Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

ponedjeljak, 30.11.2015.

Erotske priče - Lucija vatrena plivačica



Često plivaš ovdje?" upitao sam nisku plavušu velikih očiju.

"Svaki tjedan barem jednom," rekla mi je.


A zapazio sam je čim je ušla u bazenski kompleks. Teško je bilo ne primijetiti je; širih bokova i malih, čvrstih grudi, izašla je pred oči mnogih muškaraca odjevena u bijeli kupaći badić kroz koji se vidjelo sve što je bilo vrijedno gledanja, jer kako smo se prije bazena trebali smočiti pod tušem, njen je kostim od klorirane vode postao proziran. I kad je ušla u vodu, zaplivala je mojom trakom. Bili smo tu samo ona, ja i jedan djed koji kao da je namjeravao umrijeti svakog trena. Plivao sam ja, plivala je ona, čitao sam joj u očima da bi nešto htjela, samo što je hladna bazenska voda to nešto smežurala do krajnjih granica. Pa sam je tako pitao, vrlo jednostavno i vrlo blago. I ona mi je odgovorila.

"Ne znam za tebe," nastavio sam za priču, "ali ja ću se ovdje odmoriti." Prihvatio sam se za rub bazena i zadahtao.
"Malo ću i ja," rekla je.
"Kako to da te do sada nisam vidio?" pitao sam je kroz žamor djece iz škole plivanja i studenata koji su odrađivali svoj tjelesni.
"Nemam pojma," rekla je i nasmijala se. Nije bila lijepa, nije bila ni posebno zgodna, ali zračila je nekakvim zanimljivim sjajem koji se da zapaziti samo kod posebnih žena. Mirisala je na još.
"Siguran sam da bih te zamijetio da smo se ranije sreli."
"A da li bi i tada bio tako poduzetan kao što si bio danas?" Nasmijala se.
"Nisi ti još vidjela ni p od poduzetnosti," rekao sam.
"Kako se zoveš?" pitala me nakon kraće stanke. Predstavio sam se.
"Drago mi je. Ja sam Lucija."
"Mokra mi je ruka. Ne bih se baš sada rukovao."
"Nema veze, dobro je i ovako."

I tako smo nastavili plivati, osmjehivati se jedno drugom. Nisam si mogao pomoći; pogled bi mi svaki put otišao u smjeru njene lijepo oblikovane guze ili prema jasno iscrtanim bradavicama. Jedino sam žalio što mi je libido od hladoće vode bio splasnut.
No, svemu dođe kraj, pa sam tako i ja odlučio otići. Obaveze zovu, noćna smjena se bliži. Izašao sam iz bazena i krenuo po svoje stvari.

>> PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske priče, vatrena plivačica, pusica, nove priče

- 19:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 29.11.2015.

Erotske priče - Meni je uspijelo,bio je red na nju




Svakako bih trebao napisati kako sam gledao svoju dragu,u našem stanu,fotelji,trosedu,kuhinji sa svojim bivšim(momkom sa kojim je bila 4god)
Dogovorili smo napokon,zarazio sam je svojom zeljom, zanimalo me je šta to naši bivši partneri nisu umeli kao sada nas dvoje..Naravno tema je bila sex,jer sa ovog gledišta nas dvoje smo u full varijanti sexa,strasti,perverzije..

Dogovor je bio da probamo namamiti bivse partnere na neko vidjanje.
Ja sam otišao taj petak na zurku drugara,izašao sam iz stana 18h u petak do 8hsubota.Tako je tražila..da se spremi a i opusti.Namestio sam stari aparat u spavaću ,novu kameru u dnevnu i mobilni u kuhinju..njeno je bilo da sve tri snime nju i "njega"

Poslala mi je poruku u 23h "došao je,volim te nemoj da se razočaraš u pornić"
U 00h "skote"
01h ."eto šta si tražio gledaćes"
02h "ovaj me se baš uželeo 5<>B8:>= wink"
06h "dolaziš,tako sam napaljena,i da znaš da se neću tuširati hoću da ga osetiš"
07h
Bila je u badem mantiu,plišanom iznad kolena..
Bez reči me nabi uza zid,sakom mi je masirala otekla jaja.
"izjebi me u guzu..jako te želim budalo luda..pa da se tušnem i idem kod kume pa cemo u Su da vidimo one cipele..Nepitaj me ništa,na stolu su ti dokazi ..pa drkaj ,hteo si učinila sam ti ali si nadam se svesan da si sada moj rob zelja”
Polizao sam joj čitave prepone,htela je da osetim taj miris,ukus zbog drugog "začina" itekako se oseti..To me je toliko nadražilo da sam je pomalo sumanuto ,na granici grubosti i sile, cepao ..da je podsetim ko joj je mužjak..otkud sam mogao znati šta ću videti..
Zahtevala je da u spavaćoj sobi cepam,naguženu na fotelji,kleči bradom naslonjena na naslon ,izgužena pohotno ,da joj nesmetano prodirem što dublje u guzu.Navlačio sam je na tvrdu nabreklu kurčinu,struk i ramena su joj bila crvena od mojih šapa..Grizla je naslon,ipak je bilo skoro 8h ,pa da ne probudimo komšiluk..
Nakon prvih 10min svršila je žestoko,a dobro znam da tada mogu pitati i da će mi reći.Dobio sam odgovor,popravio joj se bivši u sexu,baš se uželeo.
Kurčina mi se stegla jače,seo sam u fotelju a ona se ledjima ka meni nasadila do kraja..ova tura je bila duža koju minutu,guza joj je bila otvorena..drugi odgovor je bio da je on 2puta a i ona 2 što je jako iznenadilo..


