EX CLUB

srijeda, 27.08.2008.

Sa kojeg drveta smo pali...!'?

Čitajući na plaži naletio sam na interasntnu temu u Keltskoj mitologiji.... Rođendani ....S kojeg drveta si pao? Pronađi svoj rođendan i svoje drvo, ili rođendan osobe koja ti se sviđa Ovo je prilicno zanimljivo. Potječe od starog vjerovanja u keltskoj mitologiji.
Malo je dugačko ali interesantno....

Siječanj 01 - Siječanj 11 - Jelka
Siječanj 12 - Siječanj 24 - Brijest
Siječanj 25 - Veljača 03 - Platana
Veljača 04 - Veljača 08 - Topola
Veljača 09 - Veljača 18 - Smreka
Veljača 19 - Veljača 28 - Bor
Ožujak 01 - Ožujak 10 – Žalosna vrba
Ožujak 11 - Ožujak 20 - Limun
Ožujak 21 - Hrast
Ožujak 22 - Ožujak 31 - Lješnjak
Travanj 01 - Travanj 10 - Mušmula
Travanj 11 - Travanj 20 - Javor
Travanj 21 - Travanj 30 - Orah
Svibanj 01 - Svibanj 14 - Topola
Svibanj 15 - Svibanj 24 - Kesten
Svibanj 25 - Lipanj 03 - Jasen
Lipanj 04 - Lipanj 13 - Žbun
Lipanj 14 - Lipanj 23 - Smokva
Lipanj 24 - Breza
Lipanj 25 - Srpanj 04 - Jabuka
Srpanj 05 - Srpanj 14 - Jela
Srpanj 15 - Srpanj 25 - Brijest
Srpanj 26 - Kolovoz 04 - Platana
Kolovoz 05 - Kolovoz 13 - Topola
Kolovoz 14 - Kolovoz 23 - Smreka
Kolovoz 24 - Rujan 02 - Bor
Rujan 03 - Rujan 12 – Žalosna vrba
Rujan 13 - Rujan 22 - Limun
Rujan 23 - Maslina
Rujan 24 - Listopad 03 - Lješnjak
Listopad 04 - Listopad 13 - Mušmula
Listopad 14 - Listopad 23 - Javor
Listopad 24 - Studeni 11 - Orah
Studeni 12 - Studeni 21 - Kesten
Studeni 22 - Prosinac 01 - Jasen
Prosinac 02 - Prosinac 11 - Žbun
Prosinac 12 - Prosinac 21 - Smokva
Prosinac 22 - Bukva

