Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

ponedjeljak, 23.11.2015.

Erotske priče - Upoznavanje na internetu



Poslije tih dana provedenih zajedno svakog trenutka smo mislili jedno na drugo ili su dolazile poruke, ili razgovori putem telefona ili smo bili na yahoo. Razgovori su bili sve slobodniji, jedan dan došao sam kući napravio sendvič i otišao da provjerim mail. Poruka : Mili večeras te čeka iznenađenje.


Kakvo iznenađenje razmišljao sam grozničavo, što bi to moglo biti, a vrijeme je prolazilo puževom brzinom. Nisam mogao gledati TV a ni biti na jednom mjestu, mehanički sam obavljao kućne poslove tek toliko da mi prođe vrijeme. Nekako sam dočekao 22 sata i vrijeme kad je kući kompjutor je bio upaljen a ja ulogiran na yahoo. Pojavila se skoro u minut točno, nestrpljenje me je izjedalo, reci, kaži, pokaži o čemu se radi tipkao sam nestrpljivo. U tom trenutku pred oči mi iskoči aplikacija na kojoj sam makinalno pritisnuo OK ne gledajući o čemu se radi, samo da doznam što je to smislila. Pred mojim očima se odjednom upalila slika, gledao sam u Anin simpatični nosić kako mi se cereka u lice. Kupila je web kameru i uključila je. Sjedila je uz kompjutor u tankoj kućnoj haljini i smješkala se sva sretna u objektiv, koji je to sve prenosio do mog monitora. Zahvaljujući 128Mb grafičkoj slika je bila zavidne kvalitete i tek pri brzim kretnjama se vidjelo da je to web kamera. Polagano me je počela mučiti otkrivajući ramena pa onda grudi, kurac je zato odmah počeo bujati u gaćama. Pokušao sam je zaustaviti ali Anu nije bilo briga, ona se igrala sa novom igračkom.

Ustala je iza stola i skinula ogrtač, sijevnula je njena obrijana pička, kurac mi je tukao kao lud, i bilo je jako teško kucati pri tom. Postavila je kameru u poziciju da joj se vidi pička, i počela je obrađivati prstom. Poludio sam od uzbuđenja, skinuo bokserice i oslobodio svoj kurac, stisnuo sam ga tako snažno da mi se zacrnilo pred očima. Ana je jednako trljala svoju pičku koja se već sjajila od sokova koji su tekli iz nje, počela je trljati i klitoris koji se mazno protezao izvan usmina, bože kako sam ga želio uzeti u usta. Uvlačila je polagano jedan prst u svoju vlažnu pičku, a onda i dva zajedno stenjući pri tome jako. Već smo ranije instalirali mikrofone tako sa se je moglo čuti kao da smo jedno uz drugo, kurac mi je pulsirao prijeteći erupcijom u svakom trenu. Pustio sam ga na miru da vidim što to Ana ima na umu, iz pičke joj je već teklo a ne curilo, a ja sam gutao knedle od uzbuđenja. Sa stola pored kompjutera zgrabila je bananu, koja je očito bi bila slučajno, i počela sa njom prelaziti preko mokre pičke, izazivajući me do krajnjih granica izdržljivosti. Uz to sam je i jasno čuo kako stenje:

PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske-price, upoznavanje, online, internet

- 12:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.