Susret na Dravi




Konačno petak veče, mogu malo i u živati u životu nakon napornog tjedna. Sama ovaj vikend, a to mi treba. Sada počinje party. Jedva čekam da izađem van u grad sa društvom i da se opustim. Dogovor je bio da se nađemo u našem kafiću pokraj Drave. Jedva čekam.
Spremam se, sve mora biti savršeno jer želim nekoga večeras imati na jednu noć.
Izlazim i vozim se do centra grada, parkiram i odlazim pješice do šetnice na Dravi. Noć je prekrasna, mjesečina i zvijezde svjetlucaju na valovima. Dok šetam u daljini pod svijetlom vidim poznatu osobu. Dugo te nije bilo u ovom gradu ljubavniče, pomislim u sebi dok ti prilazim. Tvoj osmjeh me obara sa nogu svaki put kada te vidim. Oči ti sjaje a osmjeh neodoljiv. Prolaziš rukom kroz kosu. Uh što si sexy. Gledaš me u oči i lagano se nagneš i nježno me poljubiš. Od poljupca mi trnci prolaze tjelom. Želim te. Hvatam te za ruku i šetamo.... strast se u nama budi dok tako hodamo... idemo prema hotelu što je na obali. Ne možemo više čekati, gorimo od strasti. Učazimo u hotel, prijavljujemo se i odlazimo u sobu. Zatvaraš vrata, okrećeš se, ne mogu više izdržati, čvrsto se zagrlimo, i počinjemo se strasno ljubiti. Skidamo si međusobno odjeću, koja pada po podu... Uzimaš me u naručje i nosiš na krevet. Tvoji poljupci klije po mom tjelu... spuštaš glavu prema mom mođunožju, osjetim tvoj vreli dah, lagano mi ju poljubiš, ona te želi, sva vlažna, spremna... Širim noge, otvaram ti se, da je bolje vidiš, da vidiš moju želju, lagano ju ližeš, ah to baby, to mi radi, ah, da, to, ah, to. Tjelo mi se uvija od zadovoljstva, ah, to, još, još, jezik ti je čaroban, točno znaš kako i gdje treba, ah, ah to, to, nemoj stati, too, ahhh .. svršavam.
Dižem ti glavu sa nje... i okrećem te na leđa, tvrd ti je i stoji ravno gore, čvrsto, vidim da si jako uzbuđen. Uzimam ga u ruke i milujem, lagano ga liznem, dodirnem usnama, milujem i ližem, naizmjenično, teško dišeš, vidim da te to jako nadražuje... ližem ga i cuclam u sve jačem ritmu, osjećam kako ti se tjelo propinje i grči. Brzo se dihnem i zajašim te, uhvatim ga i usmjerim ga i polako se spuštam na njega, lagano ulazi... krećem se gore, dolje, klizim po njemu, sve jače i sve brže, sve dublje i dublje... naprijed i nazad.... Želim te što više u sebi, ah, to, ah, to, ah, ah, ah. Hvataš me za grudi i miluješ ih, pa do guze, povlačiš me i još jače nabijaš na sebe, ah, ah, ah, bližimo se vrhuncu, ah ,ah ,to, još, to, ahhh, too ahhh... svršavamo.
