Grijeh iz mladosti

Večer. Kiša tiho pada. Kapčjice udaraju na prozor. Sama u stanu sjedim uz kamin i pijuckam vino. U krilu mi kutija moje maldosti. Stari dnevnici, pisama što sam ih sačuvala, slike, predmeti što sam ih sobila od starih prijatelja. Čitajući jedan od dnevnika ispadne mi stara slika. Na njoj si ti,naše društvo i ja u mladosti. Doba kad sam mislila da ću pokoriti svijet. Doba kad smo počinjali naše karijere. Doba kadasmo jednostavno bili ludi. Prisjećam dogodovšina iz toga doba i nasmijem se. Na poleđini tvoje slike papirić sa tvojim imenom i brojem telefona.
Uzimam telefon i iz znatiželje okrenem broj. Javljaš se. Iznenađen pozivom razgovaramo i prisjećamo se davnih dana. Nakon dugog razgovora kažeš mi da za dva dana dolaziš u moj grad na razgovor za posao i da bi me htio vidjeti. Sa oduševljenjem prihvaćam ideju da se vidimo.
Nakon dva dana ćekanja došao je i taj trenutak. Čekam te u našem našem kafiću. Već sam si naručila kavu. Odjednom na vratima pojavi se ti. Visok crn, u odjelu, još uvjek zgodan i šarmantan. Dolaziš do mog stola. Pozdravljamo se, sjedaš. Naručujemo piće. Razgovaramo. Još uvjek si neodoljiv. Prisjećano se davnih događaja, dugo razgovaramo. Neprimjećujemo da sunce zalazi. Ne želim da ovo prođe. Pozivam te na večeru kod mene. Pristaješ. Dižemo se i odlazimo u moj stan. Dolazimo pred stan. Ulazimo. Nježno me primiš za ruku. Trnci mi prođu po cijelom tjelu od želje. Skidamo kapute i odlazimo u dnevnu sobu. Odlazimo do bifea, uzimamo crno vino i dvije čaše. Dajem ti vino da ga otvoriš. Svaki tvoj pokret je senzualan. Otvaraš bocu i točiš vino u čaše, pružaš mi čašu. Ruke nam se dodirnu. Tako su meke i tople. Snažne. Uzimam čašu. Tvoja me ruka primi za struk i privuče k tebi. Prislonim usne na čašu i namočim ih vinom. Lagano spustiš glavu i svoje meke usne na moje. Poljubimo se strastveno. Ostavljam čaše na stolić, nastavimo se strastveno ljubiti, skidajući jedno drugog. Usnama mi putuješ po tjelu... uuu to je tako dobro, ideš mi preko grudi do trbuha i sve niže dolje... do nje. Sjedam u naslonjač i širim noge, svježe depilirana, imaš dobar pogled na nju. Lagano ju luzneš, oh, to je dobro. Počneš ju lizati. Osjetim tvoj pokret jezika u njoj. Ah to je tako dobro. Ah, da, to, ahhh, tjelo mi se grči od užitka, sve sam vlažnija, ahh, da, too, ahh, uvjek si znao dobro lizati kao ti, ahh, too, ahhh, ahh, ahh, too, uuu, ahh, izmjenično me ližeš i guraš prst u nju., ahh too, nemoj stati, ahh, too, ahh, svršit ću, ahh, još, too, ahh, svršavam.
Jezikom kupiš svaku kapljicu sa nje, dižeš se i sjedaš na dvosjed, ja se dižem i kleknem kraj tebe, on je tvrd i velik, lagano ga liznem, to te jako uzbudi, počnem ga cuclati i lizati, to ti sve više i više odgovara. Što ja bolje cuclam ti se više grčiš od užitka, on je tako dobar, velik, mmmm, što je velik, tvrd, ahh, mmmm, ahh, too, ahh, ahh, tako je dobar, mmm, ahh, mmmm, too, mmm, svršić ćeš svakog trena, mmm, ahh, ahh, svršavaš mi na grudi.
