Lud Ud

dvije crtice u vezi

čitajući o gazi, prva crtica odnosi se na vijest: Prema nekim medijskim navodima, Amerikanci su napustili "taktiku odugovlačenja" nakon što su iz Saudijske Arabije zaprijetili "totalnim kolapsom arapskih veza sa Zapadom".
čitajući ovo, već vidim krvave atomske masovke pred i po zidovima sveta grada, a kojima bogomdani križari iznova žele dokazati muslimanima da je bog prviji od boga alaha, i da, uprkos isusovu nauku, tko njih jebe. ovo ne volim.

druga crtica odnosi se na pilanje, točnije, hrk. bespogovorno tvrdim da je prava ljubav samo ona u kojoj volite hrk drage osobe s kojom dijelite krevet. nisam još postigao ovaj viši nivo, ali kad me ona hrkne iz sna dresirano počinjem milovati epidermni urez koje su joj po noći učinile gaćice po bedru i boku. godi to svakoj. ljubav moja tada samo divlje odmakne zločeste prstiće i ja joj kažem: " ne hrči, jebat ću te !", a na što se ona okrene na drugu stranu i nastavi, spavati ili hrkati, ovisno o tome koji je sat. ako je 4 sata onda spavati, ako je 6 ili 7 i dan poslije, možda i hrkati. ovo volim.

kakve veze imaju gornje dvije crtice, osim što bi gore trebali najebati muslimani, a dolje moja prava ljubav ? na prvi pogled nikakve, no, ako dođe do novog spašavanja jeruzalema, doći će do novog svjetskog rata koji neće mimoići ni vašeg uda. trebam li dalje pojašnjavati ? znam da trebam, ali kako mi se više ne da, samo ću reći da su rvati najbolji, čitaj najsuroviji, vojnici upravo iz ljubavi prema svojem domu i želji da se vrate rku.

nastavak slijedi ?
Komentar (6) - Print - #

<< Arhiva >>