Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

nedjelja, 09.08.2015.

Naše male orgije



Moja draga i ja doživjeli smo svakakva iskustva i probali gotovo sve vezano uz dobar jeb, no ovo iskustvo čemo pamtim kao nešto doista posebno i strašno perverzno. Sve je krenulo za nas posve uobičajeno ali ovaj put neplaninirano. Dakle, bila je to pretprošla subota kada smo odlučili da nam se životi ne smiju odvijati na relaciji posao-spavanje-posao pa smo dogovorili subotnji izlazak no ovaj put odvojeno ,barem je tako trebalo biti.

Ja sam dogovorio izlazak sa svojim kumom ,a ona sa svojom najboljom frendicom. Draga se po običaju obukla na granici izazovnog i pretjeranog. Gledao sam je tako u dnevnom boravku i nervirao se što tako obučena ili bolje reći neobučena ide van bez mene. No , kurac u mojim hlačama je sve više rastao. Kako i ne bi, na nogama je imala crvene štikle kao iz nekog pornića koje su se odlično nadopunjavale sa svježe polakiranim nožnim noktima u istoj boji. Noge je namazala nečim svjetlucavim ,a gore je obukla besramno prozirnu crvenu haljinu.

Kada sam kupovao tu haljinu mislio sam, biti će to onako za po doma da uljepša sex i to. Ona je oćito imala druge planove. Zašto to govorim, osim što je bila prozirna, haljina je imala i jako dubok dekolte te izrez do ruba gačica sa strane, pa još crvena. Taman sam si kurac mislio riješit napetosti ,a čuje se zvono. Draga je otišla otvorit frendici ,a ja pomalo ljut sam zapalio pljugu.Nemalo sam se iznenadio kada su ušle ,frendica inače pristojnog izgleda stala je preda me preobučena u high class kurvu. Kao da to nije bilo dosta dobio sam i pusu ,nehotice ili ne, u usta no ipak samo prijateljsku. Kurac se opet budio ,a ja sam počeo maštati da je moja kujica opet nešto organizirala kako bi me razveselila.No nije ,cure su se samo malo jače sredile. Inače, prijateljica je bila rasna crnka ,preplanulog tena , odličnih nogu i prekrasnih cica koje sam jedanput kriomice uspio vidjet. Usko pripijen kompletić svjetlo plave boje koji se sastojao od tajica i topa još je više isticao sve njene čari.

Pošto sa njom nismo imali nikakva iskustva jako me palila pomisao na njih dvje dok sam iz kuhinje gledao u dvje prekrasne guze i tange koje su se vidjele doslovno kao da su gole. Pošto više nisam znao što ću sreća je bila da je kum završio sa poslom nešto ranije te me nazvao da dođem u obližnji birc. Obje sam ih poljubio na što se draga samo nasmijala ,a frendica pomalo zbunila iako nije djelovala kao da joj je krivo i napustio harem ljepote. Kad sam stigao kum me upoznao sa dvojicom svojih kolega sa posla. Jedan je bio domači dečko ,a drugi iz zadra na kojeg su se ženski pogledi doslovno lijepili. Bio je onako neki latino lover tip ,a to očito pali kod pripadnica nježnijeg spola.

Počeli smo cugat i razglabat standardne spike :pice,auti,nogomet,posao … ,a onda je kum pokazujući slike sa moba svojem prijatelju dalmatincu došao i do one od prošlogodišnjeg ljeta na kojoj je bila moja mala. Dečko je ne znajući o kome se radi samo rekao

Pročitaj cjelu priču

Oznake: erotske-price, naše male orgije, grupni seks

- 03:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.