Dižem se i bacam te na pod, još sam uvjek jako vlažna i želim te u sebi. Zajašim te i vlažnom ti idem preko njega. Postaje sve tvrđi. Stavljam njen vrh na njega. Ulaziš u mene, osjetim ga duboko u sebi, ah, tako je velik i tvrd, ahh, to, još, ahh, to, još, nemoj stati, želim te, još, tooo, ahh, ševimo se, ahh, ah, to, tako sam dugo ovo čekala, ahh, uvjek si znap dobro ševiti, ahh, to, to, da, još, još, to, to, ahh, ahh, ahh, ahhhh, ahhhh, to, svršit ćemo, još, još, još, to, too, da, too, svršavamo. Legnem na tebe dok si još u meni i strasno se poljubimo. To je bilo fenomenalno! Želim te još. Silazim sa tebe. Legnem pored tebe, da se malo odmorimo. Zadihani se gledamo. To nam je trebalo.
Nakom nekog vremena prstima mi kliziš po tjelu, ah, to mi budi želju. Dižeš se i klekneš ispred mene. Stavljaš mi noge na svoja ramena. Još sam jako vlažna. Stavljaš ga u mene. Osjetim te sve dublje. Ah, opet ti je tako tvrd, nabij ga, ah, to, ahh, to, još, nemoj stati, ahh, to je tako dobro, ahh, to, još, osjećam te duboko u sebi, ahh, to, još, too, ahh, too, too, too, ahh, spuštam noge sa tvog vrata, uzimaš me za struk i nabijaš na njega, ahh, too, tooo, to je tako dobro, ahh, dolazimo do vrhunca, ahh, too, tooo, svršavamo. To je bilo tako dobro. Privlačim te i strasno se poljubimo dok si još u mnei. Želim da si što duže u meni, jako si joj nedostajao.
Prošlo je pola sata otkako smo se dobro poševili. Goli šetamo po stanu, zadirkujemo jedno drugog. Poslužujem večeru, što je bila pripremljena. Golo sjedamo za stol i večeramo hraneći jedno drugog. Večeramo. Sklanjamo sa stola. Dok sklanjamo, osjeti ba na svojoj guzi, tvrd je. Nagnem se na stol i uzimaš ne odozada. Ahh, da, to, to, ahh, to, još, još, ahh, ulaziš duboko u mene. Primaš me za struk i nabijaš na njega. Uhh, to je tako dobro. Ti to radiš tako dobro, ahh, ševi me, ahh, ševi, još, to, ah, to, da, joj, još, još,, ahh, ahh, ahh, nemoj stati, ahh, ahh, to, još, naglo ga vadiš, okrećeš, me, stavljaš na stol, brzo širim noge, ulaziš u mene opet i nastavljaš ševiti, ah, ah, na ovaj način možemo i ljubiti, ližeš mi grudi, dok me nabijaš nanjega, ah, to, ahh, tjela nam se grče od užitka, ahh, ahh, to nemoj stati, ahh, to, to, zavodniče, to mi radi, ahh, to sam tako dugo čekala, ona te je tako dugo čekala, ahh, ahh, ahh, ahh, približavam se užitku, približavam se vrhuncu, a i ti, ahh, ahh, nemoj sad stati, ševi još jače, daj sve od sebe, sad, too, joj, još, još, ahh, too, ah, još, još malo, ahh, ahhh, još samo malo i to je to, ahhh, ahhh, tooooo, svršavamo. To je bio sex! To ja zovem sex!
Noć je još duga, a pred nama je noć puna sexa. Ipak treba nadoknaditi sve ove godine što su prošle. Osim toga dugo me nije nitko ovako zadovoljio i zašto da te sad pustim kad smo počeli. Veselim se ovoj noći i svakom tvom dodiru i svakom njegovom ulasku u moju vlažnu. On je veličanstven i tvrd a ona vlažna i željna, stvoreno jedno za drugo.


