srijeda, 23.11.2005.

Samoubojstvo ili smrt?


Za vrijeme zimskog ljetovanja,obitelj NaKitutenab'ijem doživjela je vrlo neobičnu nesreću.Njihova najstarija kći (ujedno i prvorođeno dijete) zacvikala se u WC-u i preminula od gladi!

Ostala djeca,njih pet,bili su na vrhu planine kod tete Ankice na skijanju u mjestu „Donji Jarkovac“ svega 2000-ak km od Rijeke.Oba roditelja (dvije tate i jedan mama) bili su na priredbi održanoj povodom 200-te godišnjice otkrića EPROM računalne memorije.Njihova kći (optužena) bila je tako sama cijelu noć s petka na nedjelju.

Iako se u početku činilo da je djevojka umrla od gladi,naknadno otkriveni dokazi pokraj poginule (krvavi žilet,puška M45,raznesena glava i razrezane žile na lijevoj ruci) upućuju istražitelje na mogućnost samoubojstva,ali to tek treba utvrditi vještačenjem i analizama DNK...

Glasnogovornik P.U. Istarsko-Slavonske županije kaže: „Makni mi se s tim jebenim mikrofonom i dodaj kekse“

[Prvobitni zaključak o smrti izglađivanjem bio je donesen na temelju horoskopa i vidovitih zaključaka babe vračare Jovane Želimirović. Gospođa je privedena i trenutno je na ispitivanju.]

Protiv obitelji NaKitutenab'ijem podignuta je optužnica,a ostala djeca (njih 11 i dvije curice) biti će ubijena smrtonosnim injekcijama.

Glasnogovornik P.U. Istarsko-Slavonske županije tvrdi kako je to opravdana mjera opreza jer,kako kaže: „Jedini nam je cilj sriječiti eventualna nova samoubojstva“


By Highway Star

- 18:44 - Vršenje nužde (41) - WC papir - Ljestve

ponedjeljak, 14.11.2005.

Ubijen zbog samohodnih tački

GUZOVEC LIJEVI- L.K (65) gurnuo je u noći s petka na nedjelju svog dvije godine mlađeg oca s podrumskog balkona. Šezdesettrogodišnji M.K poginuo je na licu mjesta i preminuo dva sata kasnije u mrtvačnici.Saznali smo da je do namjerne slučajnosti došlo u svađi između oca i sina oko samohodnih tački koje su dobili u nasljedstvo od svojeg zajedničkog djeda N.K. Očevici tvrde da su vidjeli oca i sina kako se gađaju krumpirima prije nego je M.K. pao s balkona. U P.U. Šupkovec doznali smo da je L.K. priveden na ispitivanje te da se čeka priključenje policijske postaje na ultravisokonaponski dalekovod kako bi se ispitivanje moglo provesti.

By Onyx
- 23:36 - Vršenje nužde (12) - WC papir - Ljestve

četvrtak, 10.11.2005.

Bombaš samoubojica počinio treći napad

Ljevica Desna- Bombaš samoubojica, za kojeg se smatra da mu je ovo već treći napad, raznio se jučer u ribljem restoranu "Špek i šnicli". Smatra se da je počinitelj bio pripadnik ZETOR-a (Zagorske Terorističke Extremističke Organizacije) koja se zalaže za pravo braka između ljudi i stoke. Agencija nadležna za rješavanje ovog slučaja, ZAGOR (Zagorska Agencija za Gemište, Oblokavanje i Rakiju),obećava da će se slučaj riješiti u što je kraće mogućem roku. Bombaš je preminuo na putu za mrtvačnicu.

By Onyx
- 23:14 - Vršenje nužde (18) - WC papir - Ljestve

srijeda, 09.11.2005.

Samoubojica brutalno ubijen

Brutalno ubijeni samoubojica, M.Š. (17,5) počinio je jučer usred bijela dana, u 23 sata i 24 minute, samoubojstvo iz zasjede. Ne sluteći ništa zaskočio se iz grma mahuna u novoasfaltiranom skate-parku "Zelenilo" i prebio se metalnom šipkom proizvođača "CroKeramika". Očevici tvrde da M.Š. nije ništa slutio kad se zaskočio.

-Sve se dogodilo vrlo brzo. Nije trajalo ni sat vremena. Žrtva nije imala vremena obraniti se od vlastitog napada- tvrdi jedan od svjedoka.

by Onyx
- 17:13 - Vršenje nužde (21) - WC papir - Ljestve

ponedjeljak, 07.11.2005.

Upoznavanje i svrha ovog bloga


Ovaj blog pišu Onyx i Highway Star i jedini nam je cilj udružiti snage i našim smislom za humor ljudima život malo razveseliti...

Postovi će,nadamo se,biti redoviti i komični da ćete pišati u gaće i tako to...

Posjetite nas tu i tamo :)

Peace Y

By Highway Star
- 21:41 - Vršenje nužde (2) - WC papir - Ljestve

Sljedeći mjesec >>