eviltwin

ponedjeljak, 01.09.2008.

U novoj epizodi: Vanjka crta pod utjecajem vina

Poslije je Vanjka ostao sam. Puno je gledao televiziju, a onda je ugasio. Bilo je to nezgodno, jer su ga počele proganjati misli, a misli traže svoje, za razliku od ljubavi. Iako je gledao neke filmove od poštovanog Lyncha i poštovanog Altmana, misli su govorile da cijelo vrijeme nije vidio zapravo ništa, a da sada vidi sve, ali, nenaviknut, to ne razumije. Srećom, u podrumu je imao nekakva vina, pa je opet pobjegao od misli. Pobjegao je u Lodz. Kroz Lodz su cijelo vrijeme jahali kozaci, prema istoku, stalno prema istoku. Imali su iste onakve kape. U američkim filmovima vino su obično romantično pili parovi. U ruskim fimovima Rusi su s gomilom drugova, ili potpuno sami, pili vodku. Vanjka je romantično pio vino sam sa sobom. Misli su mu rekle da treba pisati, svaki dan bar po malo, makar i loše. On im je rekao: baš neću. I počeo je crtati: baš crtati.



Ovaj post posvećen je muhi, mravu i ofci. Muha mi je umrla na monitoru, mrav je ovog ljeta poželio opet vidjeti Vanjku, a ofca je u Varšavi. To je u blizini Lodza. Ili je Lodz u blizini Varšave. Ili nisu uopće blizu. Ali razumijete.
Zvuk: David Bowie - I'm Deranged (uz sliku s početka onog Lynchovog filma, znate onog) i cijeli taj album. Outside se zove.
- 18:54 - Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>