femfem

ponedjeljak, 03.09.2007.

Izlog za strast

Evo ja imam pitanje i najvjerovatnije nisam jedina kojoj se ovo desava. Zadnja dva puta nikak da svrsim. Ali nikak. Rekla sam joj na kraju da odustane jer mi se cinilo ko da je sve to trajalo satima. Onda skuzim da u biti razmisljam o necem sasvim desetom pa se opet probam koncentrirat i nista. NIkad mi se to nije dogodilo, i ne znam njoj uopce objasnit kaj je kad ni sama ne znam. (Anonimna 01.09.2007. 02:23)


O Bože! Naravno da se to i drugima događa. Jednostavno ti nije dovoljno napeto. Naime, ako si fakat napaljena, bit će ti teško samo tak prestati i ne svršiti, ono, čisto fizički. Ne znam koliko si dugo s curom, ali možda je došlo do malog zamora. Možda imaš neke probleme trenutačno ili si pod stresom pa to može utjecati na tvoju mogućnost (i potrebu) doživljavanja orgazma. Bez obzira na uzrok, savjeti ostaju isti: što si napaljenija, to ćeš više uživati. Što više uživaš, bolje ćeš svršiti i više će ti se šaviti. Samo moraš malo poraditi na uzbuđivanju.

Nekoliko savjeta za prvu ruku pa odaberi iz izloga ako ti se nešto dopadne. I ne moraš o tome ništa reći curi. Ili možeš. Zabavno je u svakom slučaju. Pročitaj savjete. Ako ti koji sjedne, pokušaj ga isfurati kao da je to najnormalnija stvar na svijetu (jer je). Ako ti ništa ne sjedne, izmisli nešto svoje i lijepo to dođi i ovamo napisati da bude korisno drugima. Altruizam prije svega J

Izlog broj 1: pornići

Pogledajte pornić zajedno. Ne mora to sad uključivati neke strašne pripreme ili odabir pravog pornića. Ako te sram ili ti je glupo, to je dodatni razlog da sjednete pred TV, ubacite nešto u DVD ili nađete nešto na kabelskoj i pogledate. Možeš se isprdavati, govoriti kak su glupi ili kak žene bez veze vrište, ali s vremenom ćete se vjerojatno bar malo napaliti. Ako je cura sramežljiva ili konzerva, nemoj se bojati preuzeti inicijativu. Kao slučajno upikni pornić na TV-u ili kao slučajno donesi nešto od frendice za frendicu 'a navodno je dobro'.

Korak dalje: pitaj ju je li kad gledala pornić sama, onak da se može dirati. Nagovori ju (naravno, sve je ovo primjenjivo i na dečke, ne da mi se sad duplo pisati) da ti kaže koji (ako se sjeća), na koju scenu. Naravno, morat ćeš i ti ponuditi svoju priču zauzvrat. Ako ju nemaš, u tu svrhu lijepo izmisli nešto, ali sasvim konkretno. Na primjer: uzbudilo me kad su dva frajera ševila ženu ili svršila sam kad je žena natjerala frajera da ju liže tako da mu je gurnula glavu među noge. Do kraja filma ševit ćete se ko lude. I vjeruj mi da nećeš razmišljati o nečem desetom.

Napomena: pederska pornjava je jako uvjerljiva. Jako. I nekako fino napaljujuća. Dakle, ovo je preporuka.
Napomena 2: ako ti je pornić previše, uvijek možeš iskoristiti koju epizodu L-worda. Mislim da je prva sezona bila naročito inspirativna.

Izlog broj 2: apstinencija

Vrlo jednostavno: okladite se koliko dugo možete izdržati bez seksa. Mogućnosti su bezgranične:
1. kladite se jedna protiv druge pa svaka pokušava naštelati što bliže svom datumu
2. kladite se na što duže razdoblje, ali svaku večer morate se bar 10 minuta maziti i ljubiti
3. kladite se koja duže može izdržati bez orgazma
4. …
Budite milosrdne prema susjedima.

Izlog broj 3: odgađanje orgazma (za vrijeme seksa)

Također jednostavno: ti pokušavaš što duže ne svršiti (već ste u krevetu), ona te pokušava na to natjerati. I obrnuto. I vjeruj mi, nije nimalo zamorno, dapače. Različite poze, različiti načini, različiti pokreti, različite riječi u uhu… Raznolikost je super za seks. A i znaš kakvi su već ljudi: kad ne smiju, onda baš bi.

Korak dalje: nek ti cura ne dozvoli da svršiš. Prvo te skoro dovede do kraja, ali ti cijelo vrijeme govori da ni slučajno ne smiješ svršiti i prestaje baš kad bi trebala. I ne da dok ne zamoliš. Lijepo. Ili vać napraviš nešto što ju zabavlja.

Izlog broj 4: ljubljenje u parkiću (haustoru, autu, kuhinji, u šetnji šumom…)

Naročito ako isto obično ne prakticirate. Ne znam u kakvom ste vas dvije odnosu (živite zajedno, imate se ili ne gdje viđati…), ali s vremenom se ljudi nekak prestanu ljubiti. Ili barem to smanje značajno. Ljubljenje je predigra. Sve je fino i napaljujuće i polako se akumulira i prasne kad se dočepate kreveta.

- 16:42 - Komentari (24) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 16.07.2007.

Veži me

Malo samo o valjda najčešćoj ljubavnoj igrici, koje se ipak mnogi malo srame. Barem ih je sram izreći što bi, onako, sve to skupa zvuči malo perverzno, malo ja-sam-frajer-ja-sam-in-charge ili to-je-kao-da-želim-biti-potčinjena.

E, pa treba biti frajer ili frajerica i priznati da su kroz mokre snove ponekad prošli strogi likovi u crnom, da se ponekad hoće da te netko pošteno izjebe i da se ponekad hoće da se ne moraš/možeš micati. I svima koji bi malo virnuli u blage SM vode: čak se i super konzerve ponekad odluče na malo dominacijskih igrica. Toliko da uopće nisam sigurna je li ovaj post potreban ili ne. Ali, ajde, uvod je već tu, lagano iščekujem godišnji i piskaram.

1. Povjerenje, kažu svi
Moram priznati da mi je pomalo nelogično drvljenje po povjerenju vezanom uz sve seksualne igrice, pa ček i ovako bezazlene. Mislim, pa kaj će se netko stvarno dovesti u situaciju da završi u krevetu s nekim u kog u potpunosti nema povjerenja. Dakle, podrazumijeva se da vjerujete osobi s kojom ste u krevetu da vas neće ostaviti vezane ili da vam neće napraviti nešto zbog čega biste se mogli osjećati nelagodno. Ono sa unaprijed dogovorenom sigurnom riječi uvijek je ok, smatrate li da je potrebno. Naravno, tako nešto može se vrlo prikladno šapnuti u uho tijekom seksa.

