Kittyna škrinjica blaga!

srijeda, 26.12.2007.

Tužna vijest!

Web shopovi (jedinica i dvojka) na stranicama "aukcije.hr" se zatvaraju 31.12.2007. i ekipi iz "Radionice snova" više neće biti omogućeno izlaganje i prodaja nakita putem ovog sajta. cry

Razlog je jednostavan! Aukcijama.hr se ne "isplati" držati web shopove otvorene, iako je posjećenost bila velika puknucu i stoga su nas odlučili zatvoriti.

Jedina dobra vijest od svega toga jest da sam otvorila malu trgovinicu sa stvarima na jednoj internacionalnoj stranici ETSY.com. Na ovim stranica možete pronaći sve rukotvorine svijeta i sve materijale potrebne za izradu tih rukotvorina koje se mogu naći. Stranica je odlična - internacionalna je, ima nas od svukud, a plaća se u $ naughty dooooolarima!

Moju malenu trgovinicu (koja se nalazi ovdje -> OVDJE!) truditi ću se svakodnevno ažurirati, koliko god mi obveze to dopustile. U trgovinici možete naći od dobro vam znanog nakita, magneta za frižider, pa sve do markica i torbica koje namjeravam poslikati i staviti.

Kao mali uvod u ovu moju priču, predstavljam vam moj banner! Nadam se da će vam se svidjeti!

Image Hosted by ImageShack.us
By kitty_kat2812 at 2007-12-26

Ako vas bilo koji komad interesira - kontaktirajte me. Cijene su malo "amerikanizirane", tako da se ne preplašite! wink Popust našim curama zagarantiran fino Email znate, a ako ga ne znate pronaći ćete ga ovdje na ovim stranicama u lijevom stupcu!

Vesele blagdane svima želim! party

Kitty

- 23:15 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 20.12.2007.

Kitty daruje fino

Povodom nadolazećeg Božića, sveopće ljubavi, dobrote i mirisa tek pečenih kolačića koji se širi čim otvorim vrata za otići baciti smeće odlučila sam darovati jednu ili jednog s najbržim prstom i najboljim tajmingom! fino

Što je potrebno? rolleyes

Na ovoj stranici nalazi se web counter (roze je boje u lijevom stupcu - u slučaju da ga ne možete naći). Potrebno ga je uslikati, napraviti screen shot kada moj counter dođe do broja 33.333, tu mi fotku poslati na email adresu (galactica2812@yahoo.com). Slika, osim countera mora sadžavati i ostale moje podatke uključujući i cijeli lijevi i cijeli desni stupac - znači potrebno je poslati sliku bez ikakvog uređivanja i dotjerivanja. Jedan jedini najbrži prst i emailopisac dobiti će za Božić (ili kada god counter dođe do broja 33.333):

2 super slatka, super malena ručno rađena, ručno obojana i lakirana magneta za frižider iz moje povrtne kolekcije!!! smokin




- 18:04 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 17.12.2007.

Frozen flower


Unikatne naušnice napravljene od roccailes perlica u tonovima plave boje, posrebrene žice i središnje plave cvijetne perle. Za dva ili više kupljena predmeta sa istim logom (kitty) plaća se samo jedna poštarina.

Image Hosted by ImageShack.us
By kitty_kat2812 at 2007-11-16

Kitty

- 09:01 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.12.2007.

Orange shells

Naušnice napravljene od pravih školjkica - puževih poklopaca, ispoliranih i lakiranih, drvenih perlica i žice.

Image Hosted by ImageShack.us
By kitty_kat2812 at 2007-11-16

Kitty

- 16:30 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 07.12.2007.

Šarene školjkice

Gipsane figurice bojane akrilnim bojama, metaliziranim akrilnim bojama i lakirane radi sjajnijeg efekta!





Kitty fino

- 11:32 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 01.12.2007.

Frozen Sun

Mislim da je datum 01.12. kao stvoren za objavu ovih nedavno napravljenih naušnica. Zasladimo svoje zimske dane s još ovo malo sunčanih dana, sati ukoliko nam oblaci i tmurno vrijeme to dopuste...

Unikatne naušnice napravljene od mat bijele centralne perle (efekt leda) od suzica češkog stakla, malenih staklenih perlica bijele i pearly boje 0,35 cm, te žice. Promjer naušnica je 3,8 cm.

Image Hosted by ImageShack.us
By kitty_kat2812 at 2007-11-16

Naći ih možte, kao i ostale zimske i manje zimske naušnice, narukvice, ogrlice, u dobro vam znanom WEB SHOP-u "Radionice snova" (link se nalazi u lijevom stupcu) ili u protivnom ako vams se piše e-mail.. pišite email.. i on se nalazi u lijevom stupcu!

Puno puno zimskih pozdrava wave od Kitty

- 14:04 - Komentari (5) - Isprintaj - #