Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

utorak, 01.12.2015.

Erotske priče - Za godišnjicu braka poševio me mladi pastuh



Zovem se Tanja i imam 39 godina. Razvedena sam sada i imam cerku od 19 godina. Udala sam se sa nepunih 18 i bila sam verna muzu sve ovo vreme. Bio mi je i prvi i jedini dugi niz godina. Nikada nisam ni razmisljala o nekom drugom.

Visoka sam 177, imam 60 kilograma sto mogu da zahvalim odricanju od slatkisa i bavljenju fitnesom i dzogingom. Imam raskosne grudi koje su uvek u centru paznje gde god da sam. Satirana kosa…

Pre godinu i po bilo mi je 20 godina braka. Resila sam bila da iznenadim muza kako i dolikuje za takvu godisnjicu. Posto nam je sex vec postajao monoton zelela sam da ga zacinim i promenim. Kupila sam sexy rublje za tu priliku: haltere, tangice i brus koji vise pokazuje nego sto skriva. Pozajmila od prijateljice sa posla koja mi je pricala o svojim iskustvima dva para lisica koje je ona kupila u sexy shopu.

Spremila sam i kremu za guzu jer nikad na to do sada nisam pristala i bila sam spremna ranije mada me je ubedjivao cesto.

Pozvala sam ga na mobilni negde oko 8 uvece da vidim da li dolazi jer se zadrzao na poslu. Odgovorio mi je da je vec na putu i da ce biti u stanu tek za nekih petnaestak minuta jer je led po putu.

Otisla sam u spavacu sobu, obukla se u spremljenu toaletu, namazala guzu dobro, pustila tihu muziku, prigusila svetlo, i vezala ruke lisicama za stubove na krevetu iznad glave da bih mu se prepustila u potpunosti i da se kojim slucajem ne predomislim u vezi guze…

Nestala je struja. Vec sam zazalila sto sam stavila lisice jer nije bilo sanse da ih skinem i ustanem da upalim svecu. Za par minuta sam cula otvaranje vrata i prepoznatljivo odlaganje aktovke na policu. Zacvrkutala sam da ga cekam u spavacoj sobi i da mi treba njegova pomoc. Usao je polako a u mrklom mraku sam videla samo njegovu konturu i prosaptala da sam mu priredila iznenadjenje i da jedva cekam da me uzme i iskoristi kao neku kurvu, da sam to dugo planirala i da jedva cekam da ga osetim. Kad sam dodala da su mi ruke vezane lisicama i da moze da mi radi sta pozeli uzdahnuo je i osetila sam da mu srce kuca kao ludo.

>> PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske-price, Godišnjica braka, istinite priče, nove priče, seks priče

- 15:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.