nedjelja, 22.11.2009.

Umjetne trepavice

Evo i malog tutoriala u kojem sam pokazala kako se ja borim s najopakijim stvorenjem make-up svijeta - umjetnim trepavicama. Ok, šalu na stranu, i nije tako teško. Sve što vam treba je malo prakse fino

Trepavice koje sam koristila u ovom videu koštale su me nekih 5 kuna i možda ne izgledaju najprirodnije, pa su pogodne za, primjerice, noćne izlaske. Nešto prirodnije umjetne trepavice proizvodi Essence, koristi ih moja sister i kaže da su joj super.

Za dnevnu verziju umjetnih trepavica vjerojatno ćete morati posegnuti nešto dublje u svoje džepiće. No, vjerujem kako većina vas umjetne trepavice bira ipak pretežno za večernje izlaske, pa će i jeftinije, neprirodnije, poslužiti svrsi.
No, bile one od umjetnih vlakana ili prirodnih dlaka, postupak je uvijek isti. Bacite oko na video i pogledajte kako ja to radim nut

P.S. Uskoro mi stiže nova, bolja kamera i krećem s nečim veeeelikim zubo Dotad vas držim u neizvjesnosti naughty Puse!



- 14:42 - Veritaserum (11) - Aparecium - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.







< studeni, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Prosinac 2009 (1)
Studeni 2009 (3)
Listopad 2009 (7)
Rujan 2009 (5)
Srpanj 2009 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Dobrodošli na prvi hrvatski make-up Vlog cerek

    Ja nisam profesionalni vizažist niti ih se trudim imitirati. Ovaj blog osmišljen je s idejom dijeljenja make-up savjeta koje sam prikupila na mnogo različitih mjesta sa svima koji ih žele poslušati. Nisam pohađala nikakve make-up tečajeve ni školu, ovo je jednostavno moj hobi. I, još jedna stvar - trudit ću se da ni jedan proizvod koji koristim ne premašuje iznos od stotinu kuna ;) Molim sve zlonamjerne posjetitelje da odsurfaju dalje, a one kojima se svidi ovo što radim lijepo pozdravljam :)



    Ukoliko ste pronašli preeedivan look i ne znate kako ga "skinuti", pošaljite mi fotku na eyewannabe[at]gmail.com i pokušat ću vam pomoći. Na isti mail javite mi se ukoliko imate bilo kakvih želja, prijedloga, pohvala ili kritika. Radim sve vrste lookova - od onih najjednostavnijih do maski preko cijelog lica, pa dajte mašti na volju ;)

    Na mail mi šaljite i svoje fotke, jaaaako me zanima kako su vam ispali lookovi za koje sam izradila tutorial. Ukoliko se slažete, a bile ste vrlo uspješne, fotku ću i objaviti u jednom od sljedećih postova :)

    Ukoliko netko želi sponzorirati make-up contest, neka mi se također javi mailom za informacije.

    Posjeta:


Svaštarije




  • ShoutMix chat widget

Linkovi