Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

četvrtak, 17.12.2015.

Matorke price - Mali me dobro istresao

Elvira je stara koka s nešto kila viška ali prilično jebozovna bez obzira na godine i kile. Dakle, kada se rastala ona i kćer naslijedile su veliku kućerinu nekih 40-50 kilometara od Zagreba. Sada već bivši suprug preselio se u SAD gdje je magistrirao i doktorirao. Kćerka je nakon završenog fakulteta otišla k njemu tako da je Elvira ostala sama u ogromnoj i lijepo uređenoj kući. Bivši suprug uredno joj šalje novac koji joj je i više nego dostatan za lagodan život.

Elvira jako voli mlado meso. Kada kažem mlado meso mislim na mlade muškarce ali i mlade djevojke. Kada god dođe u Zagreb nazove me i tada odemo na kavu ili u kupovinu. Često mi je pričala o ludim tulumima koje organizira u svojoj kući i uporno me pozivala da dođem. Možda bi češće navraćala do nje da je bliže ovako mi se ne ide jer ono slobodnog vremena kojeg imam na raspolaganju potrošim ovdje u gradu ili bližoj okolici. No kako je bila uporna i detaljno mi opisivala scene sa svojih zabava zagolicala je moju maštu pa sam napokon popustila i obećala da ću već duću subotu doći na party koji je organizirala.


Nisam uopće sumnjala da će biti sexa u izobilju a osim toga bila sam fino napaljena i željna žestoke jebačine i dobrog kurca. No da će mi se želja ispuniti i to više od očekivanog nisam ni slutila. Obukla sam crne samostojeće čarape s crtom odozada koje su uistinu izgledale sexi, suknju koja je dobrano bila iznad koljena i gotovo prozirnu košulju kroz koju su se jasno nazirale moje sise kao i nabrekle bradavice. Preko košulje obukla sam laganu jaknu jer nije mi baš bilo stalo do toga da vozači iz drugih auta bleje u mene ili da me policija čudno gleda ako me slučajno zaustave jer, do Elvire ima dosta vožnje.

>> Pročitaj cijelu priču

Oznake: matorke, matorke price, erotske-price, smokva, mali me istresao, seks-price

- 20:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.