Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

ponedjeljak, 14.03.2016.

Volim dominirati i biti gruba u seksu

Gužva, tama, ustajali zrak. Vruće je, čak je i pivo odvratno toplo. Na sceni luduje idiotski frontman anonimnog sastava. Na vidiku nikakvog muškarca, a ako kojega i primijetim smrdi po pički na kilometre.

Upropastila sam sebi još jednu večer. Bilo bi mi pametnije da sam ostala doma uz koju dobru knjigu. Pa da mi i dođe želja, videoteka s pristojnim odabirom najnovijih pornića u neposrednoj je blizini.

Sve sam živčanija, upravo uvjeravajući sebe kako bih trebala poći doma, kad ušao je On. Pijano zanjihano mnoštvo nadvisivao je makar za glavu dok se širokim ramenima probijao prema šanku. Poput Stallonea, kojega, netom ga pogledam osjetim mokro između bedara.

U trenutku sam se riješila nekoliko slinavih mekušaca koji su mi se bezuspješno nabacivali, želeći provesti ostatak noći među mojim nogama, a koji su, po mojem skromnom sudu, potpuno neupotrebljivi za bilo koji vid seksualne rekreacije.
Odlučno, uzdignute glave i isturenih dojki, krenula sam prema njemu, oklizla se na zamišljenu koru od banane, sudarila se s njim i prosula ostatke mlakog piva po njegovoj odjeći. Nisam uzalud išla na satove dramske u srednjoj školi. Dok sam mu se ispričavala, obećavajući mu svježe, hladno pivo, on me je već motrio s dužnom pozornošću i znakovitim osmijehom. Kako nisam od jučer, smjesta sam shvatila da se pod machomanskom kožom skriva uglađeni gospodin koji neće prihvatiti moju velikodušnu ponudu, već će on mene pozvati na piće.
Umalo sam se otopila pod njegovim zavodničkim pogledom, usput uživajući u zavidnim pogledima drugih usamljenih mačaka koje su još uvijek bile bez plijena.PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: erostke price, dominacija, domina, seks priče, porno priče, pusa, pusica, nove erotske priče, 2016

- 14:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.