Treći orgazam ju je otresao tako da su joj noge poklekle.Dušo idem u kadu,i brišem a večeras planiraj do grada da idemo.
Otišla je..na stolu u trepezariji aparat,kamera i mob..i jedan papir koji objašnjava šta mogu videti ,čuti,i da se izvinjava ako se malo više opustila..napunjeni kondome mogu naći u kupatilu ako neverujem da je toliko svršio.

>> PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: red na nju, erotske-price, isitinit događaj

- 12:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 28.11.2015.

Erotske priče - Kresala me sa umjetnim



Anju poznajem tek mjesec dana, otkad dijelimo stan u jednoj manjoj zagrebačkoj četvrti. Viđam ju obično navečer, kad se pojavi sa svojim društvom, koje u njenoj sobi gotovo uvijek ostaje do kasno u noć. Ne smetaju mi ta njihova okupljanja jer je stan stvarno dobro izoliran, pa se buka skoro i ne čuje. Nekoliko puta sam im se pridružila, no, pošto oni imaju neku svoju specifičnu zajedničku spiku shvatila sam kako se ne uklapam baš najbolje.

Jedno jutro me je Anja pozvala u kuhinju da s njom popijem kavu; to je bila prilika da se i malo bolje upoznamo. U sat vremena mi je uspjela ispričati gotovo sve o sebi, a čak je bila i toliko otvorena te mi pokazala fotke na kojima se polurazgolićena ljubaka sa svojom djevojkom. Pravila sam se da mi njena lezbijska sklonost nije nimalo čudna, a ona je bez ustručavanja pričala o Sari, s kojom hoda više od godinu dana. Onako iz znatiželje sam ju upitala ima li mnogo ljubomore u njihovoj vezi, obzirom je Anja prilično slobodna i društvena osoba. Sa smiješkom mi je odgovorila kako je Sara jako povučena cura i da joj često znaju zasmetati njeni prisni razgovori s ostalim prijateljicama, no, veli da imaju povjerenja jedna u drugu.

"Samo sam ju jednom prevarila", povjerila mi se Anja. "No, nikada joj to nisam rekla".
Nisam ju stigla ništa ni pitati, a već je nastavila s otkrivanjem svoje tajne.
"Znaš kako je to na moru! Malo sam previše popila, vrućina i potreba za nečijim dodirom, a Sare nema pored mene. I tako sam završila u nježnom naručju privlačne Dalmatinke, koju nakon toga više nikada nisam ni vidjela."
Pravila sam se da ju razumijem te samo dodala:
"Teško je protiv nagona, zar ne?!"
"Vidiš kak me ti dobro kužiš!", nastavila je u veselom tonu, podragavši me po dlanu.


>> PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske-price, vibrator, seks sa umjetnim

- 16:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 27.11.2015.

