time odluka oko izbora biti teža jer filmovi i jedne i druge revije i više nego ove godine zaslužuju vašu pažnju. Frka nije dugo u gradu i kao svaka druga moguća frka koja ko požar dođe i ode te se tako treba požuriti već danas i vidjeti neke od 86 filmova, jednu izložbu nekoliko partija dodjelu nagrada po pojedinim kategorijama, i sve to u režiji studenata ove akademije.

Program (KOJI JE ĐABA/BESPLATAN) starta danas u prostorima Akademije (TMT 5) , 03.04. - 05.04.2009. i završava kako i bi svaka takva fešta trebala završiti ... partijem u Gjuri 2 (05.04.2009.)

RASPORED PROGRAMA

PETAK, 03. travnja 2009.
14.45-16.45

10 GODINA KASNIJE; NEDA RADIĆ; autobiografija; 7'
PET VELIČANSTVENIH; BARBARA VEKARIĆ; autobiografija; 9'
ZA KOGA RADI IVKA; JURAJ PRIMORAC; zanat; 6'
ILUZIONISTICE; ANTE PAVLOV; zanat; 7'
PROJEKCIONIST; FILIP PERUZOVIĆ; zanat; 6'
DRUGO STANJE DRUGIH; DARIA BLAŽEVIĆ; reportaža; 8'
20%; DALIJA DOZET; reportaža; 8'
REZANO CVIJEĆE; JURAJ PRIMORAC; reportaža; 11'
MOJA! MOJA! MOJA SOBA; BARBARA VEKARIĆ; reportaža; 10'
PROFESIONALNI VOJNIK; NEDA RADIĆ; reportaža; 9'
KUĆNA PRAŠUMA; IVAN MOKROVIĆ; reportaža; 11'
BESPLATNO ŠKOLSTVO-MIT ILI REALNOST; ANTE PAVLOV; reportaža; 11'
PRITUŽBE U C-DURU; FILIP PERUZOVIĆ; reportaža; 11'
20.00-20.30
SVEČANO OTVORENJE
20.35-21.35

RASTANAK; IRENA ŠKORIĆ; kratki igrani-rastanak; 12'
INTERIJER, STAN, NOĆ; SAŠA BAN; kratki igrani; 21'
OTPADNICI; PETAR OREŠKOVIĆ; kratki igrani; 25'

SUBOTA, 04. travnja 2009.

11.30-12.45

POKAŽI KOLIKO ME CIJENIŠ; BARBARA VEKARIĆ; za stolom; 10'
ZA STOLOM; HANA JUŠIĆ; za stolom; 10'
MAČKA NA KIŠI; SONJA TAROKIĆ; za stolom; 13'
SAMO SAN; IGOR BEZINOVIĆ; za stolom; 8'
KRVAVI CVJEĆAR I NJEGOVI PRIJATELJI; DARIO LONJAK; za stolom; 10'
INSPEKTOR KUZMA; IGOR ŠEREGI; za stolom; 15'
12.45-14.00

RIČI ČAĆINE; ANDRIJA MARDEŠIĆ; dokumentarni; 20'
MADAMME SOMMELIER; JOSIP VUJČIĆ; dokumentarni; 25'
LUDA IGRA; IVAN ŠARIĆ; dokumentarni; 25'
14.00-14.45

5 LAKIH KORAKA; DAVID KAPAC; kratki igrani-rastanak; 16'
PLJAČKA; IVAN ŠARIĆ; TV drama; 14'
DAN MRTVIH; DARIJO LONJAK; kratki igrani-rastanak; 10'
14.45-16.00

EN, DVA; MLADEN BURIĆ; dokumentarni; 12'
DUBROVNIK 2X; IVANA ŠKRABALO; dokumentarni; 11'
TI MENI, JA TEBI; IRENA ŠKORIĆ; dokumentarni; 30'
PREDSTAVA; HANA JUŠIĆ; dokumentarni; 16'
16.00-18.00

PREDSTAVLJANJE AKADEMIJE SCENSKIH UMJETNOSTI, SARAJEVO
18.00-20.00

GDJE PINGVINI LETE; JOSIP VUJČIĆ; kratki igrani; 43'
HARAKIRI DJECA; IVAN LIVAKOVIĆ; TV drama; 19'

SPOJ; IGOR ŠEREGI; kratki igrani; 50'
REZ; DAINA ONIUNAS-PUSIĆ; kratki igrani; 9'
20.05-22.30