2. Kako početi
Pali te da te se stisne i poševi? Pali te da stisneš i poševiš? Uvijek popularan trik: pokušajte uhvatiti partneričine ruke svojom i malo držati. Kratko za početak. Duže kasnije. Želite li dati do znanja da bi malo bili mazo? Stavite ruke iznad glave. Zabavljajte se malo tako. Pazeći posebno na svaki znak neugode, bilo koje vrste. Ako stvari radite polako i ugodno za obje strane, pri sljedećem susretu puno je lakše reći dalje. Ako vam se čini da se stvari ne događaju onako kako ste planirali, vidi 3 coolJ.

3. Uf, teško je, ali reci
Naravno da je najlakše reći. Ali istovremeno i najteže. Ne mora to biti ništa eksplicitno. 'A daj mi malo primi ruke' bit će sasvim dovoljno za početak. Ako fula, samo pokažite kako. 'Jako mi se sviđa kad me onako primiš' sramežljivo šapnuto u uho nakon seksa također ne može odmoći. S druge strane, iako sam ja veliki zagovornik razgovora o seksu, ova je igrica najbolja kad se ne zna što će uslijediti. Kad bi i jedan i drugi, ali treba biti hrabar i pokušati i bez dopuštenja.

4. Čime?
Jeste li već obavili dio s rukama? Cura stenje i izvija se kad ju primite za zapešća? Gura svoje ruke pod vaše? Iznenadite ju! Izvucite prikladan rekvizit iz džepa, ispod jastuka, iz uzglavlja… Recimo, uvijek je prikladno nešto apsolutno neprijeteće. Recimo svila. Šal, marama, pojas kućnog ogrtača. Želite li impresionirati, predlažem malo vježbe. Priložena slika pokazuje kako se vezuje čvor zvan 'lisice'. Zove se tako jer potezanjem ova dva konopca stežete 'lisice' tako da nisu bolne, a čvrste su. Naravno, ništa ne fali ni običnom čvoru, ali skliski materijali kao svila jako se skližu. E, sad, posjedujte li i prikladno uzglavlje kreveta, blago vama J

5. Sigurna riječ
Može biti jaaako seksi dio čitave priče. Dok joj polako i nježno stežete ruke, šapnite 'ako ti se ne sviđa nešto, bilo što, samo reci 'dosta'' i ja ću odmah prestati.

5. Backup
Ako se partner/partnerica zgrane, uvijek postoji:
1. mogućnost nagovora:
Pravite se da se ništa neobično ne događa – ljubite ju malo i kažite 'ajde malo stavi ruku ovamo' u polušaljivoj maniri vuka iz Crvenkapice. Ako joj se baš jako neće, pokušajte s 'a daj mi malo da se poigram, samo malo', uz mogući 'a kasnije možeš ti raditi što god hoćeš meni'.
2. Odstup
Ako vidite da se partnerica onako jako lecnula, recite da je to za vas. Da ste naučili novi čvor i da vas zanima kako drži. I bi li ona možda htjela malo stegnuti da vidite kako radi. Pa vidite kamo će vas to odvesti. Jednom kad se proširite na ta područja, svašta je moguće. Naravno, ako stvari dobro izvedete.

Kao što vidite, ovo je ispalo više kao uputa S strani para. Ako želite obrnuto, pokušajte ostaviti ovaj blog otvorenim. Ili još suptilnije: print pa potajno ubacite u torbu, među papire, na frižider, već prema preferencijamathumbup.

- 17:06 - Komentari (10) - Isprintaj - #

petak, 04.05.2007.

Odgovori


ej... ovako kao prvo i osnovno ti mene ne znas... drugosuper ti je blog....
pisem ti jer imam ozbiljan problem... imam 17 godina i nedavno sam prvi put spavao sa curom... problem je u tome sto nisamo ni ja ni ona svrsili(ona je starija i iskusnija) poslije toga smo jos jedanput (danas) ali opet nista... svaki put smo se jepali oko 3 sata... ja ne kuzim zasto ja, ali i ono vaznije ona, ne mozemo svrsit... btw oba puta smo bili jako napaljeni... ako znas super ako ne jbg... imam ja neke ideje o tome ali ne zelim ispast glup pa...(iako sam vec ispao s ovim glupim pitanjem)... ae hvala bok (matija 27.03.2007. 23:02)


Nisi ispao glup. Mogao si i iznijeti teoriju, iako mislim da si u međuvremenu problem već riješio. Ali neka bude za primjer drugima.
1. Nije najvažnije svršiti. Nije najvažnije niti gurnut ga. Nije najvažnije popušiti ili polizati. Najvažnije je opustiti se i uživati. Znam da zvuči glupo i prejednostavno, ali to je istina.
2. Ponekad je potrebno (iako se partneri privlače) da se jednostavno upoznaju. Iskustvo može pomoći, ali i ne mora. Ako vam tako paše, ševite se da ne svršite. I čekajte kad će vas zadesiti big beng.
3. Ako vam tako ne paše, ono, bilo je dobro, ali sad je sve napeto i orgazam je više nego dobrodošao, drkajte. To će smanjiti pritisak ('ja bi sad da ona svrši, vidim da joj paše, ali zašto nikako neće' i obrnuto – vidi sljedeće pitanje: i cure žele zadovoljiti dečke), apsolutno vas napaliti (gledati partnera kako svršava, ufff) i najvjerojatnije dovesti do orgazma. A kad jednom svršite jedan pred drugim, nema povratka, samo ćete htjeti još, na svakakve načine.
4. Sve ovo pišem pretpostavljajući da 'tri sata jebanja' nisu bila tri sata guranja nutra-van. Ako jesu, to nije sve. Mijenjaj aktivnosti, poze i sve što ti padne na pamet dok ne nađete nešto što vam savršeno paše.

Jedna stara istina: cure ponekad jednostavno ne mogu svršiti dok se malo ne opuste s partnerom/partnericom. Jako lijepo od tebe što se brineš za to, brini se i pokušavaj i dalje, ali slobod joj daš i malo vremena. Ako ti se neće čekati, prema nekom mom iskustvu (koje ne mora biti točno, a naročito ne mora biti točno za tvoju curu), moj bi savjet tehničke vrste bio: prije drugih aktivnosti, još dok se ljubite, razmakni joj noge i prstom laagano prelazi preko klitorisa. Na početku to možda neće ni osjetiti, ali budi strpljiv. Ako se baš ništa ne događa, samo maaalo pojačaj pritisak. Pazi da ti prst bude uvijek vlažan (poanta je što slabijeg, ali dugotrajnog trenja). Možeš to izmjenjivati s laganim povlačenjem kožice klitorisa (slično je i kod penisa, dakle, kao da ga drkaš). To joj isto vjerojatno neće biti baš nešto vau, na početku barem. Ako se bude bunila, lijepo ju ljubi dok to radiš ili joj reci da nek ti malo udovolji, da bi ju htio malo maziti i gledati jer ti je užasno slatka i seksi. Ovim bi aktivnostima trebao postići da se klitoris poveća, nabubri. I kad se čini da je velik, nastavi i dalje. Narasti će još. Kad se to dogodi, pasat će joj sve, ali vjerojatno je da će klitoris biti osjetljiv. Nastavi ga i dalje polako maziti ili maziti i drkati naizmjence. Vidi već kaj joj paše. Vjerojatnije je da će svršiti od polakog maženja, i to onda kad jednostavno više neće moći izdržati napetost. Do toga će vjerojatno proći dosta vremena. Važno je da:

1. joj daš do znanja da sve to tako dugo traje jer si ti, eto, malo navalio i malo se igraš, možda čak i ne znaš točno kaj radiš (naravno, ako će tvoj ego izdržati takav udarac - vjeruj mi, isplatit će se kad kasnije skuži šta si radio)
2. zabavljaš ju da ne misli na to da bi bilo lijepo da svrši: ljubi ju, razgovarajte sasvim neobavezno, opusti situaciju

hej! frendica mi je nedavno rekla za tvoj blog i sada ga vc nekoliko dana citam i fenomenalni su mi tvoji savjeti. pa sada ja imam pitanje-nisam jos nikada spavala sa deckom ali bih htjela i s jednim sam sada(a imam 20 god)i ono sto me muci jest to da ja ne znam zadovoljiti decka...pa tako niti njega..a htjela bih znati...pliz help (moseley 30.04.2007. 00:04)


Gle, nema tu puno mudrosti. Sjećaš se kako si prije nego što si se prvi put poljubila mislila da joj, kaj ak se ne znaš ljubiti. Vrlo slična stvar je i s prvim seksom. I što ćeš se više zamarati, određivati datum, vrijeme, prigodu… to će biti kompliciranije i tebi i njemu. Znam da nekad logističke stvari (stan, starci i slično) mogu uništiti spontanost, ali najbolje je ako se možeš opustiti i ništa ne planirati. Lijepo stavi kondom u novčanik ili torbu i prepusti stvari vremenu. Ljubite se, mazite se, dirajte, igraj se malo s njegovim penisom, podragaj ga da vidiš kak reagira, malo mu ga drkaj… Jedini način da naučiš pružiti zadovoljstvo nekom je da to i radiš J

Probaj suzbiti sram, lijepo ga diraj gdje god ti se prohtije. Pitaj ga paše li mu određena stvar koju mu radiš. Pitaj ga je li mu više pasalo to što si sad napravila ili ono prije. Gledaj kako se diže na tvoje dodire i pokušaj da vam bude lijepo zajedno. Smijte se kad nešto zapne… Kad će točno on ući u tebe prilično je nevažno. Najbolje je da to bude kad više ni jedan ni drugi ne možete izdržati.

'Zadovoljiti' nekog je prilično blesav (iako često upotrebljavan) izraz. Seks je nešto što istovremeno radi dvoje ljudi. Oni se u tom činu međusobno upoznaju. Pretpostavlja se da nisu jedan s drugim zato jer je jedan od njih dr. Seks, nego zato jer se privlače. U tom je slučaju strast zagarantirana, a sve drugo (uz otvorenost, postupnost i nužnu pretpostavku da ono što se radi paše jednom i drugom partneru) dolazi samo od sebe. Samo se opusti i uživaj.

Dodatak: negacija ne uvijek se piše odvojeno od glagola (ne znam, ne želim, ne idem…), osim kod glagola kojima je negacija sastavni dio (nemam, nisam, dvojbeno: neću), što se može vidjeti ako se ne odvoji od negacije (znam ima svoje značenje, za razliku od mam). Nemoj ovo osobno shvatiti, to je jedna od najčešćih pogrešaka.

- 11:05 - Komentari (5) - Isprintaj - #

četvrtak, 22.03.2007.

Samozadovoljavanje

Već sam napisala puno puta da cura koja se redovito samozadovoljava, zna doći sama do orgazma, puno lakše svrši i u seksu s partnerom/partnericom. Znam, malo ću se na nekim mjestima ponoviti. Ali ponavljanje je majka mudrosti :) Zašto je samozadovoljavanje važno (nije napisano po redu važnosti)?

1. Cura koja može zadovoljiti sebe uvijek može malo uputiti i drugoga, čak ne treba ni riječima, često je dovoljno malo se približiti i/li se okrenuti za pola stupnja.

2. Ako se svrši jednom, puno je lakše svršiti drugi put. To je između ostalog i nešto što se uči. Sjetite se kako je teško prvi puta voziti bicikl, a kako s vremenom prelazi u automatiku. Više ne mislite na okretanje pedala, samo uživate u vožnji.

3. Ako možete svršiti same, nitko vam ne može ni približno prodati priču da je stvar u vama. OK, žene su takve da može, ali recimo da je demagogija bar malo otežana.

4. Možete uživati u seksu u kojem partnerica ili partner, recimo, ulaze u vas, a vi pomažete diranjem klitorisa. Puno ljudi doživljava tako nešto izrazito napaljujućim.

Poza

Iako postoje cure koje su izrazito kreativne u samozadovoljavanju (ne biste vjerovali), isto tako postoje i neke koje su u tom pogledu izrazito kozervativne. Točnije, drže se onog što su davno isprobale i što funkcionira. Samozadovoljavanje koriste manje-više za brzo svršavanje kad za to osjete potrebu. Nemojte me krivo shvatiti, nije to loše, ali sadrži neke nedostatke. Naročito zato jer dosta cura/žena u tome upotrebljava malo više glavu, a malo manje ruke. Dovedu se do orgazma maštanjem, razmišljanjem o nekom ili slično, a ručice samo malo pomognu u kritičnim situacijama. Recimo, za razliku od općih slika samozadovoljavanja iz pornića (lezi na leđa i širi noge da se vidi što bolje), određen broj žena (ne želim ulaziti u procjene, ipak ne poznajem reprezentativni uzorak) samozadovoljava se ležeći na trbuhu. Sklope ruke, stave ih između nogu i legnu na njih. Samozadovoljavaju se pokretima ruku i tijela, ali još više filmićima u glavi. Ako pogledate gornje 4 prednosti, u ovoj vam pozi dvije automatski otpadaju. S druge strane, u nekoj drugoj pozi otpast će nešto drugo.