Naginjem se na tebe i ljubim te... ali ga ne puštam iz sebe, izravnam se i ležim na tebi a on je jeoš u meni... ne želim da izađe... odjećam još njegove trzaje... Tako je bilo dobro..... Ljubimo se i razdvajamo, ležimo pored tebe i usporavamo uzdahe... odmaramo. Zazvoni mi mobitel, zove me društvo, pa pita gdje sam, izmišljam nešto da je neplanski iskrsnulo i da sam morala van grada preko vikenda. Spuštam slušalicu i prepuštam ti se. Dišem se i odlazim do kupaonice malo se osvježiti pištam vodu u tuš kabinu, ulazim, dolaziš i ti, dignut ti je, ljubiš me i zagrliš. Kapljice padaju po našim tjelima, naslanjaš me na pločice podižem noge i ulaziš u mene. Vodimo ljubav pod tušem. Kapljice vode slijevaju se u potočiće našim tjelima dok smo u zanosu. Ovako brzinski sex pod tušem je prava stvar. Bilo je super, tuširamo se i međusobno se mazimo. Izlazimo iz kupaonice prema prozoru sobe i gledamo prekrasnu noć, punu zvijezda, dok ispod njih Drava tiho teče. Stavljaš mi ruke oko struka, glavu na rame i nježno mi šapućeš. Jednom rukom miluješ mi grudi a drugom prema međunožju. Okrećem se prema tebi, pogledam te u oči, sjaje, na usnama osmjeh, primičem se i svojim usnama dolazim do tvojih, nježno te poljubim. Unazad se krećemo prema krevetu dok seljubimo, padamo na krevet i nastavimo se ljubiti... Okrenem se na bok, orebacim nogu preko tvog struka, ulaziš u mene, ah, to, još... , da, to, okrećeš me na leđa dok si još u meni, stavljaš jednu nogu između mojih, a ja jednu uzmeđu tvojih, sada ulaziš u mene, sve dublje, ah, da, to, još, da, to, nemoj stati, ah da, to... to, svršavamo. Ostajemo u tom položaju još spojeni. Ustajemo, odjaziš do bara po piće. Sjedaš na stolicu, vidim da ti je dignut... prekrasna slika. Krenem prema tebi i sjedam ti u krilo, opkoračujem te nogama. Još sva vlažna, želim te još, primim ga i usmjerim i klizne u mene. Kako je to lijepo osjetiti, oduvjek sam voljela sa tobom sex na stolici. Ah, to ljubavniče, vodimo ljubav na stolcu, ljubiš mi grudi, a rukama me držiš za guzu i nabijaš na sebe, to je tako dobro, nemoj stati, ah, to, to, još, ah, da, tako je dobro, to, jošš, ahhh... svršavamo. Ahh, to je bilo super, prvis sex! Pogledamo se uzdisani, zadovoljni, počnemo se smijati. Pođemo prema krevetu i legnemo, stavljaš ruke oko mene i nježno me zagrliš. Pokrijemo se i umorni zaspemo. Sutra je novi dan, bit će to divan vikend.....

