24.09.2008., srijeda

Posjeta Općini Hrvace

KUD MANUEL FERIČANCI I POGLAVARSTVO OPĆINE FERIČANCI U POSJETU OPĆINI HRVACE.
U okviru proslave blagdana Gospe od žalosti i Dana Općine Hrvace KUD Manuel i poglavarstvo općine Feričanci gostovalo je u tom dalmatinskom mjestu odakle potjeću mnoga feričanačka prezimena kao što su Liović,Domjanović,Balajić,Tomić....

Na svečanoj sjednici općinskog vijeća koja je održana u petak Dinko Bošnjak je s načelnikom općine Feričanci potpisao sporazum o suradnji, tj. povelju o zajedničkom prijateljstvu. Načelnik općine Feričanci Ivica Tomić poklonio je tom prigodom bačvicu vina, Normabel bijeli, te ovu lijepu gestu popratio šaljivim riječima:
- Sveti Vinko i priroda naši su strateški partneri.

U 19.00 sati na bogatom kulturno - umjetničkom programu nastupali su: HKUD "Manuel - Feričanci", HKUD "Vrila - Široki Brijeg", HKUD "Komaštre – Ogorje", te domaćini HKUD "Peruća", bend "TWIST OFF", baba Manda.

KUD Manuel Feričanci izveo je dvije koreografije, Slavoniju i Posavinu, a nakon oplesanih koreografija predsjednik KUD-a Manuel Feričanci, Mihael Lustig, zahvalio se predstavnicima KUD-a Peruća te im uručio sliku našičkog akademskog slikara Tihomira Maroevića i ujedno pozvao KUD Peruća iduće godine u gostovanje na 4. smotru folklora u Feričancima. Nakon svečanog djela slijedila je večera i zabava do ranih jutarnjih sati uz tamburaše KUD-a Manuel Feričanci.

Slike link
Izvještaj Glas Dalmacije
- 15:37 - Komentari (2) - Isprintaj - #

< rujan, 2008  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Rujan 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Feričanci su selo u Slavoniji koje se nalazi na podravskoj magistrali između gradova Orahovice i Našica. Općina Feričanci obuhvaća mjesta: Feričanci, Vučijak Feričanački, Valenovac i Gazije.

Fericanci.net
Prvi Nezavisni portal Feričanci
Hrvati.com
Hrvati.com - Nezavisni portal o Hrvatskoj
Općina Feričanci
Službene stranice Općine Feričanci

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Blogovi iz Feričanaca
Slavonija Download
Jura
Tony
Dora Sound
Jazzzer
Freedom
Udruga oboljelih branitelja domovinskog rata