Nadam se da sam dobro objasnila. Ne mislim da trebate odustati od svoje omiljene poze, niti da se trebate sramiti ako se znate zadovoljiti samo na jedan način. Samo predlažem da kad ulovite vremena i volje pokušate nešto drugo. Moji su prijedlozi malobrojni, ali svakako dodajte svoje:

1. Pornić poza – omogućava da dobro pratite što se događa s vašim klitorisom i ostalim, kad se što povećava, kad se smanjuje, kad se vlaži

2. Tuš – mlaz određene jačine na pravo mjesto čini čuda. Vrlo neočekivana čuda. Poigrajte se.

3. Nadogradnja trbušnog položaja: dignite se na koljena ili namjestite tako (jastuk, naslon kauča ili slično) da možete malo slobodnije manevrirati rukama

4. Nabavite vibrator. Također čini čuda.

4. Opustite se, novi načini vjerojatno neće ići tako brzo. Ali zato ćete duže uživati i vjerojatno svršiti drugačije nego obično. Naime, svi smo mi zaboravili da nam ni naš omiljeni način nekad nije išao tako brzo. Ali užitak u procesu uvijek je dobar znak :)

5. Samozadovoljavajte se pred partnericom ili partnerom. Nagovorite ju da vam pomogne. Zabranite da dira klitoris ili čak zabranite da uopće dira. Možda može malo ljubiti i grliti. Ne znam koga to ne bi napalilo do bola. Pustite ih ako želite na samom kraju da dovrše posao. Uglavnom, samozadovoljavati se jako lijepo može i u društvu.

Ako vam se sve ovo čini gnjavažom, razmislite malo. Kako može u knjizi uživati netko tko jedva slaže slova. Da, seks je prirodna stvar. Ali dobar seks prepun užitaka, strasti, dobrih orgazama, klecavih nogu i sjećanja od kojih se odmah uzbudite, za to je potrebno biti otvoren, spreman uživati, isprobavati nove stvari, razgovarati, inicirati razgovor, riskirati da bude neugodno, nasmijati se toj nelagodi zajedno… Mazite se, ljubite, ševite, ližite, budite sretni i zadovolj(e)ni u krevetu i veliki broj problema u životu izgledat će puno lakši. Jamčim.

- 15:52 - Komentari (19) - Isprintaj - #

srijeda, 07.03.2007.

Ženska ejakulacija 2

Uf, malo sam zbrzala prošli put. Nisam:

a. preporučila relativno ok literaturu

b. na temelju te literature upozorila na muško-ženske razlike u tretiranju ovog fenomena (iliti zašto dečkima rijeđe uspije - nemojte se ljutiti, dečki, iskustveno dokazano)

Ajmo redom:

1. Lektira
Link 1
Link 2

2. Komentar
Nadam se da ste detaljno pročitali. I da vam je jasno da oba autora ovih članaka žele i znaju udovoljiti svojim partnericama.

Razlike:
Darko je u detalje opisao gdje i kako treba stisnuti, uključujući tu i uputu o primjeni sile te čak i možebitnoj neugodi nekih djevojaka. Sve, sve, samo da dodjemo do cilja (ejakulacije).
Mudroslava se duže zadržala na detaljima urednosti :D, ali nije zaboravila napomenuti da ejakulacija ne mora biti vezana uz orgazam, to jest, vremenski vezana uz orgazam. Također, nije ni u jednom trenutku rekla: stisni tu i tu i jako trljaj, već samo uživaj i opusti se.

Tipična razlika u muškom i ženskom doživljaju seksa: dečki su u pravilu izrazito usredotočeni na cilj, bez obzira na to što taj cilj jest. Naravno, to je analogijom prema njima samima. Žene su usredotočene na užitak. Da su opuštene i da im je lijepo. Da ne moraju razmišljati hoće li ili neće svršiti. Jer hoće. Nadam se da sam ovo ok objasnila. Ne mislim da je usredotočiti se na ženski orgazam/ejakulaciju ili kaj već loše. Ali kad dobijete curu da se toliko opusti da ne razmišlja kad i kako će svršiti, u kojoj pozi mora biti, jeste vi umorni ili vam je dosta lizanja, mora li razmišljati o nečemu ili se usklađivati... kad samo uživa i prepusti se, kad je toliko sigurna da se suzdržava da ne svrši, onda će vas okupati i to pošteno. U tom smislu, za postići da žena ejakulira nije važno da ste taj put svemirski dobri. Važno je da ste više puta svaki put svemirski dobri :)

Vezano uz članke, opet napominjem da su oba dobro napisana i pokazuju iskustvo autora u područjima seksa. I ne mislim da je Darkovoj curi pritisak prejak ili da se Mudroslava zamara detaljima. Mislim da samo dobro odražavaju razlike koje su očigledno uvijek tu. I mislim da su mi poslužili kao dobar primjer za point. Nadam se da je usvojen :)

- 14:41 - Komentari (7) - Isprintaj - #

utorak, 27.02.2007.

Ženska ejakulacija

Evo mene nakon duže pauze, uzrokovane svime i svačime, a naročito time što sam zajebana pa mi stvari dosade :D.
Da bih vam se malo umilila, jedna uvijek zanimljiva tema. Da i ne spominjem da neki dvoje je li to zapravo tema u sferi znanstvene fantastike.

Teorijski dio

Dakle, najbolje da studiozno počnemo pregledom literature. Koji ćete morati obaviti sami. Postoji puno zanimljivijih stvari od toga da je eto nekoć davno neki znanstvenik mislio da je otkrio ženski ekvivalent muškoj prostati. I izazvao lavinu proučavanja ženskog ejakulata, njegovog kemijskog sastava i mogućeg podrijetla. Na kraju se sve svodi na jednostavnu opreku: jedni misle da je ženski ejakulat nešto sasvim posebno i još ne sasvim poznato, a drugi da je to jednostavno mokraća.

Praktični dio

A. Ne miriši kao mokraća. Nema okus kao mokraća (da, probala sam da usporedim, moja je znatiželja neutaživa :D). Prozirno je. Meni se, recimo, nakon ejakulacije redovito piški. Te su me činjenice nagnale na zaključak da je ipak riječ o nečemu drugom.
B. Toliko je dobro i uzbudljivo da nemam nikakvih problema ni s pristupima koji kažu da ejakulat nije ništa drugo nego mokraća.

Povod

Primijetila sam da se ženska ejakulacije često doživljava kao neka vrsta trofeja. Kao, tak joj je dobro bilo. Pa bi bilo dobro upozoriti da mehanizam ženske ejakulacije nije fiziološki istovjetan muškoj ejakulaciji. Sama ejakulacije kod žena čak i ne mora biti (dapače, često nije) povezana sa svršavanjem, više s velikim uzbuđenjem i stimulacijom određenih u to vrijeme nabreklih dijelova. Tako da ejakulacija ne znači nužno bolji, snažniji ili duži orgazam. Ali, da, može značiti veće uzbuđenje. I vrlo uzbudljiv osjećaj pri svakoj kontrakciji.

