Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

utorak, 05.01.2016.

Erotske price - Ljetna avantura sa zgodnom udatom ženom

Na moru su svi opusteniji, otvoreniji i spremniji da urade mnoge stvari koje ne bi mogli ni da zamisle kod kuce. Verovatno je takav neki splet okolnosti i u mom slucaju doprineo neverovatnom razvoju situacije.
Vrelo leto, jek sezone, nema se gde pobeci od vrucine osim na more. Moji ortaci i ja, studentarija, vec smo mesecima unapred pricali o odlasku na more i kovali planove kako ce nam to biti najludji odmor do sad. Konacno smo dogurali i do tog dana. Bilo je vreme da ostavimo sve ispite i ostale studentske muke iza sebe makar i na kratko i prepustimo se maksimalnom uzivanju. Nisam imao devojku u to vreme i dobrih dva meseca nista nisam kresnuo. Onadjivao sam se da ce mi se posreciti na moru kao i uvek i da cu tamo zameniti saku necim konkretnim.
Samo more i plaza nikad mi nisu bili interesantni ali sam isao svaki dan dok bi se moji drugari treznili u krevetu. Obicno sam se samo izlezavao na plazi preko dana i skupljao snagu za noc kada lovac krece u potragu za svojim plenom. Medjutim vec posle par dana sam poceo da se razocaravam. Ribe su bile nikakve, nijedna mi nije privacila paznju i uglavnom sam sedeo za sankom i cirkao do sitnih jutarnjih sati kada bi resili da krenemo kuci. Vec sam poceo da razmisljam kako cu morati da se zadovoljim nekim gaborom ako mislim nesto da kresem.Pročitaj cjelu pricu

Oznake: ljetna avatura, udata zena, erotske-price, porno-price, seks-price, istinite price, nove price, 2016

- 15:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.