ponedjeljak | 02.01.2006.

KITTIE... nova pjesma na netu

Audo clip nove pjesme benda Kittie, nazvana 'Never Again' stavljen je za slušat, na ovoj lokaciji (u Windows media formatu). To je pjesma sa, ovog kandaskog benda, koja se nalazi na nadolazećem EP-u, koji izlazi 7. veljaće. Više clipova koji će biti dio tog EP-a, moći čete naći na njihovoj oficijelnoj stranici na mypsace-u (www.myspace.com/officialkittie). Novi clip od 45 sekundi biti će na njihovoj oficijelnoj stranici, dva tjedna prije nego što izađe EP.

KITTIE, koji se sastoji od dvije sestre Morgan (gitara/vokal) i Mercedes Lender (bubnjevi), Trish Doan (bass; ex-Her bend) i Tara Macleod (gitara; ex-Sherry bend), prodale su preko milijun primjeraka svojih CD-a diljem SAD-a od kada im je izašao njihov prvijenac, nazvan ''Spit'' (Artemis) iz 2000.

Kittie su prošle godine se razišle sa gitaristicom Lisom Marx i bassisticom Jennifer Arroyo, i također su se razišle sa dosadašnjom izdavačkom kućom Artemis Records u ožujku 2005. ''kao razlog navodi se premalo novčanih sredstava za snimanje četvrtog po redu albuma'', kako piše na njihovoj stranici. Zadnji CD benda Kittie, izašao je u srpnju 2004., nazvan ''Until The End''.

- 12:14 - Komentari (8) - Isprintaj - # -

<< Arhiva >>