femfem

ponedjeljak, 03.09.2007.

Izlog za strast

Evo ja imam pitanje i najvjerovatnije nisam jedina kojoj se ovo desava. Zadnja dva puta nikak da svrsim. Ali nikak. Rekla sam joj na kraju da odustane jer mi se cinilo ko da je sve to trajalo satima. Onda skuzim da u biti razmisljam o necem sasvim desetom pa se opet probam koncentrirat i nista. NIkad mi se to nije dogodilo, i ne znam njoj uopce objasnit kaj je kad ni sama ne znam. (Anonimna 01.09.2007. 02:23)


O Bože! Naravno da se to i drugima događa. Jednostavno ti nije dovoljno napeto. Naime, ako si fakat napaljena, bit će ti teško samo tak prestati i ne svršiti, ono, čisto fizički. Ne znam koliko si dugo s curom, ali možda je došlo do malog zamora. Možda imaš neke probleme trenutačno ili si pod stresom pa to može utjecati na tvoju mogućnost (i potrebu) doživljavanja orgazma. Bez obzira na uzrok, savjeti ostaju isti: što si napaljenija, to ćeš više uživati. Što više uživaš, bolje ćeš svršiti i više će ti se šaviti. Samo moraš malo poraditi na uzbuđivanju.

Nekoliko savjeta za prvu ruku pa odaberi iz izloga ako ti se nešto dopadne. I ne moraš o tome ništa reći curi. Ili možeš. Zabavno je u svakom slučaju. Pročitaj savjete. Ako ti koji sjedne, pokušaj ga isfurati kao da je to najnormalnija stvar na svijetu (jer je). Ako ti ništa ne sjedne, izmisli nešto svoje i lijepo to dođi i ovamo napisati da bude korisno drugima. Altruizam prije svega J

Izlog broj 1: pornići

Pogledajte pornić zajedno. Ne mora to sad uključivati neke strašne pripreme ili odabir pravog pornića. Ako te sram ili ti je glupo, to je dodatni razlog da sjednete pred TV, ubacite nešto u DVD ili nađete nešto na kabelskoj i pogledate. Možeš se isprdavati, govoriti kak su glupi ili kak žene bez veze vrište, ali s vremenom ćete se vjerojatno bar malo napaliti. Ako je cura sramežljiva ili konzerva, nemoj se bojati preuzeti inicijativu. Kao slučajno upikni pornić na TV-u ili kao slučajno donesi nešto od frendice za frendicu 'a navodno je dobro'.

Korak dalje: pitaj ju je li kad gledala pornić sama, onak da se može dirati. Nagovori ju (naravno, sve je ovo primjenjivo i na dečke, ne da mi se sad duplo pisati) da ti kaže koji (ako se sjeća), na koju scenu. Naravno, morat ćeš i ti ponuditi svoju priču zauzvrat. Ako ju nemaš, u tu svrhu lijepo izmisli nešto, ali sasvim konkretno. Na primjer: uzbudilo me kad su dva frajera ševila ženu ili svršila sam kad je žena natjerala frajera da ju liže tako da mu je gurnula glavu među noge. Do kraja filma ševit ćete se ko lude. I vjeruj mi da nećeš razmišljati o nečem desetom.

Napomena: pederska pornjava je jako uvjerljiva. Jako. I nekako fino napaljujuća. Dakle, ovo je preporuka.
Napomena 2: ako ti je pornić previše, uvijek možeš iskoristiti koju epizodu L-worda. Mislim da je prva sezona bila naročito inspirativna.

Izlog broj 2: apstinencija

Vrlo jednostavno: okladite se koliko dugo možete izdržati bez seksa. Mogućnosti su bezgranične:
1. kladite se jedna protiv druge pa svaka pokušava naštelati što bliže svom datumu
2. kladite se na što duže razdoblje, ali svaku večer morate se bar 10 minuta maziti i ljubiti
3. kladite se koja duže može izdržati bez orgazma
4. …
Budite milosrdne prema susjedima.

Izlog broj 3: odgađanje orgazma (za vrijeme seksa)

Također jednostavno: ti pokušavaš što duže ne svršiti (već ste u krevetu), ona te pokušava na to natjerati. I obrnuto. I vjeruj mi, nije nimalo zamorno, dapače. Različite poze, različiti načini, različiti pokreti, različite riječi u uhu… Raznolikost je super za seks. A i znaš kakvi su već ljudi: kad ne smiju, onda baš bi.

Korak dalje: nek ti cura ne dozvoli da svršiš. Prvo te skoro dovede do kraja, ali ti cijelo vrijeme govori da ni slučajno ne smiješ svršiti i prestaje baš kad bi trebala. I ne da dok ne zamoliš. Lijepo. Ili vać napraviš nešto što ju zabavlja.

Izlog broj 4: ljubljenje u parkiću (haustoru, autu, kuhinji, u šetnji šumom…)

Naročito ako isto obično ne prakticirate. Ne znam u kakvom ste vas dvije odnosu (živite zajedno, imate se ili ne gdje viđati…), ali s vremenom se ljudi nekak prestanu ljubiti. Ili barem to smanje značajno. Ljubljenje je predigra. Sve je fino i napaljujuće i polako se akumulira i prasne kad se dočepate kreveta.

- 16:42 - Komentari (24) - Isprintaj - #