PROBE; MLADEN BURIĆ; kratki igrani; 16'
PRATIOCI; ČEJEN ČERNIĆ; kratki igrani; 16'
LOŠ DAN ZA KAPETANA KUKU; HANA VEČEK; kratki igrani; 30'
MA SVE ĆE BITI U REDU; GORAN DEVIĆ; kratki igrani; 18'
I TAKO DALJE; MARKO BUBALO; kratki igrani; 15'
SEDAM NEODGOVORENIH POZIVA; IVAN ŠARIĆ; kratki igrani; 13'
PARIZ; DAVID KAPAC; kratki igrani; 23'
22.30-23.15

IGRA TUCANJA; DAINA ONIUNAS-PUSIĆ; igra tucanja; 16'
IGRA TUCANJA; IVAN LIVAKOVIĆ; igra tucanja; 10'
9. OŽUJAK; IRENA ŠKORIĆ; igra tucanja; 8'
IGRA TUCANJA; DAVID KAPAC; igra tucanja; 7'

NEDJELJA, 05. travnja 2009.
11.00-11.20

KRADU WESTERN; ANDRIJA MARDEŠIĆ; promo; 5'
BUDI CAR; IVAN KELAVA; promo; 3'
PROMO ADU; DALIJA DOZET; promo; 3'
SPASI FILM; VEDRAN ŠUVAR; promo; 3'
MOĆ MONTAŽE; ANDRIJA MARDEŠIĆ; promo; 5'
11.20-12.10

APARTMAN; HANA JUŠIĆ; sekvenca; 8'
ŽIVOT U ZABORAVU; IRENA ŠKORIĆ; sekvenca; 8'
MALE STVARI POSTAJU VELIKE STVARI; IGOR BEZINOVIĆ; sekvenca; 11'
TKO SE BOJI VIRGINIJE WOLF; SONJA TAROKIĆ; sekvenca; 11'
ERASERHEAD; DARIO LONJAK; sekvenca; 10'
12.10-13.05

MARINA & ERIK; HANA JUŠIĆ; potjera; 10 '
LJEPOTICA DANA; SONJA TAROKIĆ; potjera; 7'
KRADLJIVICA SATA; BARBARA VEKARIĆ; potjera; 5'
SKINSI TAKAV SI; IGOR BEZINOVIĆ; potjera; 5'
PUNJENA PATKA; DARIO LONJAK; potjera; 10'
PRENUPTIAL DISAGREEMENT; IGOR ŠERGI; potjera; 14'
PETLJA; JADRAN PUHARIĆ; potjera; 7'
13.05-15.00

POD NADZOROM; IRENA ŠKORIĆ; kratki igrani; 8'
NISI SAM; IGOR BEZINOVIĆ; kratki igrani-rastanak; 9'
NEŠTO JE U ZRAKU; IVAN LIVAKOVIĆ; kratki igrani-rastanak; 7'

NIČIJI PROSTOR; MLADEN BURIĆ; kratki igrani-rastanak; 15'
DALEKO JE MORE; IVANA ŠKRABALO; TV drama; 20'
POVRATAK MUŽA MOJE ŽENE; IRENA ŠKORIĆ; TV drama; 30'
TRI, DVA, JEDAN; IGOR ŠEREGI; kratki igrani-rastanak; 16'


15.00-16.30

STANJE BROJILA; ANDRIJA MARDEŠIĆ; TV drama; 27'
ČAROBNJAK IZ OZA; DAVID KAPAC; TV drama; 26'
DANIJEL; HANA JUŠIĆ; kratki igrani-rastanak; 12'
OSTAJANJE; MARIO PAPIĆ; kratki igrani-zamka; 8'
16.30-18.45

NATPROSJEČAN; IGOR BEZINOVIĆ; dokumentarni; 18'
SVIJETLO U TAMI, ZVUK U TIŠINI; MATEA ŠARIĆ; dokumentarni; 28'
LUTKA KAO...; SONJA TAROKIĆ; dokumentarni; 19'
SREĆKO; DARIO LONJAK; dokumentarni; 28'
WELCOME TO IGRANE; KRISTINA KUMRIĆ; dokumentarni; 25'
19.10-21.00

PROKLETI; ANDRIJA MARDEŠIĆ; kratki igrani; 20'
MAMA; IVANA ŠKRABALO; kratki igrani; 7'
SVE ZA LJUBAV; MARKO BUBALO; TV drama; 30'
PRLJAVI MALI MJEHURIĆI; IVAN LIVAKOVIĆ; kratki igrani; 13'
RECIKLUS; ANTONIO GABELIĆ; kratki igrani; 15'
KUD PUKLO DA PUKLO; DAVID KAPAC; kratki igrani; 18'
21.15
DODJELA NAGRADA

Gjuro 2 - NEDJELJA OD 22h ZAVRŠNI PARTY

- 13:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>