Izvedba

Recept je sasvim jednostavan. Dakle, želite li doživjeti da cura ejakulira prigodom seksa, uzbuđujte ju, ali joj ne dajte da svrši. Naravno, pretpostavljam da je jasno da će se to puno lakše izvesti u nekoj malo dužoj vezi. Naime, žene su zbog razno raznih faktora tako izdrilane da će najnajnajčešće zgrabiti prvi orgazam koji im se nudi i biti jako nadrkane ako im prestanete raditi nešto što im paše, usporite tempo ili slično. Još je uvijek uvriježeno glupo mišljenje da se žena „penje“ do orgazma ko da je alpinistica, ne daj bože da trenutak zastane jer bi mogla past i ne svršiti. Samo ako je apsolutno sigurna da će u svakom slučaju svršiti bit će dovoljno opuštena da ju uzbudite koliko je potrebno (i pod time ne mislim na onu žensku egodigašicu: ma morala sam se suzdržavati da ne svršim).

Ok, povratak na recept, naravno, kao što sam napomenula već jedno milijardu puta, potrebno ga je individualizirati. Pazite da imate dovoljno vremena, volje, da ste odmorni, i ne radite pritiske tipa večeras ćemo tebe, draga, dovesti do prskajućeg orgazma. Hm, sad sam shvatila da imam maleni problem: ne znam kamo da u ovaj recept ubacim penetraciju. Bojim se da će mi tu morati pomoći moje strejt čitateljice, naime, osobno sam doživjela ejakulaciju samo sa ženama, a pružila sam ga u situacijama kad curu zadovoljavam rukama i/li ustima. Uglavnom, teško je to nešto što se može planirati, ponovno, ejakulacija se ne mora dogoditi svaki put, ako je jednom bilo pa drugi puta ne, to nikako ne znači degradaciju.

Situacija u kojoj možete očekivati ejakulaciju: užasno ste napaljene (napaljeni), ljubite se još malo, dirate… U trenutku kad stavite ruku curi na klitoris, on (klitoris) mora biti veeeliki. Ako nije, samo lagano mazite i ljubite se s curom. Pritisak na klitoris bi čitavo vrijeme trebao biti prilično lagan, ali ne i neosjetan (da, puno je veća šansa za uspjeh ako curu već dobro poznajete), ali bi se uzbuđenje trebalo pojačavati. Kad je sve maksimalno naraslo, cura jako reagira i na najmanji dodir, uvucite prst u nju, pritišćući pri ulasku i izlasku stjenku rodnice (tamo gdje bi trebala biti g-točka). Nikako nije riječ o oponašanju pentracije, prstom treba tako upravljati da se uvlačenjem i izvlačenjem (jagodicom) pritišću osjetljiva područja. Ako vam se zvijezde nasmiješe, ovo bi trebalo dovesti do ejakulacije pri svakom pritisku, sa ili bez svršavanja. Želite li upotpuniti doživljaj, prislonite usta na klitoris. Nemojte biti prenasilni i bit ćete nagrađeni u najmanju ruku eksplozivnim orgazmom. U najbolju ruku praćenim ejakulacijom.

Naravno, ovo nije jedini put, kao što ne pali ni kod svake cure. Kod nekih je sve skupa puno lakše, neke ni ne dožive ejakulaciju ikada u životu. Ovo je recimo, barem po mom iskustvu, dobar način da curi priuštite izrazito snažan osjećaj (i prije samog orgazma). Pri čemu je sam taj osjećaj puno važniji od toga je li ona ejakulirala ili ne.

- 19:04 - Komentari (11) - Isprintaj - #

petak, 15.09.2006.

Fina motorika

Možete ovaj post smatrati i nastavkom. Na primjer, kako rukom zadovoljiti curu 2. Kažu da nastavci nikad nisu tako dobri kao prvi, ali ovo je ipak nešto sasvim drugačije.
Dakle, sve je ok, klitoris je davno pronađen i redovito se koristi za dovođenje cure do orgazma. Već znate i ritam i pokrete i način… i sve je spremno za daljnje igrarije. Pa može jedan prijedlog čisto tehničke naravi.

Za dobro izvesti ovo (barem prvi put), smjestite se na bok kraj cure koja leži na leđima ili djelomično legnite na nju. Glavno da vam ruka smještena tako da čitavu površinu dlana možete bez napora osloniti na intimna područja cure. Malo ju mazite i ljubite, igrajte se s klitorisom, ali vrlo neobavezno. Da bi cura maksimalno uživala u ovoj igrici, mora biti dobro ovlažena i bar relativno uzbuđena.

Kad osjetite da je tome tako, uvucite prst curi u vaginu, a dlan pomaknite tako da vrhom palca možete dohvatiti klitoris (vjerojatno ćete morati cijelo tijelo pomaknuti malo niže u odnosu na curu). Nema veze ako prst nije do kraja u curu, važnije je da dohvatite klitoris. To što je cura ovlažena i uzbuđena eliminirat će eventualne nepreciznosti u uporabi palca. Dobra je strana što ga lakše od ostalih prstiju možete micati lijevo-desno ili kružiti njime.

Pokušajte simultano micati ruku, tako da palcem prijeđete po klitorisu prema gore kad izvlačite prst ili da skupljate dlan pa istovremeno klizite prstom van, a po klitorisu prema dolje. Za one koji to ne mogu sami osjetiti (bok, dečki): ovo je izrazito, ali izrazito ugodno i ispunjavajuće jer istovremeno mazite klitoris, famoznu g-točku, ulaz u vaginu, a i područje uokolo dobije nešto.

Ipak, baš zbog toga, curi bi to moglo biti previše osjeta istovremeno. Ako sve izvedete kako treba, nikako ne bi trebalo biti neugodno, ali moguće je da će joj to biti previše za svršiti. Barem prvi put ili prvih nekoliko puta. Ako vam se čini da je to na stvari, vidite da je cura jako uzbuđena i da doslovno ne može doći k sebi, a ne može svršiti, umirite prst u vagini. O vama ovisi hoćete li ga izvaditi ili ostaviti da miruje i samo palcem prelaziti preko klitorisa. U ovoj fazi će većini cura vjerojatno pasati malo čvršći i odlučniji pokreti.

Ako vam i ne uspije u potpunosti prvi put (puno stvari odjednom, nikako da ukrotite vražji dlan, ruka se čini prevelika…), probajte malo vježbati. Definitivno izrazito zadovoljavajući položaj. I ako se slučajno nadate ženskoj ejakulaciji, recimo da joj ovaj položaj može pridonijeti. Ali, o tome neki drugi put.

Dodatni savjet: ako vas ruka počne boljeti, pomaknite se malo niže, recimo dovoljno da curu možete ljubiti po donjem dijelu trbuha i radite ono sa skupljanjem dlana. Ili podignite donji dio tijela cure na vaše noge ili jastuk. Ako još uvijek boli, prebacite se malo samo na prst (prste) koji su u vagini dok ne odmorite dlan.

- 10:58 - Komentari (18) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.09.2006.

Zašto cura ne može svršiti

Kao odgovor na Klarin komentar, ali i druge komentare, ajde da odgovorimo na ovo tako često postavljano pitanje. To jest, ja ću ponuditi odgovore, a ako netko misli da postoji još neki razlog, neka ga napiše.

