Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

srijeda, 23.12.2015.

Erotske price - Nocna dezurstva i obdareni Sasa

Ima nekih 10tak dana kako se aktivno dopisujem,i gledam sa momkom iz Subotice.Razumećete svi,noćna dezurstva u bolničkoj laboratoriji..uglavnom manje posla te dovoljno slobode za mobilni .
Saša 24,175,oko 75kg, iz Su,traži žensko.. fotka koja iz mene mami da kažem i da mu napišem jedno uzbudjeno"ohh ..."
Posle nekoliko njegovih dodatih fotki,pogotovo fotka koju sam tražila da uslika svoj ponos pored kutije cigara sa napisanim njegovim imenom,postajem svesna..wow kakav komad.Drkao ga je za mene,slikala sam se i ja za njega..Ajde dame koju ne bi uzbudio takav primerak od 22x8cm,pa ga još drka,guli lepu pornić kurčinu ..Nisam očajna za kurcem,odlično me održava dragi da nije njega ko zna kada bi , da li bi ikada spoznala cemu služi žensko telo kada muzjak uzme pod svoje.
Sa Sašom sam nekoliko puta nastavljala druženje kući ali live.Dragi mi radi od 6 a ja završavam noćnu u 6 tako da itekako napaljena svesna da me čeka često dragog napalim ,tel.ga budim..želim ga u sebi jako..šapućem poze..dajem mu sve,tražim da mi čašicu sperme da napuni.. ..Sama,uspaljena,webcam,slušalice obavezno ,kafa,votkica,spermica...Sveže istuširana u badel mantilu zavaljujem se u udobnu fotelju pred kompom.,spremila najveći od tri vibratora što imam 18cm tek malko duži a uzi od "orginala" koji me svakodnevnö tuca..


Saša je od prvog vidjanja ostao kulturan i duhovit,da ne mislite da odmah kurcem mlati..Spontano sam ga preuzimala pod svoje tako ga i skidala.. Pročitaj cjelu priču

Oznake: nocna dezurstva, obdareni, erotske-price, porno-price, seks-price, istinite price

- 13:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.