Lud Ud

O čemu razmišlja

Dosta je bilo zajebacije na ovome blogu, dosta laži i pjesama, sad ću u najiskrenije redigiranje jednog mišljenja. Jer, samo će rijetki hrabri momci priznati što se to njima mota po glavama, dok vruće dame poskakuju po njihovim ukrućenim glavonjama, da ne rečem, udovima.

O čemu vaš dragi razmišlja dok se seksate? O drugoj ženi, nogometu, o tome kako ste se udebljala? Ili kako ste seksi, topli i kako bi da seksu nikada ne dođe kraj?
Sjećate li se filma 'Što žene žele?', u kojem je Mel Gibson mogao čitati ženske misli? I žene često požel imati takvu moć da se mogu uvući u partnerovu glavu i ustanoviti o čemu to on razmišlja dok se seksa.

Žene su često uvjerene kako si njihovi partneri tijekom seksa na njihovom mjestu zamišljaju poznatu i privlačnu holivudsku zvijezdu. Ponekad je to stvarno tako, ali takvo snoviđenje radije štede za trenutke kada se nalaze nasamo sa svojim najboljim međunožnim prijateljem.
Nažalost je to tako i mnogi muškarci sanjaju o tome da su se poseksali s nekom djevojkom iz časopisa, iako svoju dragu naprosto obožavaju. Ali to su samo fantaziranja i zbog toga im ne treba zamjeriti.

Uostalom, sigurno se i vama dogodilo da ste poželjeli neku divljiju avanturu sa seksi Brad Pittom, Georgeom Clooneyem, ili možda malo starijim Seanom Conneryjem. Niste li?!
Ne, on ne fantazira o Carmen Electri tijekom seksa !

Kada dođe do spolnog odnosa i pravi se pastusi nađu na sedmom nebu. Naime, dio njihovog možda jednostavno ne može vjerovati da se upravo seksa. Osim toga, u glavu su si montirali misao kako bi njihov seks mogao biti rjeđi od pjevanja pjevačica koje znaju pjevati bez playbacka ukoliko priznaju za Carmen. Jer, pametni muškarci svjesni su toga da kod seksa sve karte u rukama imaju žene, i da im u svakom trenutku, iz nepoznatog ili banalnog ( Carmen ) razloga, mogu prekinuti užitak. Zbog toga im se, bez obzira na to koliko se često seksaju, čini kako je svaki spolni odnos Božji dar i razmišljaju samo o tome kako bi im taj užitak trajao što duže.

Imaš nevjerojatno tijelo - tijekom seksanja takva se misao pojavi svakih 5 sekunda. Muško uzbuđenje je povezano s vizualnom percepcijom onoga što ga okružuje i zbog toga su im oči širom otvorene i uperene u vaše sasvim golo tijelo. Posebno ako ste gore i pogled na vas nije ničim ograničen pa se u njihovoj glavi pojavi jedino misao o tome kako seksi izgledate. Brojni se muškarci zaklinju kako nema ljepše slike od pogleda na ženu koja uživa dok se seksa.

Kritizira li muškarac vaše tijelo tijekom seksa? Odgovor je NE!
Sigurno vas zanima, kao i mnogo puta do sada, kritiziraju li muškarci tijekom seksanja izgled vašeg tijela. Odgovor je kategoričko NE!
Muškarci obožavaju ženske obline, posebno kada ste posve goli, i zato ni pod razno nemaju vremena razmišljati o tome jeste li se udebljala kilu, dvije i da vaša guza više nije tako čvrsta kao što je bila nekada. Njegove su misli sličnije onome, kako vaša prsa zgodno poskakuju i kako je seksi vaša guza dok vas gleda odostraga.

Kada žena zaviče: "Ne još !!', muškarac mora nešto poduzeti kako bi spriječio nepravovremenu erupciju. Najbolje je da pomisli na nešto potpuno sekundarno, a to je, naravno, nekakav sport ili brojanje ovaca. Neki čak tvrde da im pomaže ako pomisle na bolove ili grč u udu.
Nogomet - iako se ponekada našalimo kako muškarac da bi spriječio prijevremenu ejakulaciju pomisli na nogomet, moramo znati kako u toj šali ima i istine( zato muškarci i vole nogomet ).


Žene su često uvjerene kako si njihovi partneri tijekom seksa na njihovom mjestu zamišljaju poznatu i privlačnu holivudsku zvijezdu. Ponekad je to stvarno tako, ali takvo snoviđenje radije štede za trenutke kada se nalaze nasamo sa svojim najboljim međunožnim prijateljem. Nažalost je to tako i mnogi muškarci sanjaju o tome da su se poseksali s nekom djevojkom iz časopisa, iako, svoju dragu naprosto obožavaju. To su samo fantaziranja i zbog toga im ne treba zamjeriti.

Uostalom, sigurno se i vama dogodilo da ste poželjeli neku divljiju avanturicu s Brad Pittom, Georgeom Clooneyem ili možda Seanom Conneryjem. Niste li?!

Razvratne stvari koje bismo željeli raditi - kod muškaraca je često za vrijeme seksanja prisutna misao na sve one stvari koje bi vam rado, odnosno s vama rado radio, ali vam se ne usude predložiti jer vi niste tip osobe koja bi to prihvatila. Zbog toga im ne preostaje drugo nego da o tome razmišljaju. Zbog toga, na primjer, mnogi kod seksanja s guza razmišljaju o tome kako bi bilo dobro gurnuti malo više, dok drugi razmišljaju o seksu s vama i još jednom ljepoticom. To se obično događa kada je seks s partnericom još uvijek odličan, ali se polagano približava stadiju rutine. Ali nemojte se bojati, jer tu se opet radi smo o pohotnim mislima, koje se vama ne usude povjeriti, jer znaju da nešto takvoga kod vas ne bi prošlo. Ovako si tijekom seksa, barem u mislima, mogu dati malo oduška.


Komentar (12) - Print - #

<< Arhiva >>