1. Cura ne svršava jer zapravo ne zna kako.
Nije se samozadovoljavala nikada ili samo u onoj rijetko spominjanoj pozi na trbuhu, kad zapravo do orgazma više dovode stvari koje su u glavi, a manje mehanički pokreti (cura zapravo leži na rukama). Međutim, ako se cura može dovesti sama do orgazma, razlog je nešto drugo.

2. Cura se ne može opustit.
Kao što je jasno napomenula Klara, dečki ili cure (s pravom) misle da su uspješni u seksu samo ako i cura (njihova partnerica) svrši. Međutim, nekad se to toliko forsira da cura osjeća svoj eventualni orgazam kao obavezu. Da bi se druga strana osjećala bolje, sposobnije, ugodnije.

3. Druga strana previše forsira.
Ne mogu se svi s partnerom opustiti odmah, naročito ako je riječ o novom partneru ili ako su umorni. Ponekad zaista cura ne može svršiti. Umjesto uzrujavanja i bijesa praćenog mahnitim pokušajima (tipa 'lizo sam je satima, ali nikako da svrši') pomaže smirivanje situacije. Leći kraj cure, zagrliti ju malo, a onda pitati nešto tipa 'kaj, nikak ne ide?' ili 'mogu možda napraviti nešto što bi ti htjela?'. Ako kaže da nikako ne bi i d joj baš paše ovako, poslušajte ju. Kad se malo opusti (cure se često naprežu da bi stigle do orgazma, to u nekim slučajevim pomaže, iako se zapravo lakše svrši kad si opušten), sigurna u vašem zagrljaju, recite da je tako seksi, da vam se tako sviđa i možete li ju malo samo maziti, niš ona ne mora, samo da ju malo mazite. Ako više volite oralni seks, možete pitati i za ljubljenje, iako je ovo bolja situacija za malo maziti curu. Ne mora čak ni svršiti (iako je to vrlo moguće dok je tako opuštena i uzbuđena od seksa), važno je malo bliskosti, važno je da joj je lijepo i da se ne osjeća obaveznom svršiti.

4. Druga strana ne zna što radi.
Što apsolutno nije neki užasni problem. Kako zapravo dovesti ženu do orgazma? Teško je samo ako se misli da se mora. Ako cura ne može svršiti, a sama može, nagovorite ju da se malo dira pred vama. Recite da vas to jako pali, da je užasno seksi, da bi htjeli znati šta joj paše. Nakon malo gledanja, pomozite. Možete ući prstom u nju dok si ona mazi klitoris. Možete malo lizuckati po i oko njezinog prst koji radi. Možete probati oponašati njezine pokrete i pitati ju paše li joj to, bi li htjela jače ili slabije. Definitivno pokažite koliko vas to uzbuđuje, ona kako se mazi, njezin izraz lica. Na neki se način bar malo uključite u igru. Pa drugi put bar malo više. Ako vam se čini da joj to smeta, malo se odmaknite, ali ne potpuno.
Ako ni cura ne zna kako bi svršila, morat ćete malo eksperimentirati. U tom je slučaju najvažnije da curi date do znanja da ni u kom slučaju ne očekujete obavezni orgazam. Inače bi vam mogla početi lagati, to jest glumiti, a to je već novi set problema. Zapamtite, cure, dečki, muškarci, žene, svi koji imate partnerice bilo kojih godina: nije problem ne znati dovesti ženu do orgazma, problem je ne naučiti.

Dodatak: frigidnost
Da, ako je žena imala tešku nesreću u kojoj su joj ozlijeđeni spolni organi ili slično. Da, ako ima teeeških psihičkih problema (tipa bila je zlostavljana ili slično). U ostalim slučajevima, frigidnost ne postoji. A stalna prikrivena prijetnja ženi da će ju se proglasiti ili smatrati frigidnom, a ne hot sexy cosmo djevojkom i vodi do mase problema.

I na kraju: Klara

klara
hej. super ti je blog. nevjerojatno zanimljiv i poučan... uglavnom, kao i svi ostali imam jedan problem... najme, moj se dečko jako jako živcira ako ja ne svršim. a ja nikada nisam svršila sa njim. zato uvijek moram glumiti jer je on stravično u bedu. nekoliko puta sam mu pokušala objasniti da seks ne treba biti loš ako ja ne svršim i da je to vrlo normalno da cura ne svrši i bla bla, ali on se ipak bedira. onda mi ponudi oralno i ja pristanem i niti tada ne svršim (ali odglumim da jesam), jer mu vidim onaj užasan izraz lica kada to radi. on to jednostavno mrzi. ima mu užasan okus. tako da mu ja nakon nekoliko takvih puta sada zabranjujem da me oralno zadovoljava (ako se to tako može nazvati) to mi je jednostavno gore nego da mi ništa ne radi. molim te da mi samo ne kažeš da mu objasnim što treba raditi i kako itd jer jesam, ali nekako mu nikada ne uspijeva. već razmišljam o tome da ga ostavim zbog lošeg seksa iako to je površno, samo mi se više ne da svršavati sama, doma...:( poZ

Savjet:
Pokušaj još jednom razgovarati s njim, reci mu da te to što te tjera da svršiš samo još više koči. Reci mu sve što ti piše ovdje gore, da se zbog toga teško možeš opustiti. Reci mu da nije sve u lizanju, reci mu da ti time ne radi nikakvu posebnu uslugu, tak da definitivno ne mora raditi stvari koje mu se gade. Reci mu da prestane dramiti (bedirati se) jer vas to definitivno nikamo neće odvesti. Reci da ako te zaista želi zadovoljiti, neka lijepo obrati pažnju na to što mu govoriš. Ako to teško izvodi, pomozi mu, usmjeri ruku, reci kad hoćeš jače ili brže. Dovedi se sama skoro pred kraj, pa neka on pokuša dalje. Nemoj biti gruba, ali jasno reci što očekuješ. Ne zaboravi mu reći da sve to radiš zato jer ti želiš biti s njim, baš s njim u krevetu, jer želiš da te baš on zadovolji. Da te baš briga što možda u početku možda nećeš svršiti, da kad bi ti važno bilo samo svršavanje, kupila bi si vibrator.
Ako dobro izreagira na takav otvoreni razgovor, ima šanse za njega. Naročito zato jer te dečko ipak želi zadovoljiti. Ali ako počne dramiti, emotivno ucjenjivati tobožnjim bediranjem, riješi ga se i nađi si normalnog dečka.
Btw, nisi napisala koliko imate godina. Ako je još mlad, daj mu malo, ali samo malo dodatnog kredita.
I nije površno nekog ostaviti zbog lošeg seksa. Iz međusobnog odnosa seksualnih partnera iščitava se nevjerojatno puno toga.

- 12:41 - Komentari (10) - Isprintaj - #

četvrtak, 31.08.2006.

