Viktor - steampunk avantura

ponedjeljak , 24.11.2014.

VIKTOR

Viktor je point and click avantura smještena u alternativnoj Austro-ugarskoj!



Glavni lik Viktor je vepar, odnosno divlje prase kojem je dosta nepravde i smjera popraviti svijet tako da ga prvo osvoji a potom oblikuje po volji a u pohod krene iz Austro-ugarske! Zapravo iz Zagreba! Svima nam je dosta nepravde no on se odlučio nešto poduzeti!

Viktor je trenutno na Kickstarteru i jako se veselim svakom tko si odabere neku medalju za sebe. Kakvu medalju? Idi pa vidi!

Igra će biti u smjeru klasika kao Monkey Island ali će imati dosta mini igara unutar sebe, glavni adut nam je humor i uvrnuti likovi i nadamo se dobra priča i zagonetke, mah zapravo evo tu možete probati DEMO! 2 klika i igrate! Ako vam javlja opasnost od virusa vjerujte serucka! Odigrajte i javite mi kak vam se sviđa!? Mada mi draže da igru podržite na Kickstarteru.

Za one kojima se ne igra DEMO mogu bacit oko na uvodni crtić u igru!

Na INDIGAMERU od 18 indie izlagača pobrali smo nagradu za najkreativniji projekt što nas je oduševilo. Koga? Mene i dva super prijatelja s kojima radim na igri! Ljudi koji su igrali demo su se dobro nasmijali i skupili smo do sad nekih 769 lajkova na fejsu no eto nismo napravili neku promociju van Hr pa je odaziv na Kickstarteru za sad malo sporiji, kmeee!

Ako ste na Steamu i igra vam se svidi opalite jedan GREENLIGHT!

Par slikica iz igre:


Bacite oko!
Ajd i pitajte me neš!? I odaberite si medalju i sve! :)

Oznake: igrice

<< Arhiva >>