Erotske priče - Muž radi,ja mu ševim ženu



Ovo je istinita priča i moja prva koju pišem.Bilo je to neke 2006. godine kada se u mom kvartu otvorila nova piljara. Nove gazde su bili bračni par od svojih 35 godina, po mojoj procjeni. Muž fino građen, mršav, lijepog izgleda, a supruga, malo punija, izraženih oblina prelijepe guze, duže kose, ali onog vragolastog osmijeha, koji nikoga nije ostavljao ravnodušnim. Ja sam imao 22 godine, imao sam djevojku, ali „piljarka“ je bila nešto posebno. Naravno, iz dana u dan postao sam redovni kupac u njihovoj prodavnici. Ona je radila prvu, a muž drugu smjenu, jer su imali malog sina pa je uvijek neko od njih bio sa djetetom. Jednog dana kada sam došao po hljeb, otvoreno me je pitala: Zašto mi samo gledaš u dupe? Zaledio sam se, nisam znao šta da odgovorim, ali je brzo nastavila: Znam ja šta ti želiš, vidim ti na trenerci! To nisam mogao sakriti, bio je svaki dan dignut kada je gledam kad se naguzi da nakupi iz gajbe neko voće da izvaga kupcu. Dani su prolazili, a svaki put bi se nasmijala kada bih ušao u prodavnicu i vidjela moju trenerku. Jednog jutra mi je rekla da i ona želi da vidi šta ja to krijem, a toliko se diže na nju, tražila mi je broj telefona. Sutradan me je pozvala i rekla da brzo dođem kako znam, rekla je: Ako želiš da me jebeš evo ti prilike. Nisam imao opciju da se brzo prebacim do nje, bio sam očajan. Poslala mi je poruku: Idi u radnju. Kada sam došao u radnju onako zbunjen dočekao me je njen muž koji je držao ključeve od svog auta u ruci i rekao: Ana me je zamolila da ti posudim auto da odeš do nje računar se pokvario. Ukopčao sam! Moj hobi su računari, to je bio dobar izgovor. Upalio sam auto i gledao u papirić sa adresom njihovog stana. Nisam mogao da vjerujem, čovjek mi je dao auto da odem da mu jebem ženu, bio sam jako napaljen. Djevojci sam slagao da sam sa drugom otišao da mu pomognem da montira neke kuhinjske elemente. Stigao sam pred zgradu, mahala je sa prozora. Dočekala me je na vratima, sočno poljubila i uzdahnula:Konačno. Ponudila mi je piće, i smjestila se pored mene na trosjed. Mazila mi je kurac preko pantalona. Pitao sam je gdje je dijete, rekla mi je da spava u drugoj sobi i da se ne brinem.

>> PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske-price, prevara, ševiti ženu, pusica, istinite priče

- 17:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 26.11.2015.

Erotske priče - Služit ću šefici i biti njezina igračka

- 11:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 25.11.2015.

Erotske priče - Izgubila sam nevinost prvi dan faksa



Predavanja na fakultetu konačno su počela, znala sam da to mora biti moja godina. U srednju školu vozila sam se svaki dan u Split i moji roditelji, koji su raspored sati znali boje nego ja, u točno određeno vrijeme očekivali su moj povratak kući. Tako je bila isključena svaka mogućnost da im koji put slažem i pođem s nekim dečkom.

Starim autobusom tako sam se svaki dan na vrijeme vraćala u moje selo i bilo me sramota same sebe da sam maturirala, a da još nisam okusila kurca. Noću sam često sanjala da se nalazim u različitim pozama sa snažnim muškarcima, a potom mi se činilo da sam vulgarna, nemoralna i tko zna šta još. Ali, ipak sam odlučila da se poševim prvom prilikom koja mi se pruži.
Nisam očekivala da će se sjajna prilika ukazati tako brzo. Išla sam kroz studentski dom i raspitivala se hoće li tko ubrzo iseliti pa da zauzmem njegovo mjesto. Izgubila sam dva sata bezuspješno zavirujući kroz bezbrojna vrata. Blok "C", soba 206. Ušla sam i odmah počela:
- Hoće li tko možda ubrzo ...

Tip me u čudu pogledao, jer očigledno nije očekivao moju posjetu ili se možda zaboravio zaključati. Sve se dogodilo u trenutku. Sjedio je za stolom i držao ga u desnoj ruci. Vidjela sam da mu je jako velik, ali prije nego sam ga stigla dobro i pogledati kroz zrak je u dva jaka mlaza poletjela bijela tečnost i završila na podu pred mojim nogama.

>> PROČITAJTE CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske-price, nevinost, faks, studenti

- 12:30 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 24.11.2015.

Erotske priče - Orgije na zabavi



Znao sam da privatne zabave, kao sto je ova na kojoj sam se te veceri nasao, uglavnom imaju za cilj upoznavanje mladih, pijanih naivki i lukavih organizatora, no, ono sto me ondje docekalo nadmasilo je sva ocekivanja. Tek sto sam sjeo u udoban naslonjac i otvorio limenku piva opazio sam kako u jednom sjenama sakrivenom, ali jos uvijek prilicno pogledima izlozenom kutu, dvojica mojih poznanika oblijecu oko privlacne i ocito vrlo pijane crvenokose gosce, vidio sam kako joj jedan od njih polako zadize minicu, dok joj je drugi njezno, ali odlucno raskopcavao bluzu. Nemirno sam se vrpoljio u naslonjacu, osjecajuci da moj kurac zeli eksplodirati, a Ivan i Slaven nasli su se u slicnoj situaciji jer se njihova odabranica nasla na koljenima s oba kurca istovremeno natrpana u ustima. Uzbudio sam se i grubo uhvatio svoju novu poznanicu za kosu pa ju privukao nanize, prema svom zezlu, gurajuci joj ga u usta. Svidjelo joj se i zustro ga je obuhvatila punasnim usnama, zestoko lizuci i sisajuci.Ocekivao sam da ce se ona usprotiviti, no, umjesto toga posegnula je objema rukama za njihovim patentima, otkopcavajuci im paralelno traperice. Vec u iducem trenutku njene su bijele gacice kliznule na tlo, a pozudne ruke pohodile su bujan crni grm sred njenih prepona. Nije niti kosulja mnogo duze opstala, pa su joj i zamamne sise uskoro zalelujale oslobodjene grudnjaka. Jedan od muskaraca, Ivan, zavlacio joj je vjesto prste u mokru picu, a drugi, Slaven, oblizivao joj je otvrdle bradavice, dok je ona zabacila glavu unatrag, tiho uzdisuci.

