Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

nedjelja, 20.12.2015.

Erotske price - Mali radi tvojih gluposti,razvalit cemo ti kevu veceras

Ispričaću vam kako je moje glupiranje me došlo glave. Naime zovem se Dušan i imam 23 godine. Živim lepo ne mogu da se požalim. Otac mi radi stalno putuje, keva radi kao sekretarica u uglednoj firmi. Sve kako se poželeti može, imam pare, auto, sve.


Sve je počelo na jednom rođendanu mog prijatelja. Bila je ekstra žurka, alkohola i cura kao u priči. Popili smo malo više. Izlazim iz toaleta i vidim neki tip muva moju devojku. Pošto sam bio pripit prilazim mu i počinjem da se kurčim bukvalno tu pred svojom curom. Svašta sam mu rekao, na šta mi on odgovara:


„U redu momak, oladi“.


Pošto sam bio dobro pijan upalio sam se. Ali me moja cura smirila.
Veče je odmicala a ja nisam mogao da se smirim, stalno sam mislio na njega. Mislim u sebi on mi muva ribu, i u tom trenutku ga vidim kako izlazi van iz kluba. Idem za njim, a za mnom moja četiri prijatelja. Čim sam izašao, hvatam ga sa leđa i udaram šakom u nos. Momak je pao na zemlju. Pošto je to bio ćošak iza kluba, shvatam da niko nije ništa mogao da vidi. Tu nastavljam da ga šutam. U tom trenutku mi se pridružuju i ostala 4 moja prijatelja(ne bi o imenima). Šutali smo ga bez milosti. Neko je naišao i mi smo pobegli unutra.


Sledeće čega se sećam je da se budim kod kuće, sav nikakav. Mamuran sam, boli me glava. Ustajem, doručkujem i idem na faks. Idući prema faksu iznenada mi se tražilo da idem na toalet. Zamako sam za neki ćošak, i spremao se da izvršim nuždu. Tada osjećam jak udarac u glavi i avtomatski padam u nesvest.
Polako dolazim sebi ali shvatam da sam svezan za stolicu u nekoj prostoriji.
Ispred mene čovek, mišićav, nabijen. Fino me pozdravi:


„Pozdrav Dušane“.
Mislim kako mi zna ime. I zašto sam ovde. Nastavio je.
„Sigurno znaš šta si sinoć napravio“.
Kroz glavu mi prolaze slike kako gazim onog momka od sinoć, shvatam da je neki prijatelj od toga momka, ali bilo je gore.
„Momak kog si pregazio sinoć je sin moga šefa, a ja radim za pare“, nastavio je.
Pričom sam sve shvatio. Taj mali je bio sin nekog mafijaša naravno. A ja sam ga prebio na mrtvo ime. Mislio sam sad će da me ubije, ali ponudio mi je kompromis.

„Slušaj momak, znamo sve o tebi i tvojoj familiji“.
„Bićemo dobri prema tebi pa ti ponuditi rešenje“, začuo se drugi glas iz mraka.
„ Znači li to što ti nudimo, ili zatvor“, reče ovaj prvi.
„Šta mi ostaje“, sav prestrašen sam nekako rekao.
„Pa vidiš mali, kao što znamo sve o tebi i tvojima, znamo i da ti je kako vi kažete keva veoma privlačna žena, pa ćeš morati da je dovedeš, da bude naša kurva za jedno veče“.

>> Pročitaj cijelu priču

Oznake: razvaliti kevu, erotske-price, porno-price, seks-price, gang bang, smokva, pusica

- 14:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.