petak, 10.07.2009.

Purple smokey look

Evo i jednog looka koji možete isprobati za, recimo, sutrašnji izlazak. A kako nakon nanošenja ljubičastog sjenila ne biste izgledale kao da ste završile u tuči, slijedi kratki tutorial :)

Nažalost, za ovaj look nemam step-by-step sličice, ali imam video (ili na sreću?). Look sam kreirala za make-up contest. Detaljno su pojašnjeni svi koraci.



Al zato imam fotke konačnog looka. Zvjezdice se mogu izostaviti, a srebrnu liniju moguće je zamijeniti crnim tušem iznad i crnom olovkom ispod oka (uz napomenu - crna olovka ispod oka ide samo do 1/3 s vanjske strane i nakon toga se lagano ublaži kistom).













Na lijevoj strani bloga stavljena je anketica, pa vas molim da glasate :) Isto tako, šaljite mi na mail prijedloge lookova koje biste željele da kreiram. Ukoliko želite tutoriale na hrvatskom, prijedloge proizvoda, savjete - let me know! Potrudit ću se ispuniti sve želje!

Puse, budite mi i dalje lijepe!

- 21:36 - Veritaserum (4) - Aparecium - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.







  srpanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Prosinac 2009 (1)
Studeni 2009 (3)
Listopad 2009 (7)
Rujan 2009 (5)
Srpanj 2009 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Dobrodošli na prvi hrvatski make-up Vlog cerek

    Ja nisam profesionalni vizažist niti ih se trudim imitirati. Ovaj blog osmišljen je s idejom dijeljenja make-up savjeta koje sam prikupila na mnogo različitih mjesta sa svima koji ih žele poslušati. Nisam pohađala nikakve make-up tečajeve ni školu, ovo je jednostavno moj hobi. I, još jedna stvar - trudit ću se da ni jedan proizvod koji koristim ne premašuje iznos od stotinu kuna ;) Molim sve zlonamjerne posjetitelje da odsurfaju dalje, a one kojima se svidi ovo što radim lijepo pozdravljam :)



    Ukoliko ste pronašli preeedivan look i ne znate kako ga "skinuti", pošaljite mi fotku na eyewannabe[at]gmail.com i pokušat ću vam pomoći. Na isti mail javite mi se ukoliko imate bilo kakvih želja, prijedloga, pohvala ili kritika. Radim sve vrste lookova - od onih najjednostavnijih do maski preko cijelog lica, pa dajte mašti na volju ;)

    Na mail mi šaljite i svoje fotke, jaaaako me zanima kako su vam ispali lookovi za koje sam izradila tutorial. Ukoliko se slažete, a bile ste vrlo uspješne, fotku ću i objaviti u jednom od sljedećih postova :)

    Ukoliko netko želi sponzorirati make-up contest, neka mi se također javi mailom za informacije.

    Posjeta:


Svaštarije




  • ShoutMix chat widget

Linkovi