just before midnight

just before midnight

utorak, 07.08.2007.

doooooooooooooooooo you wanna new postttttttttttt,,o yes you want

aaaaaaaaaa evoooo ljuuuuuuuuuuuuuuudddddiiiiiiii nema vammmmm sta pisatttttttttttttttt erna je ostavila leventa i nasla si tomislava a nene ona je zapravo sa njih dvojeeeee koja bithc unistava i slama tipovima srca aj nemam,,, nemam vam sta pisat pa kisssssssssssaaaaaaaam vas







by:miaNobounds

- 07.08.2007. | 18:09 | Komentiraj: 55

nedjelja, 05.08.2007.

evo ljudi konacno novi post jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)))))

evo ja san vam bila na braču i cila izgorila burninmad ali eto bilo je super greedy a ja sam bila tako happy jer san bila 9 sati na suncu mislim nisan znala za sebe smokin ali bila san na bolu i sve je bilo super dok nisam shvatila da da je jedan dio plaze za nudiste ludblablaludblabla morala san stavit sunčane naočale da ih nebi morala gledatcool tako su odvratni mislim mama mi je rakla da moram prihvatit sve ljudove ali dajjj?!?!?! pa kako da prihvatim nekoga od 50 godina da ide plazom i sve mu visi fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj inace sve je bilo super
pomirila san se sa ernom i sad je bolje valjda nego prije onda prikinula san sa nikolom i zahvaljujem vam se na komentarima zujo inače za DINA kiss fala na dizajnu ljudi ajdete na njegov blog lik radi predobre dizajnove dead ovo je njegov blog nonconformist a sada bih vas molila da mi ostavite puno komentara jer stvarno nije fer da tea (britney fanpuknucu) ima vise od mene lol pa onda metalci navalite
pusakiss zakiss sve kissvas kissodkiss

mia:noBounds

- 05.08.2007. | 14:25 | Komentiraj: 50

nedjelja, 22.07.2007.

evo vam jedan...ma znate vi...xD

ajme kako je danas vruće....tragedija prečesto pisen postove alli sta ću ...kad mi se da trenutno ubit tila bi najavit hapyy vijest imam momka konačno sretno zaljubljena zove se nikola i ..... jučer priko msn ....mene pogodila amarova strelica ........blazeni msn inace on vam svira mandolinu ali ne ću stavit sliku....da ne bi imala puno konkurencije a sta se moze........hehe nije da nabijan ljubomora ali opet.....hehe.... da se ja vratim kod njega ajme jedva čekan da mi zasvira mandolinu ali neču vas činit ljuomornima hehe..pa see ya iden mastat o svome nikoli



p.s. ostavite mi punoooooooooooooooooooo komentara

- 22.07.2007. | 14:51 | Komentiraj: 142

subota, 21.07.2007.

imam simpu jupi!!!!!!!!!!

evo da nebi bila kao kate pisen novi post ljudi imam simpu pa konačno stavila bi vam njegovu sliku ali ipak nebi tila imat veliku konkurenciju
hehe
a za svoga dina mičen pjesmu sa automatskog pokretanja samo mi vi reci te sta vam ne odgovara ja odma mičem pa onda ljudi sta ima sa
vama
daj molim vas da mi ostavljate punooooooooooooooooooooooooooooooooooooo komentara jos mi je ovaj font tako mali da nista nevidite ma nema veze je li tako onda erna zasto si me stavila nasvoj blog ako ti je zivot drag burninmad molim te da mi odgovirisu u komentaru headbang ali ja se nadan da ljudi neće oslipit kad me vide zog tebesmijeh
evo nemam vam vise sta pisat pozdravljam vas do sutra a onda novi post vasa
mia : nobunds

- 21.07.2007. | 15:10 | Komentiraj: 54

utorak, 17.07.2007.

helo my inspiration ..........

evo dugo me vremena nije bilo i ispričavam se svima koje sam razočarala čekajuči da objavim adresu bloga ali stvarno nisam htjela da ga vide ne zavrešenog a i bilo je tu malo izljeva bijesa koje smo morali sredit he..he. Ajme naporno je pisat stalno postove i velika slova ali nema veze trenuno život mi je dosadan ali proče jer znate živim kraj mora a nemogu se kupat ajme tragedije ali i to će proč a on sta me stvarnoo ali on do bola muči je sta nema simpatiju i to i mene stvarno počinje zabrinjavat pa mislin stvarno bi bilo vrijeme da si nadem nekoga prije već sumnjaju u mene a li kaj se mozes two days ago imala san party mislin to je trebala biti vise meni posjete jer me boli ali zavrsilo je u totalno drugom smjeru dosli svi ljudovi i ka on svi me sazaljevajusta moran lezat na +40 u krevetu 2 metra od mora i smiju mi se u facu ali nito mene nije spriječilo da od običnog bolesničkog posjeta napravin tulum he smijehhe ... Kad mi su mi starci dosli vidit sta radimo ono stvarno su ostali nono ka ono imas li ti rodendan za koji mi neznamo ????????????i tao nadam se da će sljedeći post bit zanimljivij jer sad sljede koncerti i feste po gradu dode hladno pivo zabranjeno pusenje i bit će rock koncerti pa ja mislin da bi bia red da si naden nekoga a sta vi mislite ?puknucu? aj see ya wave