Ispeci, pa...

Godišnji je sretno prošao, slobodno vrijeme, puste plaže, romantične noći i slično pogoduje seksualnim prigodama kao malo što. U divljini bez interneta, nije baš najljepše što se prije godišnjeg nisam javila, ali evo me opet. Tema je: predigra. Slutim da će biti nezadovoljstava tipa jooj, pa to se zna, ja sam to prerastao/prerasla, to je već odavno savladano. I zašto više ne napiše nešto o višestrukim orgazmima i ženskoj ejakulaciji. E pa, iznenađenje, do višestrukih orgazama, a bome i ženske ejakulacije, dolazi se dobrom predigrom.

Znate onu otrcanu kad cure kažu da bi one više predigre, da dečki često prelaze izravno na stvar. Ili općenito, prolazi vrijeme, od višesatnih seksualnih maratona život te dovede do slatkih, ali kratkih pola sata. Treba nekako pokrpati poslove, učenje, obitelj i slično, sve što se zanemarilo tijekom mjeseci spomenutih višesatnih maratona.

Što je predigra?
Najjednostavnije i najslađe sredstvo za uzbuditi curu (i dečka, naravno). Vrijeme utrošeno u predigru vraća se višestruko: većim uzbuđenjem, većom mogućnošću orgazma, često boljim (jačim, dužim…) orgazmom, boljim ukupnim dojmom seksa (dodiri genitalija nakon duže predigre ne da uzbuđuju, nego izluđuju). Čak i ako su oba partnera/partnerice već uzbuđena/i, malo predigre će ih narajcati do bola i natjerati da skoče jedan na drugog, da stenju na najmanji dodir, da viču od zadovoljstva.

Koliko predigra treba trajati?
Koliko je potrebno. Znam da je neodređen odgovor, ali toliko da se maksimalno poveća uzbuđenja, a da se izbjegne odugovlačenje i potencijalna dosada. U tu svrhu, mijenjate aktivnosti: ako uzdasi dok se ljubite nisu više tako jaki, prijeđite na vrat, uši, ključne kosti. Kad se i tu intenzitet smanji, prijeđite dalje pa se vraćajte na osjetljive dijelove.

Poljupci
Od nježnijih početaka, do strastvenih francuskih poljubaca, sve pali. Ako slučajno ne pali, ne znam, niste si kompatibilni u ljubljenju, niste se još ušaltali, dosadno vam se ljubiti ili bilo što drugo, jadna li vam predigra.
Što se tiče poljubaca po tijelu partnerice, u načelu bi oni trebali ili barem mogu biti agresivniji, vlažniji, s više jezika. Pokušajte i super kombinaciju poljupca i lizanja: krene se jezikom koji se polako povlači u usta i oslobađa usne spremne na sočan poljubac.
Naravno, ne treba zanemariti ni snagu laganih, jedva osjetnih poljubaca koji su super izazivanje, laganih dodira usana po vratu, nježnih poljubaca u sljepoočicu, ali za pravo uzbuđenje obično je ipak potrebno malo intenziteta.

Ugrizi
Dio predigre koji bi trebao biti dobro kontroliran. Naime, prejaki ugriz ili tragovi koji nekima smetaju mogu u trenutku smanjiti doživljaj. Osim toga, ugrizi pašu na relativno ograničenom broju mjesta. Neograničeno strastveno divljanje zubima u naletima strasti uglavnom samo zvuči dobro, za pravu stvar ipak dodati bar malo kontrole.
Doživljaj se može pojačati, nezgodne posljedice ublažiti ako koristite svojevrsnu kombinaciju ugriza i poljupca: samo utisnite zube otvorenih ustiju. Usne i topli jezik super su nadopuna u toj kombinaciji, a i lakše je kontrolirati jačinu ugriza.
Naravno, neki vole nositi tragove svojih ljubavnih igara. Za izradu istih umjesto ugriza bolje je koristiti takozvane vakuum poljupce: usne prislonite na određeni dio kože i uvlačite zrak dok ne budete zadovoljni učinkom. Što je koža osjetljivija, trag će biti lakše ostaviti. Prije toga se jasno raspitajte smeta li tako nešto partnerici ili partneru.

Ruke
Ako govorimo o predigri, što kasnije završe partnerici među nogama, to bolje. Naime, potrebne su ne samo za maženje, nadopunu poljupcima, nego i za neprimjetno ili primjetno manipuliranje partnericom. Namjestite se kako vam odgovara da se time ne biste morali zamarati kasnije. Od svih stvari koje radite, najseksi može biti način na koji ste podigli/pridigli partnericu ili su privili uza sebe dok ju ljubite.


Osjetljivi dijelovi koji se često zanemaruju

Leđa – mogu malo škakljati kako se približavate stranama tijela, ali osjećaj škakljanja može postati nešto sasvim drugo kad je cura uzbuđena. Ne dajte se otjerati ako kaže da škaklja, nasmijte se s njom i probajte malo jače ljubiti ili lagano zagristi otvorenim ustima. Ili pokušajte malo kasnije (kad je još uzbuđenija). Vrijedi eksperimentirati, naravno, ne gnjaviti previše.

Guza – osjetljivo područje, također može biti škakljivo na puse, ali guza je ionako stvorena za dodire, polagana duga maženja koja s vremenom pojačavaju pritisak, pa sve do odlučnog grabeža. Dobro se kombinira sa spomenutim poljupcima u leđa, a super paše i kad treba obično ljubljenje malo začiniti.

Ramena – točnije, osjetljivi mišić iza ključne kosti. Još nisam naišla na žensku ili mušku osobu kojoj ne paše da ju se tamo malo ugrize. Naravno, to ne znači da ih nema.

Pregibi udova – glatka koža unutrašnjosti lakata i koljena stvorena je za vlažne poljupce s puno jezika. Također može škakljati. Pojačajte pritisak jezika.

Područje ispod grudi – tanka koža ispod svake sise može biti jako osjetljiva, naročito ako su grudi veće pa je taj dio obično preklopljen.

Područje između prepona i kukova – kod nekih žena izrazito osjetljivo, kod nekih samo umjereno.

Čitave grudi (dakle, ne samo bradavice) – zaboravite agresivna stiskanja, ali zapamtite polaganu mažnju dok se još samo ljubite. Uzmite čitavu sisu u ruku i igrajte se njezinom težinom, nježnom kožom, pomazite bradavicu i maaalo ju samo stisnite. Ta će igra pomoći da grudi u kasnijoj predigri postanu pravi eruptivni vulkani uzbuđenja. I zapamtite: ne postoji žena čije bradavice nisu osjetljive. Postoje samo žene sa čijim se grudima još nitko nije dobro upoznao. Izrazito su individualne, nekima paše jače, na granici boli, nekima sasvim nježno, nekima da ih se usiše, nekima da ih se grize… Uzmite si vremena i volje i istražujte. Vraća se višestruko.
Svi dijelovi koji se nalaze između nogu, a nisu spolni organ – naročito Venerin brežuljak (posebno ako je izbrijan), unutrašnja strana bedara (ok, i to može škakljati), pregibi nogu, početak procijepa guze… Sve zasuti toplim poljupcima, ne dirajući klitoris, osim možda malo izazivanja (izdahnuti na njega ili ga poljubiti).