Prosinac 23 - Prosinac 31 - Jabuka

Jabuka (Ljubav) – obično vitki, karizmatični, dopadljivi i atraktivni, ugodnog vanjskog izgleda, rado flertuju, avanturisti, osjećajni, uvijek zaljubljeni, žele voljeti i da budu voljeni, vjerni, nježni, vrlo širokogrudni, talenti za znanost, žive za danas, bezbrižni filozofi sa snagom dobrog izlaganja.
Jasen (Ambicija) – neobično atraktivni, raduju se životu, impulsivni, poželjni, ne mare za kritiku, ambiciozni, inteligentni, talentirani, vole se igrati sa sudbinom, mogu biti egoisti, vrlo pouzdani, vjerni ljubavnici, ponekad im mozak vlada nad srcem, ali veze shvaćaju vrlo ozbiljno.
Bukva (Kreativnost) – imaju izraženo dobar ukus, zabrinuti oko svog izgleda, materijalisti, dobro organiziraju život i karijeru, ekonomični, dobre vođe, ne poduzimaju nepotrebne rizike, veličanstveni životni partneri, vrlo vode računa da ostanu fit (dijete, sport, itd.)
Breza (Inspiracija) – raduju se životu, atratktivni, elegantni, ljubazni, zadovoljni, ne vole ništa što je pretjerano, ne podnose vulgarnost, vole život u prirodi i miru, nisu pretjerano strastveni, prilično uobraženi, nedovoljno ambiciozni, umiju napraviti mirnu, zadovoljnu atmosferu.
Smreka (Sigurnost) – obično jako lijepi, znaju se srediti, vole luksuz, dobrog zdravlja, absolutno nisu stidljivi, pokazuju tendenciju da gledaju na druge s visine, samouvjereni , odlučni, nestrpljivi, vole da utječu na druge, imaju mnogo talenata, zdravo optimistični, čekaju pravu ljubav, sposobni da donose brze odluke.
Kesten (Iskrenost) – izrazito lijepi, ne vole pritisak, pravični, raduju se životu, zainteresiranii, rođeni diplomati ali u društvu osjetljivi, često nesigurni u sebe, ponekad uobraženi, osjećaju se neshvaćenima, vole samo jednom, imaju problema u pronalaženju partnera.
Platana (Vjernost) – jaki, mišićavi, odgovorni, uzimaju sve što im život pruža, zadovoljni, optimistični ,lakomi za novcem i priznanjima, mrze usamljenost, strastveni ljubavnici kojima nikada nije dosta, vjerni, uvredljivi, nestalni, pedantni i bezbrižni.
Brijest (Plemenitnost) – ugodne figure, odjeveni s ukusom, kažu glasno što im ne odgovara, naginju tome da ne opraštaju tuđe greške, veseli, žele biti vođe ali ne i da nekome pripadaju, vjerni i iskreni partneri, vole donositi odluke za druge, plemeniti, širokogrudni, veliki smisao za humor, praktični.
Smokva (Osjećajnost) – vrlo jaki, samovoljni, nezavisni, ne dozvoljavaju protivljenje ili svađu, vole život, obitelj, djecu i životinje, pravi društveni leptirići, puni humora, vole besposličarenje i dokolicu, talentirani za praktično, inteligentni.
Jela (Misterioznost) – puni ukusa, pošteni, obrazovani, vole sve što je lijepo, puni osjećaja, tvrdoglavi, egoistični ali se brinu za svoje bližnje, prilično zadovoljni, talentirani, mnogo prijatelja ali i neprijatelja, vrlo pouzdani.
Lješnjak (Izuzetnost) – šarmantni, skromni, puni razumijevanja, znaju ostaviti utisak, aktivni borci za socijanu pravdu, omiljeni, osjećajni, komplicirani ljubavnici, iskreni, tolerantni partneri, posjeduju pravu predstavu o pravičnosti.
Žbun (dobar ukus) – hladna ljepota, brinu se o svom izgledu i kondiciji, dobar ukus, nisu egoisti, čine sebi život što je moguće ugodnijim, vode discipliniran život, od partnera traže priznanje i prijateljstvo, sanjaju o neobičnim ljubavnicima, rijetko su zadovoljni svojim osjećajima, ne vjeruju gotovo nikome, uvijek su nesigurni u svoje vlastite odluke, vrlo savjesni.
Limun (Sumnja) – ono što život donosi prihvaćaju s mukom, mrze svađu, stres i posao, ne vole dosadu i udobnost, blagi su i popustljivi, žrtvuju se za prijatelje, imaju mnogo talenta ali nisu dovoljno ambiciozni da ih poboljšaju, stalno jadikuju i kritikuju, vrlo ljubomorni ali vjerni.
Javor (Nezavisnost) – neobične osobe, izražena moć izražavanja i originalnost, bojažljivi i rezervirani, slavoljubivi, ponosni, sigurni u sebe, željni uvijek novih iskustava, ponekad nervozni, dobro pamćenje, lako uče, obično imaju komplicirani ljubavni život, vole utjecati na druge.
Hrast (Hrabrost) – robusne prirode, jaki, nezavisni, nepopustljivi, osjećajni, ne vole nikakve promjene, nogama uvijek na zemlji, drže se činjenica, jednostavno ne razmišljaju već djeluju.
Maslina (Mudrost) – vole sunce, toplinu i lijepe osjećaje, razumni, puni razumijevanja, izbjegavaju agresivnost i nasilje, tolerantni, veseli, mirni, izražen osjećaj za pravdu, osjetljivi, uobraženi, nisu ljubomorni, vole čitati i biti u društvu obrazovanih ljudi.
Bor (Izuzetnost) – vole ugodno društvo, vrlo izdržljivi, znaju kako učiniti život ugodnim, vrlo aktivni, prirodni, dobri pratioci, brzo se zaljubljuju, ali isto tako brzo gube interes, brzo odustaju, puno mijenjaju dok ne nađu idealnog partnera kome vjeruju, pouzdani i praktični.
Topola (Nesigurnost) – djeluju vrlo dekorativno, nisu dovoljno sigurni u sebe, razumni samo kada je neophodno, potrebna im je podrška i ugodno okruženje da bi se opustili i otvorili, vrlo probirljivi, često sami, jako nesigurni, umjetničke prirode, dobri organizatori, naginju filozofiranju, pouzdani u svakoj situaciji, veze shvaćaju ozbiljno.
Mušmula (Osjećajnost) – šarmantni, veseli, daju sve od sebe a pri tome nisu egoisti, vole biti zapaženi, vole život, kretanje, nemir, čak i krize, istovremeno zavisni i nezavisni, dobrog ukusa, umjetnici, strastveni, naglašenih osjećaja, dobri pratioci, ne predaju se.
Orah (Strast) – nezavisni, čudni i puni kontradiktornosti, često egoistični, agresivni, velikodušni, obrazovani, neočekivano reagiraju, spontani, neograničeno slavoljublje i ambicija, nisu fleksibilni, teški i čudni partneri, drugi ih rijetko vole ali im se često čude, dobri stratezi, vrlo ljubomorni i strastveni, ne prave nikakve kompromise.
Žalosna vrba (Melankoličnost) – divni, ali puni melankolije, atraktivni, vrlo duhovni, vole sve što je lijepo i ukusno, vole putovati, sanjari, neumorni, komplicirani, iskreni, može se utjecati na njih ali je s njima teško živjeti, poželjni, dobra intuicija, pate zbog ljubavi ali ponekad pronađu partnera koji im daje oslonac.

