Estera

petak, 19.01.2007.

test

- 07:53 - Komentari (6) - Isprintaj - #

petak, 12.01.2007.

ovaj post je tu zbog Lorraine (hvala draga)kiss dakle, bez velikog uvoda krenimo redom. pet stvari koje niste znali o meni:

1.kao klinka sam kod bake na kolinju pala sa stolice i razbila glavu. zavrsila na hitnoj i na sivanju. nije bilo vremena ni za anesteziju. kum koji radi na rebru mi je sjedio na nogama jer je bol bila prejaka. sada imam oziljak na kojem naravno nema kose. sva sreca, nije velik.

2.ono što sam ostvarila u 26 godini, pocela sam zamisljati vec sa sest. zivot kakav je tada bio i cijela situacija jednostavno nisu bili za mene. znala sam da cu jednog dana imati svoj stan. i imam ga. nije mi ga nitko kupio. otplacujem kredit. jos 29 godina.thumbup

3.imala sam period u zivotu kada sam sa pincetom cupala dlake na nogama. nisam isla kod kozmeticarke, jos nije bilo ovih trakica a nisam htjela britvicu. i tako, drz – nedaj, pinceta u ruke i cupaj. trebalo mi je po dva sata za svaku nogu, ali isplatilo se.nut

4.prije cetiri godine bila sam anoreksicarka. primljena sam u bolnicu sa 39 kila. danas je ta bolest daleko iza mene, a najvise u svemu pomogli su mi prijatelji i ljudi koje sam upoznala putem neta i bloga. najvise bloga.

5.moj najdrazi hobi je bio pjevati uz lepu brenu i mile voli disco i usput se ljuljati na krevetu. tada sam imala pet....sest godina. nije me dugo drzalo. krenula sam u skolu, otkrila cari dramske grupe i sanjala kako cu postati kazalisna glumica. sve je ostalo na tome. snovima. jer roditelji nisu imali razumijevanja za njih. no dobro. mogla sam biti upornija.

a sada molim:

Slatku zvakicu
Tanju
Choco
Goldy i
Pamsweetpeu


da nastave. neznam jeli vec netko dobio, nisam provjeravala.

- 21:44 - Komentari (47) - Isprintaj - #