09.12.2008. u 17:11 | 4 Komentara | Print | # | ^

Učitelj jahanja

Spremam se do tebe. Želim te iznenaditi. Dok Vozim razmišljam koko je super vidjeti te opet. Dolazim pred tvoju zgradu. Izlazim van iz auta i idem prema tvom stanu. Sva sreća ponijela sam ključ što si mi ga dao. Dolazim ti pred vrata. Otključavam, Ulazim . U stanu gore svijeće, dvije čaše vina napola pune, čudno. Iz sobe se čuju glasovi. Dolazim pred sobu. Odvaram vrata. Šok. Moja najbolja prijateljica i ti. Ne mogu vjerovati. Opaziš me. Od šoka neznam što bi . Okraćem se i u suzama trčim van. Čujem te kako me dozivaš. Imam osjećaj da ću se srušiti. Dolazim do auta. Ulazim u auto i palim ga. Tada vidim tebe zamotanog u plahti kako trčiš i dozivaš me. Krećem. Dajem gas što jače da pobjegnem, jer imam osjećaj da me nešto guši. Jurim gradom do svog stana. Za vrijeme vožnje mobitel mi stalno zvoni. Zove me ona, zoveš me ti. Dolazim pred svoj stan. Trčim u stan. Nalazim kofer. Trpam stvari u njega. Uzimam putovnicu i laptop. Uzimam stvari i bježim. Bježim iz ovog grada. Bježim što dalje od vas izdajnika.
Putujem cijelu noć, na odmaralištu, gdje sam stala popijem kavu i šaljem email šefu da prihvaćam promaknuće u drugi grad i da uzimam ostatak godišnjeg. Dolazim u mali alpski gradić u Austriji. Ovo je dovoljno daleko odvas. Nalazim hotel. Ulazim u hotel i pitam ilma li slobodnih soba. Uzimam sobu. Ulazim u sobu i bacam se na krevet. Kroz glavu mi prolaze slike vas dvoje kako vodite ljubav. Od tuge zaplačem. Sa suzama i zaspem. Dan za danom prolazi. Moram naći nešto što će te izbaciti iz moje glave.
Škola jahanja, zvuči zanimljivo. Pristajem na bilo što samo da te izbacim iz glave. Dok prilazim konjušnici, primjećujem zgodnog crnokosog frajera. Uh što je zgodan. Saznajem da mi je to učitelj jahanja. Upoznajemo se- Zove se Roberto. Pola talijan, pola austrijanac. Zgodno, atletski građeno tjelo, sexy, nabildano. Njam, njam. Dok mi priprema konja za jahanje, primjećujem njegovu čvrstu guzu, joj. Pomaže mi popeti se na konja. Dok me uzima za struk trnci mi prolaze cijelim tjelom. Stavlja me na konja, krećemo prema šumi. Jaše ispred mene. Njegovo tjelo se elegantno drži dok jaše.
Dok jašimo kroz šumu, dolazimo do potočića. Odlučuje da ćemo se malo odmoriti. Pomaže mi da sjašim. Njegove ruke oko moga struka, stavljam ruke oko njegovog vrata. Silazim. Pogledi nam se sretnu, usne su nam željne poljupca, lagano me privlačiš i nježno poljubiš. Ah, to mi treba. Lagano mi rukom ideš ispod majice prema mojim napetim grudima., ah, da, ljubiš mi vrat. Skidam ti majicu dok me ljubiš. Ah, to tvoje mišićavo tjelo me pali. Skidaš mi majicu, ljubiš me po grudima, polako se spuštaš do mog trbuha. Tvoj dah, ah, to je tako dobro. Otkopčavaš mi hlače i laganim pokretom mi ih skidaš. Ostajem u tangama. Skidam te do kraja. Zubima mi skidaš tange. Dok ih skidaš, osjećam tvoje usne na sebi, legnemo na deku. Poljupcima mi prolaziš po tjelu, dolaziš do nje. Tako je vlažna. Osjetiom tvoj dah na njoj. Ah, da, lagano me lizneš, joj, to je tako dobro, ah, to, ah, ližeš tako dobro, ah, to, da, još, nemoj stati, jet to je tako dobro. Dižem ti glavu, želim te u sebi, želim ga sad. Tako je tvrd. Stavljaš ga vrh moje pice, ah, da, to, lagano ulaziš, ah, to, ševi me, ah, da, to jače,, želim te, da, ah, to, još tako je dobro, ah, ulaziš u mene duboko, ah, to je tako dobro. Jače, nemoj stati, ahh, ahh, ahh, too, too, svršavamo..
Umorni ležimo jedno kraj drugog. To mi je trebalo. Želim još! Dok umoran ležiš, poljupcima ti idem preko tjela, dolazim do njega, lagano ga liznem, to te uzbudi. Jezikom prelazim preko njega, tako je velik i tvrd, ah, to želiš još. Lagano ga cuclam, ah, to te uzbuđuje, ah, to želiš još, ah, vidim da si uzbuđen, ja sam vlažna, brzo te zajašem, ulaziš u mene duboko, hvataš me za grudi, ah, da , to, još, ah, tako je tvrd, a to, samo daj, to, ah, da too, još, rukama mi prelaziš preko cijelog tijela. Ah, da, to, još, još, nemoj stati, To je tako dobro, ah da, još, nemoj stati, tako je dobro, daj, još, ah, ah, too, too, ahh, ahh, too, tooo.... svršavamo
Liježem kraj tebe, želim te još ali smo umorni. Prstima mi prelaziš preko nje, još sam vlažna, još te želim. Uzimaš me straga, ulaziš još dublje,, ah, to, da, to, još, nemoj stati, ne nemoj stati, još, još, to, ah, da, da, to, to, ah, ah, too, too, toooo.... svšavamo....
Umorni goli liježemo jedno kraj drugog, digo se ljubimo. Bit će ovo predivan godišnji uz učitalja jahanja....