29.02.2008. u 16:19 | 7 Komentara | Print | # | ^

More i mi




Konačno godišnji. Nakon 5 sati putovanja konačno sam stigla u hotel. Umorna i znojna jedva čekam da dođem u sobu i da se smjestim u kadu. Na putu do recepcije ugledam tebe, kako sjediš u hotelskom baru. Sada umorna da bih ti prišla, ali čim se sredim i odmorim, moj si. Znala sam da ćeš doći, nije nam se bilo lako izvući od obaveza, ali uspjeli smo se dogovoriti. Ne smijemo biti zajedno, ali dok smo sami, naći ćemo mjesto i vrijeme gdje nas neće nitko zajedno vidjeti...
Javljam se na recepciju i uskoro krećem prema sobi. Spremila sam se za van večerala, znala sam da me čekaš. Večer je prekrasna, idem prošetati prema plaži.
Ugledma te kako sjediš na pjesku uz plažu i gledaš more. Prilazim ti sa leđa. Tu si mj ljubavniče moj. Već se dugo se nismo vidjeli. Dok se gledamo želja u nama raste. Nježno me poljubiš, uzbuđeni smo oboje. Predugo nismo bili zajedno, nismo imali prilike, a sada samo tu, sami. Tražimo skrivenu uvalu od pogleda, jer želja je tako velika da je teško izdržati. Dok se ljubimo, međusobno se skidamo. Poljubcima mi pretražuješ tjelo, dolaziš do mojih grudi, maziš ih i ljubiš. Polako se spuštamo na pijesak, ruka je tvoja u mom međunožju, nježno je miluješ. Već sam jako vlažna, spuštaš glavu među moje noge, ljubiš mi bedra i krećeš poljupcima prema njoj, osjetim tvoj vreli dah i jezik.... Počinješ mi ju lizati. Ah to, to, ljbavniče, dugo te nije bilo, ah, to, to, ti to tadiš tako dobro... , ah hurni taj jezik, dublje u nju.... glavu ti još gurnem među noge..., ah , ah, to, još, još, to, ah, još nastavi samo tako, nemoj stati, ah, ah, to, još, još, bližim se vrhuncu, nemoj sada stati, ah, daa, to, još.... jošš... tooo... svršavam. Ah to je bilo to što mi treba, bilo je super. Dižem se i bacam te na leđa, sad je na tebe red. Tvrd ti je kao kamen, jagano ga liznem, ah, to ti godi, počnem ga lizati, cuclati, i lizati sa svih strana, to ti godi, ah, želiš još, počinjem sve jače i jače, ah, ne želiš da stanem, ah to, još, ah, želiš još, ah, ah, tvoj uzdasi su sve dublji i glasniji, tjelo ti se počinje grčiti, bližiš se vrhuncu, ne žeiš da sada stanem. Znam da me slino želiš, a ja tebe želim sada osjetiti u sebi. Naglo se dižem i zajašim te, primim ga i spustim se na njega, lagano je kliznuo u moju vlažnu, duboko sam se spustila.... i tako ostala jedan trenutak, željna ga osjetiti duboko u sebi, kako se trza... Klizim po njemu gore dolje, uzbuđeni smo, guraš ga dubelje i sve dublje i opet... i opet... vodimo žestoko ljubav. Bližimo se vrhuncu, gurni ga još, da, da, to, to, to radi, ah tako baš to, nemoj stati, to.. tooo ahhh, svršavamo.
Ostajemo zagrljeni par trenutaka dko si još u meni. Dižemo se i odlazim u more, dolaziš i ti zamnom. More nam miluje i hladi tjela. Milijemo se i ljubimo. Okrećem ti leđa, miluješ mi grudi i ljubiš vrat, osjetim ga na guzi kako ti je opet tvrd. Krećemo prema plićaku, kleknem na koljena nagnem se da ga možeš lakše gurnuti , ulaziš mi odpozadi. Osjetim kako mi ulazi, ah , to, još,, ah, da, to. Radiš to tako dobro, nemoj stati, ah, ah, da, to, još. Dok vodimo ljubav lagani nas valovi zapljuskuju i to povećava užitak još više. Ah, da, to, to, radi, to, to, još, još, tooo... svršavamo. Vadiš ga i umorni liježemo u plićak, more nas zapljuskuje, a pjesak nam se uhvatio za tijela. Izgledaš tako sexy kada si prekriven vlažnim pijeskom. To me pali... želim te još. Ulazimo u vodu sa isperemo pjesak, zaustavljamo se dok nam je voda iznad pojasa. Ispirem pjesak sa tebe.... privijem se uz tvoje tjelo, osjećam kako ti je digut, popnem se na tebe, opkoračim nogama i rukama, voda me drži i ti.... ulaziš u mene sve dublje, ah, to, to, radi. Svaki naš susret je fantazija. Male ribice što plivaju oko nas, naša publika, naš je svjedok strasti. Vodimo ljubav zve jače, žešće... bliži nam se vrhunac, ah, da, ah, to, još, ahh, tooo.. svršavamo.
Dižemo se sa tebe i zaplivam dalje prema pučini, da kratko otplivam, i rashladim se i opustim. Vraćam se i ti me kao pravi gospodin čekaš na plaži, poljubiš me i dodaješ mi odjeću.. Zakazujemo novi sastanak za iduće veče na istom mjestu. Odlazimo svako na svoju stranu, jer za nas ne smije nitko znati...
Godišnji je tek počeo, bit će kao što smo maštali.....

