lipanj, 2007  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Lipanj 2007 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

-->eo...ovdje..budem...pisala..tj.
stavljala..clanke...o.modi...itd..itd..hehe

-->a..vi onak...komentirajte..sta vas..zanima..
jer..che bit...puno...postova..

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

četvrtak, 07.06.2007.

KRATKE HALJINE:

Većina pripadnica ženskog roda voli haljine, a posebno ih vole kada termometar pokaže visoke temperature. U laganoj, prozračnoj haljini, lakše je hodati nego u trapericama.

Haljine su raznolike, a u ljetnim mjesecima najbolje će nam odgovarati one kratke. Mini haljine privlače poglede, pa je jako važno pokazati njegovane, naravno, izdepilirane noge. U dnevnim izdanjima najpraktičnije ih je nositi s laganim balerinkama, dok za večernje izdanje odlično pristaju visoke pete.

I dok će većina nas svoje nove haljinice potražiti u gradskim dućanima, slavne i bogate ili samo bogate žene mogu si priuštiti i haljine s potpisom.

Ako ih već ne možete imati, možete ih pogledati. Bacili smo pogled kakve su mini haljine ove sezone poznate modne dizajnerske kuće pokazale na svojim revijama.

Giles, Antonio Berardi, Burberry Prorsum, Gucci i Marc Jacobs, pobrinuli su se da u njihovim kolekcijama svoje mjesto nađe i mala haljina.

Neke haljine su ležernih linija sa širokim trofrtaljnim rukavima, dok su druge strukirane i bez rukava. Razlikuju se i po tome što su neke dnevne, a druge rezervirane za večer. Ono što im je svima zajedničko je to da su lepršave, jednostavne i neodoljive.

- 15:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.