20.11.2008. u 18:08 | 10 Komentara | Print | # | ^

Susret na Dravi
Konačno petak veče, mogu malo i u živati u životu nakon napornog tjedna. Sama ovaj vikend, a to mi treba. Sada počinje party. Jedva čekam da izađem van u grad sa društvom i da se opustim. Dogovor je bio da se nađemo u našem kafiću pokraj Drave. Jedva čekam.
Spremam se, sve mora biti savršeno jer želim nekoga večeras imati na jednu noć.
Izlazim i vozim se do centra grada, parkiram i odlazim pješice do šetnice na Dravi. Noć je prekrasna, mjesečina i zvijezde svjetlucaju na valovima. Dok šetam u daljini pod svijetlom vidim poznatu osobu. Dugo te nije bilo u ovom gradu ljubavniče, pomislim u sebi dok ti prilazim. Tvoj osmjeh me obara sa nogu svaki put kada te vidim. Oči ti sjaje a osmjeh neodoljiv. Prolaziš rukom kroz kosu. Uh što si sexy. Gledaš me u oči i lagano se nagneš i nježno me poljubiš. Od poljupca mi trnci prolaze tjelom. Želim te. Hvatam te za ruku i šetamo.... strast se u nama budi dok tako hodamo... idemo prema hotelu što je na obali. Ne možemo više čekati, gorimo od strasti. Učazimo u hotel, prijavljujemo se i odlazimo u sobu. Zatvaraš vrata, okrećeš se, ne mogu više izdržati, čvrsto se zagrlimo, i počinjemo se strasno ljubiti. Skidamo si međusobno odjeću, koja pada po podu... Uzimaš me u naručje i nosiš na krevet. Tvoji poljupci klije po mom tjelu... spuštaš glavu prema mom mođunožju, osjetim tvoj vreli dah, lagano mi ju poljubiš, ona te želi, sva vlažna, spremna... Širim noge, otvaram ti se, da je bolje vidiš, da vidiš moju želju, lagano ju ližeš, ah to baby, to mi radi, ah, da, to, ah, to. Tjelo mi se uvija od zadovoljstva, ah, to, još, još, jezik ti je čaroban, točno znaš kako i gdje treba, ah, ah to, to, nemoj stati, too, ahhh .. svršavam.
Dižem ti glavu sa nje... i okrećem te na leđa, tvrd ti je i stoji ravno gore, čvrsto, vidim da si jako uzbuđen. Uzimam ga u ruke i milujem, lagano ga liznem, dodirnem usnama, milujem i ližem, naizmjenično, teško dišeš, vidim da te to jako nadražuje... ližem ga i cuclam u sve jačem ritmu, osjećam kako ti se tjelo propinje i grči. Brzo se dihnem i zajašim te, uhvatim ga i usmjerim ga i polako se spuštam na njega, lagano ulazi... krećem se gore, dolje, klizim po njemu, sve jače i sve brže, sve dublje i dublje... naprijed i nazad.... Želim te što više u sebi, ah, to, ah, to, ah, ah, ah. Hvataš me za grudi i miluješ ih, pa do guze, povlačiš me i još jače nabijaš na sebe, ah, ah, ah, bližimo se vrhuncu, ah ,ah ,to, još, to, ahhh, too ahhh... svršavamo.