27.08.2008. u 20:33 • 32 KomentaraPrint#

utorak, 19.08.2008.

jjjjjjjjoooooojjjjjjjjj........

pozdrav svima nakon ludih provoda i puno posla....
Neki su mi rekli da sam konj što toliko radim a ja njima da tako je"" ali galopiram u stilu"" neki su mi rekli da sam majmun a ja njima ""ali zato ližem kao lassie""
Svoj motor nisam gasio niti štedio ga....
Plaža i gitara i sve što ide uz to ...
Nadam se da ste mi svi dobro i užareni nakon tople sezone...

samo za blogere;;

Nemirno more

Oprosti mi molim te
sto nisam to sto zelis
ti znas da volim te
na neki nacin svoj

Oprosti zbog patetike
to je zbog romantike
umjesto cvijeca i svijeca
uz veceru

Znam da je tesko
trajati sa mnom
ima me, nema me
pozelim nekad, stati na loptu
al' bojim se

Ja sam ja, ne drzi me mjesto
mojom dusom, pusu vjetrovi
ja sam ja, k'o nemirno more
mrzim luke, mrzim obale

Oprosti mi molim te
sto nisam to sto zelis
ti znas da volim te
na neki nacin svoj

Oprosti ako zvucim
kao da sam nesretan
ti znas da sam oduvijek
bio sa rijecima nespretan

Dani se slazu u godine duge
zima je pred vratima
nista nam dobro ne donosi sutra
osim nadanja

njam,njam, i cmok........

19.08.2008. u 00:02 • 12 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< kolovoz, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Lipanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (1)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (2)
Listopad 2008 (1)
Kolovoz 2008 (2)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (4)
Svibanj 2008 (4)
Travanj 2008 (6)
Ožujak 2008 (14)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

EX CLUB je sve što je vezano za nas
Djeca
Ljubav
Posao
Pravo
i Razno
Kontakt; exclub333@gmail.com
POŠALJI MI MAIL!

Koji sam ja Faktor!!!
ime: nikada ti nije bilo važno...
berba; 70'...
horoskop; tihi lovac...
satatus; tata i mama u jednom...
brak; konačno prošlost...
jedino mi bitno na svijetu; moja dva klinca...
posao; čak i previše...
sport; sve osim baleta na vodi...
ples i zabava; uvijek na vrhu...
izgled; zajeban...promenjivo
visina; metar i žilet...
težina; taman bez viška...kg
duša; romantična...
srce; preselio na desnu stranu..
ljubav; kao mjehur u vodi...
sex; Sa natpisom....Oprez mine...
zdravlje; kao da sam vrana...
gledišta; stroga pozitiva....
hobby; vrt ...
izazov; kulinarstvo...
muzika; bez ograničenja...
kultura; Web i ponekad knjige...
politika; dobra komedija...
O ženama; neka vladaju...
O muškima; neka stvaraju..
O djeci; neka uživalju...
O životinjama; neka se razmnožavalju...
O biljkama;neka se više sadi...
O moru; neka se ne dira...
O ljudima; neka se pomire životom...

Živim kako želim i hoću....i ništa ne moram !!!

Linkovi



Ex Club Fannnn'S

ljubavnica29
život je lijep,ali..
MM
nataša
viam inveniam
mema
dozvola za osmijeh2
kozmos ljubavi i jada
exnesretnaslika
malenimoj
slavonka





PUSTI NEK' TRAJE...i tako nas sve sustiže

Ukrascu te jednog dana
iz tvog tako lijepog stana,
odvescu te u svoj skromni dom,
ni bogatstvo, ni srecu, ja ti nuditi necu,
ali jubav ces nac' u srcu mom.

Povescu te putem svojim,
da poljupce s tobom brojim,
da ti vatre svoga srca dam,
ako ti neces njih, ako ti ne zelis to
i dalje ja cu biti sam.

Ti zivis u oblacima mala,
i do tebe ne dopire moj glas,
ljubav jos nikom nisi dala
i ne slutis kakva sreca ceka nas.
Ti zivis u oblacima bijelim,
pridji blize da cujes pjesmu tu,
s tobom bih zelio da dijelim
one male radosti u snu...

free hit counter

hit counter