Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

subota, 05.12.2015.

Erotske priče - Sestru moje ljubljene ženice se upravo spremam izjebat



Vratili smo se s plaže Nina, njeni klinci i ja. Klinci su poslije večere udarali po play stationu, Nina je pjevuckajući nešto uredovala po kuhinji a ja sam se ugodno zavalio u fotelju na terasi družeći se s bocom dobrog crnjaka. Neko je ugasio svjetlo na terasi, nadao sam se da je ona, i nisam se prevario poslije dvadesetak sekundi došla je donijevši čašu za sebe i sjela u fotelju do moje. Izgledala je predobro obasjana mjesečinom u ljetnoj noći, osjetio sam i dašak parfema s njene kože, osjećao sam je svim čulima kako zrači iskonskom ženstvenošću, što je neminovno budilo poriv mužjaka u meni.

- Nina, prošaputao sam.

- Znam, odgovorila je.

Potom smo samo šutke sjedili jedno do drugoga svako u svojim mislima koje su siguran sam imale puno toga zajedničkog.

Idem potjerat klince na spavanje, pa se vratim, bilo je sve što je rekla valjda nakon sat vremena. Kad se digla s fotelje nagnula se prema meni i tiho rekla, dok sam samo razmišljala o ovome osjećala sam neku glupu grižnju savjesti, a sad osjećam samo da želim još.

Nina se nakon desetak minuta vratila, klinci još divljaju po sobi rekla je natoči mi još jednu čašu molim te. Popili smo bocu do kraja pa sam je zapitao hoćemo li još ili idemo na spavanje, idemo u krpe rekla je Nina i uputila mi obećavajući osmijeh.

Istuširao sam se i zavalio na krevet i upalio telku, iz sobe u kojoj su bili klinci se čulo smijuljenje, nevjerojatni su pomislio sam imaju toliko energije, a ja sam imao neke planove s njihovom mamicom i želio sam da što prije zaspu.

U nekom momentu sam valjda od umora a sigurno malo i od vina zadrijemao i nisam u prvom momentu znao gdje sam kad sam čuo da se otvaraju vrata moje sobe. Nina je ušla u sobu i zatvorila vrata za sobom, na sebi je imala neku kratku prozirnu spavaćicu koju je jednim pokretom skinula preko glave. Gledao sam ženinu sestru golu obasjanu treperavim svjetlom s tv-a u svoj njenoj ženstvenoj raskoši. Izgledala je savršeno dok mi je prilazila, beskrajno duge noge, malo zaobljen stomačić kao na Rubensovim slikama i par prekrasnih punih sisa koje su se lagano njihale. Spustila se na mene i pritisnula usne na moje, najprije lagano a zatim sve strasnije. I inače uzbudljivu situaciju kod mene je pojačavala misao da je taj rasni komad u mom naručju sestra moje ljubljene ženice koju se upravo spremam izjebat do iznemoglosti.


>> PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske priče, sestra moje žene, istinite priče, 2015, seks priče, nove priče

- 19:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.