Naginjem se na tebe i ljubim te... ali ga ne puštam iz sebe, izravnam se i ležim na tebi a on je jeoš u meni... ne želim da izađe... odjećam još njegove trzaje... Tako je bilo dobro..... Ljubimo se i razdvajamo, ležimo pored tebe i usporavamo uzdahe... odmaramo. Zazvoni mi mobitel, zove me društvo, pa pita gdje sam, izmišljam nešto da je neplanski iskrsnulo i da sam morala van grada preko vikenda. Spuštam slušalicu i prepuštam ti se. Dišem se i odlazim do kupaonice malo se osvježiti pištam vodu u tuš kabinu, ulazim, dolaziš i ti, dignut ti je, ljubiš me i zagrliš. Kapljice padaju po našim tjelima, naslanjaš me na pločice podižem noge i ulaziš u mene. Vodimo ljubav pod tušem. Kapljice vode slijevaju se u potočiće našim tjelima dok smo u zanosu. Ovako brzinski sex pod tušem je prava stvar. Bilo je super, tuširamo se i međusobno se mazimo. Izlazimo iz kupaonice prema prozoru sobe i gledamo prekrasnu noć, punu zvijezda, dok ispod njih Drava tiho teče. Stavljaš mi ruke oko struka, glavu na rame i nježno mi šapućeš. Jednom rukom miluješ mi grudi a drugom prema međunožju. Okrećem se prema tebi, pogledam te u oči, sjaje, na usnama osmjeh, primičem se i svojim usnama dolazim do tvojih, nježno te poljubim. Unazad se krećemo prema krevetu dok seljubimo, padamo na krevet i nastavimo se ljubiti... Okrenem se na bok, orebacim nogu preko tvog struka, ulaziš u mene, ah, to, još... , da, to, okrećeš me na leđa dok si još u meni, stavljaš jednu nogu između mojih, a ja jednu uzmeđu tvojih, sada ulaziš u mene, sve dublje, ah, da, to, još, da, to, nemoj stati, ah da, to... to, svršavamo. Ostajemo u tom položaju još spojeni. Ustajemo, odjaziš do bara po piće. Sjedaš na stolicu, vidim da ti je dignut... prekrasna slika. Krenem prema tebi i sjedam ti u krilo, opkoračujem te nogama. Još sva vlažna, želim te još, primim ga i usmjerim i klizne u mene. Kako je to lijepo osjetiti, oduvjek sam voljela sa tobom sex na stolici. Ah, to ljubavniče, vodimo ljubav na stolcu, ljubiš mi grudi, a rukama me držiš za guzu i nabijaš na sebe, to je tako dobro, nemoj stati, ah, to, to, još, ah, da, tako je dobro, to, jošš, ahhh... svršavamo. Ahh, to je bilo super, prvis sex! Pogledamo se uzdisani, zadovoljni, počnemo se smijati. Pođemo prema krevetu i legnemo, stavljaš ruke oko mene i nježno me zagrliš. Pokrijemo se i umorni zaspemo. Sutra je novi dan, bit će to divan vikend.....