15.02.2008. u 22:27 | 8 Komentara | Print | # | ^

U šumi

U šumi





Dogovorili smo se da te čekam u parku, vidim nailaziš sa autom, sjedam i krećemo.
Ne zam kuda me vodiš, nije me ni briga, znam da sam sada sretna što smo sami i što sam sa tobom. Putem me držiš za ruku i miluješ me po unutarnjoj strani bedara, to me tako uzbuđuje. Moraš mjenjati brzine pa malo prekidaš, a čekanje me, tvog dodira još više pali. Stižemo do jednog šumskog puta, autom zalaziš unutra. Izlazimo, uzimamo deku i krećemo pronaći idealno mjesto, naše ljubavno gnijezdo. Držimo se za ruke i pričamo. Vidimo jedno takvo mjesto, nije vidljivo, mali proplanak, meka trava i čisto. Prostiremo deku, naslonim se na drvo i ti mi prilaziš, usne nam se lagano spajaju u dugi duboki poljubac, osjetim trnce do dolje.
Rukom mi podižeš suknju, bedra mi dodiruje topli pojetrarac, miluješ me po nogama, guzi i međunožju. Dolazimo do deke, legnemo na nju, povjetarac nas miluje. Cvrkut prica odjekuje šumon i dodiruje naša tjela. Mir u šumi i nas dvoje, kao da ništa drugo ne postoji.
Dižeš se dodiruješ mi grudi, ljubiš ih i maziš. Poljupcima mi putuješ tjelom. Dolaziš do nje, vlažna sam, lizneš je, to me uzbudi. Ljubiš ju i ližeš, ah, ah .. to... još.. još..
ah, radiš to tako dobro, ah, da, još, želim te, ah, da, želim ga u sebi, ah, da, još....
Dižeš se i stavaljaš ga u mene, želi te, ah dublje ah, da, to, još, ulaziš u mene sve dublje, ali polako, ah, da, još, još, ah, to, to, da, da, ah, svršit ću, još, ah tooo, ahh
svršavamo..
Uzdisani pomalo umoran legneš pored mene, čujemo u daljini glasove. Brzo se spremamo da nas ne vide. Spremljeni udaljavamo se od našeg ljubavnog šumskog gnijezda. Glasovi su sve bliže, trčimo prem autu, ulazimo u auto pogledamo se onako uzdisani i smijemo se. Krećemo prema kući, polako dok voziš na cestu, ja sam od svega još uzbuđena, htjela bi te još. Diram te po tijelu, ne možeš ništa kad voziš. Otkopčavam ti hlače i vadim ga van, vidim da si jako uzbuđen od dodira, sagnem se i poljubim ga, duboko uzdahneš, to ti godi.. počnem ga lizati, ah, to voliš, ah, ne možeš se kontrolirati, staješ na prvom poljskom putu, za to vrijeme on mi je u ustima. Dišeš sve dublje, ispuštaš iz sebe zvukove zadovoljstva, što sam ga željna u sebi dok ga ližem. Ah, vičeš, još, ah, to, da, ližeš tako dobro, ah, to, još, svršit ćeš, tjelo ti se sve više grči, ah ,too, ahh... svršavaš.
Par trenutaka su u iznemoglosti, gledaš me i strastveno poljubiš, rukom mi zađeš pod gaćice, osjetiš kako je sve vlažno, gurneš mi prste u nju, i počinješ se sa njom igrati dok me i dalje ljubiš. Skidaš mi gaćice, stavljaš glavu u moje vlažno međunožje i počinješ me lizati, ah, tom da, to, ah, ližeš tako dobro, ah, dublje gurni jezik, ah to, još, jezik ti je tvrd, ah, to, još, ah, to, još, too svršit ću, još malo, nemoj stati, to, ah, to, još, too.. da, tooo... svršavam.
Dižem ti glavu iz krila, i strastveno se poljubimo.... Sad je vrijeme da krenemo, kući, svako svojim obavezama. Dolaziš pred park, ljubim te za kraj i izlazim iz auta. Krećem na svoju stranu, gledaš me iz auta par trenutaka i krećeš dalje.
Do slijedećeg trenutka ... ljubavniče.

04.02.2008. u 15:45 | 18 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (1)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Možda je to mašta za onog tko čita možda je to bila stvarnost za mene

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

email

fantazija4you@gmail.com