- 17.07.2007. | 18:40 | Komentiraj: 37

<< Arhiva >>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

pa jednostavno prezakon blog a bas se pitam na koga je hehe

Linkovi

eekbest friend
yesErNa PUNK IS NOT DEAD
nonokatja pinky
smokinanchi
greedyjurka
winkmica
cerekdino
smokingala


DALEKA OBALA: KURVE
Stvari se polako vraćaju na mjesto
Ovako nešto se ne događa često
Premda, priznajem, ponekad pretjeram
I nekud otplovim sam
I tad, slike izblijede sve
I tad, zatvaram se u sebe
I tad, nisi mi potrebna
Kazaljke i dalje krugove crtaju
Umjesto zvijezda, kišne kapi na grad padaju
Prazno mjesto, u mom krevetu, sjeća me
Bila si tu
Tko zna, kuda si otišla
Tko zna, zbog čega se ne vraćaš
Tko zna, sve piše u zvijezdama
Još jučer poljupcima mi smo se borili
I dodirom smo jedno drugom tajne otkrivali
Što se dogodilo, gdje je ta kap što je
Prelila čašu, što te natjerala da odneseš
Sve što sam volio, a tebe sam volio
Sve što sam sanjao, a tebe sam sanjao
Ma zar sam pogriješio što sam se smijao
Kad su mi govorili da sve su žene kurve
Kad bi zauvijek zaspao ovaj grad
Kao u bajci prekriven trnjem i travama
Sve dok se ti ne vratiš, a vratit ćeš se znam
I sve dok tvoja ruka ne dotakne moj dlan
Do me ne zagrliš
Dok me ne poljubiš
Dok me ne zagrije tvoj dah






U duši sam dijete koje ne zna mrziti, u životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put, a u stvarnosti sam budala koja uzalud voli.




10 zapovijedi ljubavi....


1. Nikada se nemoj zaljubiti do usiju!!
2.Ne moli ga..!
3.Cjeni ga,al sebe uvijek vise...
4.Budi njezna onoliko koliko on to osjeca.
5.Ne zovi ga poslije svadje-to ti je prilika da vidis koliko mu je stalo!
6.Zakasni na sastanak bar pola minute!
7.Kad vidis da ljubav slabi,napravi ga ljubomornim!
8.Pusti ga da se izmuci dok te poljubi.
9.Nikad ne dopusti da ga ti prva poljubis!
10.Ako zeli rastanak prihvati ga osmjehom,kao da je to nesto sto si oduvjek cekala!!

o meni...

živim u .. ma nezelite vi to znat
imam 14 godina
ZOVEM SE mia
idem 8 razred

moj msn je: beautiul.scars@hotmali.com


volim: trenutno simpu smrc,smrc
NIKOLU kiss
svoje frendice yu are the best
duge setnje sa svojim..
.....
MSN, mobić,
izlaske vani
mjuzu i to pogotovo rock i metall
normalne ljude
i jos puno toga...
........................
ne volim: arogantne ljude
ljude koji slusaju folk
ili C A J K E !!!!!
zatim umisljene ljude
ulizice
a takvih mi je pun razred
ma zasto bi ja vas umarala sa nebitnim stvarima nego ovako sta ja slusam
obozavam grupe i pjevače :
IRON MAIDEN
RHCP
METALICA
DEEP PURPLE
BOB MARLEY
BRAYN ADAMS
NIRVANA
HLADNO PIVO
AC DC
LINKIN PARK
THE KOOKS
...........

evo vam sad malo slikica mojih grupica xD....(ako vam ne pise ime samo se zadržite malo na slici pa će vam pisat)

The Kooks

iron maiden



nirvana

rhcp

bryan adams



muze

hladno pivo

o mjuzi .......


Free Music

Free Music



Free Music

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se

> Design Made By: NoNCoNFoRMiST <
.