29.02.2008. u 16:19 | 7 Komentara | Print | # | ^

More i mi
Konačno godišnji. Nakon 5 sati putovanja konačno sam stigla u hotel. Umorna i znojna jedva čekam da dođem u sobu i da se smjestim u kadu. Na putu do recepcije ugledam tebe, kako sjediš u hotelskom baru. Sada umorna da bih ti prišla, ali čim se sredim i odmorim, moj si. Znala sam da ćeš doći, nije nam se bilo lako izvući od obaveza, ali uspjeli smo se dogovoriti. Ne smijemo biti zajedno, ali dok smo sami, naći ćemo mjesto i vrijeme gdje nas neće nitko zajedno vidjeti...
Javljam se na recepciju i uskoro krećem prema sobi. Spremila sam se za van večerala, znala sam da me čekaš. Večer je prekrasna, idem prošetati prema plaži.
Ugledma te kako sjediš na pjesku uz plažu i gledaš more. Prilazim ti sa leđa. Tu si mj ljubavniče moj. Već se dugo se nismo vidjeli. Dok se gledamo želja u nama raste. Nježno me poljubiš, uzbuđeni smo oboje. Predugo nismo bili zajedno, nismo imali prilike, a sada samo tu, sami. Tražimo skrivenu uvalu od pogleda, jer želja je tako velika da je teško izdržati. Dok se ljubimo, međusobno se skidamo. Poljubcima mi pretražuješ tjelo, dolaziš do mojih grudi, maziš ih i ljubiš. Polako se spuštamo na pijesak, ruka je tvoja u mom međunožju, nježno je miluješ. Već sam jako vlažna, spuštaš glavu među moje noge, ljubiš mi bedra i krećeš poljupcima prema njoj, osjetim tvoj vreli dah i jezik.... Počinješ mi ju lizati. Ah to, to, ljbavniče, dugo te nije bilo, ah, to, to, ti to tadiš tako dobro... , ah hurni taj jezik, dublje u nju.... glavu ti još gurnem među noge..., ah , ah, to, još, još, to, ah, još nastavi samo tako, nemoj stati, ah, ah, to, još, još, bližim se vrhuncu, nemoj sada stati, ah, daa, to, još.... jošš... tooo... svršavam. Ah to je bilo to što mi treba, bilo je super. Dižem se i bacam te na leđa, sad je na tebe red. Tvrd ti je kao kamen, jagano ga liznem, ah, to ti godi, počnem ga lizati, cuclati, i lizati sa svih strana, to ti godi, ah, želiš još, počinjem sve jače i jače, ah, ne želiš da stanem, ah to, još, ah, želiš još, ah, ah, tvoj uzdasi su sve dublji i glasniji, tjelo ti se počinje grčiti, bližiš se vrhuncu, ne žeiš da sada stanem. Znam da me slino želiš, a ja tebe želim sada osjetiti u sebi. Naglo se dižem i zajašim te, primim ga i spustim se na njega, lagano je kliznuo u moju vlažnu, duboko sam se spustila.... i tako ostala jedan trenutak, željna ga osjetiti duboko u sebi, kako se trza... Klizim po njemu gore dolje, uzbuđeni smo, guraš ga dubelje i sve dublje i opet... i opet... vodimo žestoko ljubav. Bližimo se vrhuncu, gurni ga još, da, da, to, to, to radi, ah tako baš to, nemoj stati, to.. tooo ahhh, svršavamo.
Ostajemo zagrljeni par trenutaka dko si još u meni. Dižemo se i odlazim u more, dolaziš i ti zamnom. More nam miluje i hladi tjela. Milijemo se i ljubimo. Okrećem ti leđa, miluješ mi grudi i ljubiš vrat, osjetim ga na guzi kako ti je opet tvrd. Krećemo prema plićaku, kleknem na koljena nagnem se da ga možeš lakše gurnuti , ulaziš mi odpozadi. Osjetim kako mi ulazi, ah , to, još,, ah, da, to. Radiš to tako dobro, nemoj stati, ah, ah, da, to, još. Dok vodimo ljubav lagani nas valovi zapljuskuju i to povećava užitak još više. Ah, da, to, to, radi, to, to, još, još, tooo... svršavamo. Vadiš ga i umorni liježemo u plićak, more nas zapljuskuje, a pjesak nam se uhvatio za tijela. Izgledaš tako sexy kada si prekriven vlažnim pijeskom. To me pali... želim te još. Ulazimo u vodu sa isperemo pjesak, zaustavljamo se dok nam je voda iznad pojasa. Ispirem pjesak sa tebe.... privijem se uz tvoje tjelo, osjećam kako ti je digut, popnem se na tebe, opkoračim nogama i rukama, voda me drži i ti.... ulaziš u mene sve dublje, ah, to, to, radi. Svaki naš susret je fantazija. Male ribice što plivaju oko nas, naša publika, naš je svjedok strasti. Vodimo ljubav zve jače, žešće... bliži nam se vrhunac, ah, da, ah, to, još, ahh, tooo.. svršavamo.
Dižemo se sa tebe i zaplivam dalje prema pučini, da kratko otplivam, i rashladim se i opustim. Vraćam se i ti me kao pravi gospodin čekaš na plaži, poljubiš me i dodaješ mi odjeću.. Zakazujemo novi sastanak za iduće veče na istom mjestu. Odlazimo svako na svoju stranu, jer za nas ne smije nitko znati...
Godišnji je tek počeo, bit će kao što smo maštali.....

