Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

utorak, 16.02.2016.

Matorke - Već sam u godinama,ali volim mlado meso

Ja sam Branka i imam 56 godina,izgledam pristojno za svoje godine sa nekoliko kila viska,u sisetinama i prevelikom dupetu.Uvek sam sredjena i utegnuta,volim isticati svoje obline,i privlaciti poglede muskaraca,pogotovo mladjih.Svoje prevelike sise utegnem u manji grudnjak tako da kipe,i naravno veliki dekolte da se vide,a dole uvek neke uske suknje koje isticu moje velike guzove i jace noge.Volim kurac i volim se jebati vise nego ista,znam da je to za zenu mojih godina malo preterano ali jos imam potrebu i to necu da krijem.
Cesto navece skinem se gola legnem na krevet,i zabijem vibrator od 20 cm u svoju razradjenu picketinu koja zudi za necim zivim ali i plastika pomaze.
Volim gledati pornice stariji zena sa mladim muskarcima,imam citavu kolekciju i sanjam da se jednog dana pojebem sa nekim mladjim pastuvom sa velikom kurcinom koji ce me razvaliti,i koji ce pokidati moje velike mekane sisetine zeljne cvrsti muski dlanova da ih mese i gnjece.
Odlucila sam da nadjem zrtvu,nekog mladog momka,ako i treba platicu mu,samo da osetim taj mladi kurac,godinama zivim sama i nisam osetila nista osim vibratora,a moja picka vlazi i hoce kurca.PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: matorke, erotske-price, matorke price, starija žena, mladi muškarac, seks priče, pusica

- 14:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.