Oh,shut up.
♥ //Prolog
Odlučila sam početi iznova. Prekrižiti sve od prije. Zaboraviti. Okrenuti novi list. Udahnuti zrak u pluća i prepustiti se Bogu. Tu i tamo nešto naškrabati kako bi s novcem dospjela do njih.

*križa prošlost*

Uvjek sam mislila, a i znala da ću ovako nekako završiti. Ovisna o svojoj nadarenosti, za koju sada nitko nije mario. Sada više nisam bila ona koju su svi tražili da im napiše pjesmu kako bi je poklonili partneru, da ih naslika drugačije od ostalih, da im donese štivo koje će im razbistriti misli. Sada sam bila onoj kojoj su u već ofucanu kutiju gitare ubacivali pokoji novčić. Tek toliko, jer im je glazba ušla u uho.

*boja prekriženo*

Sada sam bila, kako bi to ona rekla, ulični umjetnik. Sada sam bila nitko. Prije, dok sam imala krov nad glavom i majku, svi su mi proricali sjajnu budućnost jer sam nadarena.

*zaokružuje što je važno izbrisati*

Hodam pustom ulicom i guram nekakav kamenčić za sobom vukući kofer i na ramenu gitara. Jedino što mi je ostalo. Kofer, pun uspomena i jedino mjesto gdje sam ih mogla sačuvati, uz moje srce. Kada se okrenem naprijed nevidim ništa, nevidim tu bajnu budućnost. Bojim se. Bojim se budućnosti. Bojim se da ću izgubiti i ovo malo što imam.

*izpušta suzu na sve to*


Charlotte Nathalie Darfin



14.03.2010. // 21:25 // Komentiraj ( 10 ) // Print // On/Off

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

What is this?

Možete čitati, a nemorate. Priča o kojoj će te sve saznati u svoje vrijeme. Molim da ne ostavljate ružne komentare jer ako vam se ne sviđa nemorate čitati. ;)

~°*°~

Kada pomisliš da sve nestaje, kada pomisliš da ćeš i ti nestati. Osvrni se. Tu će biti netko ili nešto što će u tvoje srce unjeti zraku sunca. Makar onaj dio u tami sada radi samo kako bi te držao živa, ovaj dio, makar mali, obasjan sunčevom zrakom u tvoj će život unjeti sreću. Sve ono potrebno. Živi za taj dio srca koje je dobilo svoj dio sunca radi nekoga. Nemoj se predati, radi njega.


Links

Memories.

Image and video hosting by TinyPic

~Future~

Image and video hosting by TinyPic

~This moment is on my mind~

Image and video hosting by TinyPic

~But, colors are part of me~

Image and video hosting by TinyPic

~Photos, only they can make me happy~



Credits
Designer : sacrificelove-
Basecode :dinosaur--x
Image Hosting: Photoscape
Blogger; Blogskins; Photobucket.
Adjusmtent :BD dz