15.02.2008. u 22:27 | 8 Komentara | Print | # | ^

U šumi

U šumi

Dogovorili smo se da te čekam u parku, vidim nailaziš sa autom, sjedam i krećemo.
Ne zam kuda me vodiš, nije me ni briga, znam da sam sada sretna što smo sami i što sam sa tobom. Putem me držiš za ruku i miluješ me po unutarnjoj strani bedara, to me tako uzbuđuje. Moraš mjenjati brzine pa malo prekidaš, a čekanje me, tvog dodira još više pali. Stižemo do jednog šumskog puta, autom zalaziš unutra. Izlazimo, uzimamo deku i krećemo pronaći idealno mjesto, naše ljubavno gnijezdo. Držimo se za ruke i pričamo. Vidimo jedno takvo mjesto, nije vidljivo, mali proplanak, meka trava i čisto. Prostiremo deku, naslonim se na drvo i ti mi prilaziš, usne nam se lagano spajaju u dugi duboki poljubac, osjetim trnce do dolje.
Rukom mi podižeš suknju, bedra mi dodiruje topli pojetrarac, miluješ me po nogama, guzi i međunožju. Dolazimo do deke, legnemo na nju, povjetarac nas miluje. Cvrkut prica odjekuje šumon i dodiruje naša tjela. Mir u šumi i nas dvoje, kao da ništa drugo ne postoji.
Dižeš se dodiruješ mi grudi, ljubiš ih i maziš. Poljupcima mi putuješ tjelom. Dolaziš do nje, vlažna sam, lizneš je, to me uzbudi. Ljubiš ju i ližeš, ah, ah .. to... još.. još..
ah, radiš to tako dobro, ah, da, još, želim te, ah, da, želim ga u sebi, ah, da, još....
Dižeš se i stavaljaš ga u mene, želi te, ah dublje ah, da, to, još, ulaziš u mene sve dublje, ali polako, ah, da, još, još, ah, to, to, da, da, ah, svršit ću, još, ah tooo, ahh
svršavamo..
Uzdisani pomalo umoran legneš pored mene, čujemo u daljini glasove. Brzo se spremamo da nas ne vide. Spremljeni udaljavamo se od našeg ljubavnog šumskog gnijezda. Glasovi su sve bliže, trčimo prem autu, ulazimo u auto pogledamo se onako uzdisani i smijemo se. Krećemo prema kući, polako dok voziš na cestu, ja sam od svega još uzbuđena, htjela bi te još. Diram te po tijelu, ne možeš ništa kad voziš. Otkopčavam ti hlače i vadim ga van, vidim da si jako uzbuđen od dodira, sagnem se i poljubim ga, duboko uzdahneš, to ti godi.. počnem ga lizati, ah, to voliš, ah, ne možeš se kontrolirati, staješ na prvom poljskom putu, za to vrijeme on mi je u ustima. Dišeš sve dublje, ispuštaš iz sebe zvukove zadovoljstva, što sam ga željna u sebi dok ga ližem. Ah, vičeš, još, ah, to, da, ližeš tako dobro, ah, to, još, svršit ćeš, tjelo ti se sve više grči, ah ,too, ahh... svršavaš.
Par trenutaka su u iznemoglosti, gledaš me i strastveno poljubiš, rukom mi zađeš pod gaćice, osjetiš kako je sve vlažno, gurneš mi prste u nju, i počinješ se sa njom igrati dok me i dalje ljubiš. Skidaš mi gaćice, stavljaš glavu u moje vlažno međunožje i počinješ me lizati, ah, tom da, to, ah, ližeš tako dobro, ah, dublje gurni jezik, ah to, još, jezik ti je tvrd, ah, to, još, ah, to, još, too svršit ću, još malo, nemoj stati, to, ah, to, još, too.. da, tooo... svršavam.
Dižem ti glavu iz krila, i strastveno se poljubimo.... Sad je vrijeme da krenemo, kući, svako svojim obavezama. Dolaziš pred park, ljubim te za kraj i izlazim iz auta. Krećem na svoju stranu, gledaš me iz auta par trenutaka i krećeš dalje.
Do slijedećeg trenutka ... ljubavniče.

