femfem

ponedjeljak, 16.07.2007.

Veži me

Malo samo o valjda najčešćoj ljubavnoj igrici, koje se ipak mnogi malo srame. Barem ih je sram izreći što bi, onako, sve to skupa zvuči malo perverzno, malo ja-sam-frajer-ja-sam-in-charge ili to-je-kao-da-želim-biti-potčinjena.

E, pa treba biti frajer ili frajerica i priznati da su kroz mokre snove ponekad prošli strogi likovi u crnom, da se ponekad hoće da te netko pošteno izjebe i da se ponekad hoće da se ne moraš/možeš micati. I svima koji bi malo virnuli u blage SM vode: čak se i super konzerve ponekad odluče na malo dominacijskih igrica. Toliko da uopće nisam sigurna je li ovaj post potreban ili ne. Ali, ajde, uvod je već tu, lagano iščekujem godišnji i piskaram.

1. Povjerenje, kažu svi
Moram priznati da mi je pomalo nelogično drvljenje po povjerenju vezanom uz sve seksualne igrice, pa ček i ovako bezazlene. Mislim, pa kaj će se netko stvarno dovesti u situaciju da završi u krevetu s nekim u kog u potpunosti nema povjerenja. Dakle, podrazumijeva se da vjerujete osobi s kojom ste u krevetu da vas neće ostaviti vezane ili da vam neće napraviti nešto zbog čega biste se mogli osjećati nelagodno. Ono sa unaprijed dogovorenom sigurnom riječi uvijek je ok, smatrate li da je potrebno. Naravno, tako nešto može se vrlo prikladno šapnuti u uho tijekom seksa.

2. Kako početi
Pali te da te se stisne i poševi? Pali te da stisneš i poševiš? Uvijek popularan trik: pokušajte uhvatiti partneričine ruke svojom i malo držati. Kratko za početak. Duže kasnije. Želite li dati do znanja da bi malo bili mazo? Stavite ruke iznad glave. Zabavljajte se malo tako. Pazeći posebno na svaki znak neugode, bilo koje vrste. Ako stvari radite polako i ugodno za obje strane, pri sljedećem susretu puno je lakše reći dalje. Ako vam se čini da se stvari ne događaju onako kako ste planirali, vidi 3 coolJ.

3. Uf, teško je, ali reci
Naravno da je najlakše reći. Ali istovremeno i najteže. Ne mora to biti ništa eksplicitno. 'A daj mi malo primi ruke' bit će sasvim dovoljno za početak. Ako fula, samo pokažite kako. 'Jako mi se sviđa kad me onako primiš' sramežljivo šapnuto u uho nakon seksa također ne može odmoći. S druge strane, iako sam ja veliki zagovornik razgovora o seksu, ova je igrica najbolja kad se ne zna što će uslijediti. Kad bi i jedan i drugi, ali treba biti hrabar i pokušati i bez dopuštenja.

4. Čime?
Jeste li već obavili dio s rukama? Cura stenje i izvija se kad ju primite za zapešća? Gura svoje ruke pod vaše? Iznenadite ju! Izvucite prikladan rekvizit iz džepa, ispod jastuka, iz uzglavlja… Recimo, uvijek je prikladno nešto apsolutno neprijeteće. Recimo svila. Šal, marama, pojas kućnog ogrtača. Želite li impresionirati, predlažem malo vježbe. Priložena slika pokazuje kako se vezuje čvor zvan 'lisice'. Zove se tako jer potezanjem ova dva konopca stežete 'lisice' tako da nisu bolne, a čvrste su. Naravno, ništa ne fali ni običnom čvoru, ali skliski materijali kao svila jako se skližu. E, sad, posjedujte li i prikladno uzglavlje kreveta, blago vama J

5. Sigurna riječ
Može biti jaaako seksi dio čitave priče. Dok joj polako i nježno stežete ruke, šapnite 'ako ti se ne sviđa nešto, bilo što, samo reci 'dosta'' i ja ću odmah prestati.

5. Backup
Ako se partner/partnerica zgrane, uvijek postoji:
1. mogućnost nagovora:
Pravite se da se ništa neobično ne događa – ljubite ju malo i kažite 'ajde malo stavi ruku ovamo' u polušaljivoj maniri vuka iz Crvenkapice. Ako joj se baš jako neće, pokušajte s 'a daj mi malo da se poigram, samo malo', uz mogući 'a kasnije možeš ti raditi što god hoćeš meni'.
2. Odstup
Ako vidite da se partnerica onako jako lecnula, recite da je to za vas. Da ste naučili novi čvor i da vas zanima kako drži. I bi li ona možda htjela malo stegnuti da vidite kako radi. Pa vidite kamo će vas to odvesti. Jednom kad se proširite na ta područja, svašta je moguće. Naravno, ako stvari dobro izvedete.

Kao što vidite, ovo je ispalo više kao uputa S strani para. Ako želite obrnuto, pokušajte ostaviti ovaj blog otvorenim. Ili još suptilnije: print pa potajno ubacite u torbu, među papire, na frižider, već prema preferencijamathumbup.

- 17:06 - Komentari (10) - Isprintaj - #