petak, 17.03.2006.

Drama u Zablatju: Poni bicikl ne može dobiti invalidninu!


Već 50 godina Mountain Bike bicikl, marke BMX, pokušava dobiti ratnu invalidnu mirovinu. Naime, izgubio je desnu pedalu i polomio funfung na cinculatoru tijekom III. . Svjetskog rata između Velikog i Malog Bukovca.

Nadležno Ministarstvo Piromana, Vodovoda i Uzgajivača gljiva (MOST) tvrdi da se pravo na invalidninu ne može ostvariti zbog malog broja rasplodnih šišmiša u teritorijalnim vodama Zanzibara gdje se Dunav ulijeva u Himalaje.

Vlasnik bicikla, to jest njegov sin u trećem koljenu, Bik Koji Stoji Na Stražnjim Nogama I Visi Na Trepavicama, izjavljuje: „On jede samo stočnu hranu.“

Uredništvo error404 obećalo je da će pomoći nesretnoj braći donacijom bagera Zajednici Kapitalističkih Komunista.

Za manje upućene:

Bager je kvantno-mehanički uređaj namjenjen proizvodnji krumpira i kuhanju šnicli od istog.

Radi na principu Kirchoff-Štefan-Einstein-Budišinog zakona koji govori o mriještenju kornjača u polarnim vodama južnih tropa.

/// Posebna zahvala Mariu Vargi za inspiraciju za ovaj post ///
/// svim stanovnicima Zablatja. ///

- Onyx & Highway Star Inc. - Dovodimo kičmu u vaš jogurt!


- 22:33 - Vršenje nužde (22) - WC papir - Ljestve

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se