Individualnost
Žene su različite. Nekima više paše nešto, drugima nešto drugo. Drugo mjesto, drugačiji intenzitet, drugačiji tempo, neke vole duge predigre, neke bi brzo prešle na stvar. Ipak, sumnjam da će išta od gore navedenog omanuti. Ako to izvedete kako spada, prateći reakcije i prilagođavajući se.
Naravno, sve ovo opisano ni približno ne pokriva mogućnosti i potencijale predigre. Napisano je u najvećoj mjeri da podsjetim sebe i vas koliko predigra znači i kako obogaćuje seks. Koliko je snažniji osjećaj i veće zadovoljstvo. Koliko zbližava i zadovoljava. I ne vjerujte nikom tko kaže da ne voli predigru. Ili ne zna uživati u seksu ili jednostavno još nije spoznao dublji nivo seksualnog egzistiranja od brzinskog seksa nabijenog adrenalinom.


- 14:43 - Komentari (12) - Isprintaj - #

utorak, 11.07.2006.

Catch my vibe ili sex toys

Ok, rado bi si nešto priuštili iz seks shopa. A užasno vas je sram tamo ući da vidite što uopće postoji. Mislim da nas je većina barem provirila na neki online seks shop. I, naravno, ogroman odabir. Jako se teško snaći ako baš ne znaš šta tražiš. Osim toga, eksperimentiranje s igračkama još se uvijek smatra… onak, malo kinky. I često čujem komentare 'pa nije nam još tak dosadno' ili 'imam ja sve što mi treba' i slično.

Dakle, pod uvjetom da ste osobno otvoreni na tu stranu (a trebali bi biti), ostaje još problem partnerice koja se srami ili se vi sramite pred njom ili već nešto deseto. Priznajem da može biti nezgodno iz čista mira izvući crni dildo pred iznenađenu curu. Ipak, ovo što vam predlažem suptilno je i vrlo korisno. Možete uključiti curu u potragu ili ju možete iznenaditi. Možda će se malo začuditi, ali bar neće vrišteći pobjeći.

Po naslovu ste možda shvatili da je ono što vam preporučam neka vibrirajuća igračkica. Zaboravite velike umjetne kurčeve koji podrhtavaju, lažne vibrirajuće patkice i slično. Za početak nabavite nešto kao što je ovo rozo kraj naslova.

Ili malu vibrirajuću srebrnu stvarčicu koja se obično umeće u strap-on, dildo ili slično, a u seks shopovima se naziva bullet (ili hrvatski: metak). Na primjer, pogledajte ovo, ovo, ovo ili ovo.

Ili ni jedno od navedenog, ali da ima prednosti koje te igračke dijele.

Prednosti:
- nema žica – uključuje se na vrhu igračke i taj gumbić obično djeluje dvostruko, možeš uključiti stvarčicu da sama vibrira ili prestaje vibrirati kad pustiš
- ne može skliznuti preduboko, vibracija ga odmah izbacuje (ipak, ne eksperimentirajte s dubinom previše)
- uopće ne djeluje seksualno ni zastrašujuće
- dovoljno je mali da njime kružite oko klitorisa, a opet dovoljno velik da ima efekta u vagini
- vibracije brzo dovode do uzbuđenja i tjeraju krv u intimne dijelove (povećava uzbuđenje, a i obujam)
- jeftinije je od većine stvari koje vam mogu zapeti za oko


Mali nagovor

Recite na primjer da ste nešto nabavili ili dobili ili da bi se malo poigrali s njom, ali ne smije gledati. Ili ju nazovite ranije i kažite da imate iznenađenje za nju, ali da će saznati kasnije. Ili da zna da ste ludi ili za tehnikom pa da vam malo udovolji. Ili da ste jako znatiželjni jer nikad prije niste upotrijebili tako nešto pa samo želite vidjeti kako djeluje.

I tako dalje. Ako želite, moći ćete ju nagovoriti. A želite li? O, da. Pojačava i produžuje uzbuđenje, pojačava i produžuje orgazam, a najbolje je ionako ako ga koristite u kombinaciji sa svojim prstima i jezikom.


Postupak

Bezbrojni puta: klitoris je osjetljiv. Pa je osjetljiv i na vibracije. Isto tako, klitorisi su različiti, pa će nekoj curi možda i pasati izravan dodir metka na klitoris. Ipak, želite li ići na sigurno (a prvi put svakako želite), pobrinite se da cura bude bar malo vlažna i klizite igračkom uz klitoris, točnije između klitorisa i velikih usana s jedne i druge strane. Povremeno lagano prijeđite preko, ali s puno manjim pritiskom nego kad prelazite sa strane. Ako je prejako, za početak zaboravite izravno. Pokušajte ga do pola umetnuti u vaginu ili prelaziti rubovima ulaza u vaginu. Ne zaboravite: na početku je blaže bolje.

Iz opisanog vam je vjerojatno jasno da je idealna poza za ove eksperimente da je cura u polusjedećem ili ležećem položaju, a vi udobno smješteni glavom među njenim nogama. U tom ćete položaju najlakše vidjeti što raditi, osjetiti razlike i uključiti sve korisne dijelove tijela u igru (ok, skoro sve).

Kad se cura dodatno uzbudi (to ćete vrlo brzo vidjeti jer će se klitoris povećati od vibracija, a područje može promijeniti boji, potamniti i dodatno se navlažiti), možete si priuštiti izravnije prelaske preko klitorisa, pa čak i malo jači pritisak. Nastavite li ovako, cura će sasvim sigurno nakon nekog vremena svršiti, samo pazite da vibracije ne postanu neugodne (dakle, radije više vremena, a manje pritiska, bar dok se ne uvježbate).

Želite li pružiti curi dodatno zadovoljstvo, mali trik: metak je dovoljno malen, ali i dovoljno snažan da od njega mogu vibrirati i dijelovi vašeg tijela. Dok prelazite igračkom oko klitorisa, stavite jezik na klitoris. Vibracije će se prenijeti i na vaš jezik. Ljubite ju i vaše će usne vibrirati. Stavite metak pod jezik i vibrirajte jezikom po klitorisu. Spremite metak u šaku i iskoristite vibrirajući prst, u vagini ili na klitorisu. Igrajte se malo, a onda ju jezikom (sa ili bez vibracije) polako dovedite do vrhunca. I spremite se da vas počupa, izgrebe, zgrabi, povuče… I da viče jaaaako i duuugo.

- 22:18 - Komentari (25) - Isprintaj - #