Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

petak, 19.02.2016.

Kako smo počeli swingati - swingeri

Marija je jedna zaista izuzetna devojka, zajedno smo vec nekih 8 meseci i pored uobicajenih problemcica sve ostalo ide kako treba.
Ona je prelepa, ima crnu kratku kosu i malo niza ali sa svojih 168cm ima perfektno izgradjene sve atribute koji pomazu da jedna zena izgleda fenomenalno. Mala usta sa lepim i sexy usnama, srednje ali prelepe grudi, ravan stomak sa piercingom u pupku, prelepe noge.. A iznad svega dupe za infarkt, okruglo i podignuto.. Da se izgubis gledajuci ga… Marija je takodje veoma inteligentna devojka, sa kojom se moze pricati o bilo cemu, i preko svega toga jako je dobra osoba. Velika je radnica, drustvena osoba i uvek je spremna da pomogne svakome, sto mi ponekad ide na zivce.
Sex sa njom je perfektan, jebemo se bukvalno svaki dan.. I dalje ne zivimo zajedno formalno ali ostaje kod mene u stanu veoma cesto i ima poprilicno puno stvari kod mene. I kao sto sam rekao imamo sex u svim delovima stana, svim pozicijama, na ulici, u autu, na plazi.. E kad smo vec kod plaze nastavicu sa sledecim dogadjajem…

Imam jednu prijateljicu koja se zove Ana, nekada davno smo imali povremeno sex, ali je to vremenom prestalo jer je ona nasla decka, ja devojku i na kraju smo ostali samo odlicni prijatelji. Uglavnom smo sakrivali nase specijalno poznanstvo od nasih partnera ali sve u svemu uvek smo bili u kontaktu. Sa njom sam mogao da pricam zaista o svemu, o mojim zeljama, o mojim fantazijama i bila mi je kao super prijatelj. Iako smo ziveli u razlicitim gradovima nakon sto se ona preselila, ostali smo u svakodnevnom kontaktu mailovima ili na skype-u-msn-u.
On je devojka koju bi svako pozeleo, plavusa, sa vitkim telom, malenim ali prelepim dupetom, i grudima koje su bile zadovoljavajuce velicine a koje je ona obozavala da pokazuje provokativno se oblaceci…PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: sewingeri, erotske-price, grupni seks, seks-price, porno-price, nove price

- 17:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.