04.02.2008. u 15:45 | 18 Komentara | Print | # | ^

Susret u hotelu


Naš susret u hotelu

Sreli smo se na dogovorenem mjestu.... Zagrljaj i dugi poljubac.... oboje smo se rasplakali od sreće, uhvatim te za ruku i idemo prema hotelu. Dogovorili smo se da nešto pojedemo... U restoranu naručili smo ručak.... oči nam sjaje od želje dok se gledamo preko stola.... držimo se za ruke... osjećamo strast... jedva čekamo da završimo sa ručkom..... krećemo gore prema sobi.....

Već pred sobom nas hvata strast. Ulazimo i zaključavam vrata. Nježno te privijam uza se,
dodir usana spajaju nam se u vreli poljubac. Polaziš u kupaonicu, izlaziš, sjedaš na krevetu, a ja ti sjedam u krilo i strastno se ljubimo, skidamo majice, legnemo, nježnim poljupcima mi kliziš preko grudi, vraćamo se ponovo u sjedeći položaj, dok ti sjedim u krilu, lakim dodirom skidaš mi grudnjak, l ljubiš mi nežno grudi, osjećam kako ti se dize, legnemo i strasno se ljubimo, otkopčavamo si hlače, skidamo ih,..ostajemo samo u gaćicama, ljubim te po cijelom tjelu. Osjećam tvojj dah i dodir usana na svom tjelu spuštaš se prema mom vlažnom međunožju, skidam mi gaćice, osjetim tvoj dah na njoj. Jako sam vlažna.... Skidaš svoje bokserice, tvoj dah me sve više uzbuđuje. Lagano mi je lizneš, osjetim tvoj jezik u njoj, ližeš mj je, čuju se samo moji duboki uzdasi u sobi, guras mi prst u nju, tvoje, dobro radiš jezikom, želim te sad i odmah u sebi, ne mogu više izdržati, pa me povlačiš na sebe. Jako ti je tvrd. Osjetim njegov vrh na svojoj vlažnoj pici. Ulaziš u mene. Želim ga osjetiš cjelog, ušao je, tjela nam u zanosnom ritmu su spojena, toliko te želim, osjetim da ću svršiti.... tjelo mi se počinje grčiti u ritmu strasti.... to te je dodatno uzbudilo pa i ti svršavaš....

Izmoreni ležimo. Priviješ mi se uz grudi, nježno te zagrlim, nježno te ljubim. Krenuli smo prema kupaonici, zagrlim te sa leđa, osjetim tvoj kurac na svojoj guzi, idemo prema kupaonici, rukama te privijajam sebi, osjetiš moju požudu. Ulazimo u kupanicu, stajemo pod tuš, tople kapljice vode padaju po našim tjelima dok zaneseni strašću stojimo pod tušem. Nježna pjena klizi našim užarenim tjelima. Osjetim kako ti se digao i jako je trvrd, osjetim da goriš od želje, podigneš me i on lako klizne u moje vlažnu pohotnicu. Spojeni u ritmu strasti, tople kapljice padaju po nama, osjetim kako se tvoje ruke grče na mojim leđima dok svršavaš.....

Izlazimo iz kupaonice, ponovo u sobu, spuštamo se na na krevet umotani u ručnike. Gledam tvoje svježe tjelo i požuda koja se stvara ponovo ti diže. Prođeš rukom preko moje pice, vlažna je, ljubim te, širim noge u želji da ga ponovo primim. Osjetim njegov vrh u svojoj vlažnoj pici, ulaziš u mene, osjećam tvoju snagu u sebi, milujes mi grudi i privučem te sebi, spojeni, nestajemo u zajedničkom transu kada dva tjela postaju jedno.....
Umorni se dižemo iz krveta. Izlazimo iz sobe. Želimo da ostanu tragovi strasti na našim kožama, da još dugo udišemo ljubav....

Ulazimo u auto, vozimo se van grada u prirodu.... Izlazimo van i držeći se za ruke.... šetamo i
pričamo.... nalazimo se na prekrasnoj cvijetnoj livadi, grlimo se i ljubimo..... nosim te u naručju
i ljubim.... želim da ovako ostane zauvjek........

23.01.2008. u 18:35 | 10 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

0

< prosinac, 2008  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (1)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Možda je to mašta za onog tko čita možda je to bila stvarnost za mene

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

email

fantazija4you@gmail.com

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se