Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

subota, 09.01.2016.

Erotske price - Moja cura drolja

Prilikom jednog zajedničkog domjenka firme smo nekako završili u sobi gdje ga je ona nakon kratkog ljubljenja pohotno uzela u usta i popušila mi kao nikada do tada… napunio sam joj usta nakon 5 minuta.

Nastavili smo naše viđanje i seks je bivao sve bolji i maštovitiji, pušenje na javnim mjestima, jebanje u autu, seksualne poruke kada smo bili razdvojeni, tada sam shvati da sam našao pravu kurvicu i da je neću pustiti. Znala je kako djeluje na frajere i mene je to užasno napaljivalo da je drugi gledaju i da im se diže na nju, no ona je uvijek govorila da je oni mogu samo gledati i da je ona samo moja….. ja sam ipak imao drugačije planove koje još tada nisam podijelio sa njom , naime, mene je užasno palila pomisao da se ona jebe sa svima njima….

Prolazilo je tako vrijeme i ja sam stalno forsirao priču o još jednom frajeru sa nama i pokušavao je indirektno nagovoriti da to realiziramo…. Ali ona je i dalje održavala privid da je to sve ok u mašti, ali da je ona moja… makar sam primjetio ispod te priče njenu napaljenost na tu temu…Pročitaj cjelu priču

Oznake: drolja, moja cura, erotske-price, seks-price, nove price, 2016, porno-price

- 17:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.