Dok sam ocarano promatrao ta zbivanja, pitajuci se ima li ondje mjesta i za u meni razbudjenog jebaca, neka je, potpuno mi nepoznata djevojka, sjela do mene i bez rijeci, kao da je sve vec odavno dogovoreno, raskopcala mi zatvarac na hlacama, pa polako izvadila moj ud, i, gledajuci i sama troje neukrotivih sevaca u kutu prostorije, stala zivo mi drkati, istodobno milujuci drugom rukom svoje medjunozje.


PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske-price, orgije, zabava, grupni seks

- 16:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.11.2015.

Erotske priče - Je li te i on tako ševio



Bilo je toplo u tom autu, motor je tiho i jednolično brujao, po staklima je šutljivo padao snijeg..a ja sam sjedila nepomično..zavaljena u udobno meko sjedalo..preoskudno odjevena za hladnu zimsku noć, tek pristigla iz nekih toplijih krajeva i užasnuta nenadanom zagrebačkom zimskom atmosferom Dočekao me pred autobusom , šutke uzeo moje torbe i pričekao da sjednem do njega. Stisnutih nogu, s rukama zagnjurenim u krilo, lagano sam se tresla..od zime..od skrivenih pogleda koje sam osjećala kako me pale s moje lijeve strane. Šutjeli smo..oboje smo cijelo vrijeme šutjeli..a onda je njegova ruka lagano dodirnula moje bedro..topla velika ruka na mojoj nozi..dodirnula me i ostala ležati..svaki prst sam osjetila..a toplina se počela širiti mojim tijelom..lagano je razmicao moje noge..ili sam to nesvjesno činila ja? Ruka je sada bila ispod moje male haljinice i dodirivala golu kožu mojih bedara..lagano je kružio prstima oko mojih samostojećih crnih čarapa..polako..tako prokleto polako se pomicao prema gore..i sve bez riječi, očiju uperenih na cestu pod nama..znao je gdje sam bila..odakle sam doputovala..znao je da sam se jebala prije samo nekoliko sati i da još sva mirišim na onoga prije njega..boljelo ga je to..ali i palilo..luđački ga je palila pomisao da će me sad on jebati, makar u autu.. zadrhtala mu je ruka na mojim gačicama..a ja sam odjednom zarobila tu ruku svojim tijelom i sagnula se..zaronila glavu u njegovo krilo i rastvorila put kroz hlače do njegove gole kože..ledenim prstima sam ga uhvatila i izvukla van..a onda sam ga cijelog progutala..bio je već tvrd i tako napet, tiho je uzdahnuo kad je osjetio moja topla usta kako ga uvlače duboko u sebe..lagano sam ga sisala, pa onda liznula, kružila jezikom oko glavića, pa ga opet ugurala duboko do grla, počeo se tresti, počeo je kočiti..a onda je jednostavno stao..neka mirna ulica..neka busna stanica, pogašena svjetla..samo motor i dalje tiho svira. Gurnuo mi je glavu grubo, još više na sebe, osjetila sam glavić u mandulama, nisam mogla disati, a onda me podigao sa sebe..spustio moje sjedalo i odgurnuo me na njega..

PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske priče, ševiti, istinite priče, pusica

- 21:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Erotske priče - Upoznavanje na internetu



Poslije tih dana provedenih zajedno svakog trenutka smo mislili jedno na drugo ili su dolazile poruke, ili razgovori putem telefona ili smo bili na yahoo. Razgovori su bili sve slobodniji, jedan dan došao sam kući napravio sendvič i otišao da provjerim mail. Poruka : Mili večeras te čeka iznenađenje.


Kakvo iznenađenje razmišljao sam grozničavo, što bi to moglo biti, a vrijeme je prolazilo puževom brzinom. Nisam mogao gledati TV a ni biti na jednom mjestu, mehanički sam obavljao kućne poslove tek toliko da mi prođe vrijeme. Nekako sam dočekao 22 sata i vrijeme kad je kući kompjutor je bio upaljen a ja ulogiran na yahoo. Pojavila se skoro u minut točno, nestrpljenje me je izjedalo, reci, kaži, pokaži o čemu se radi tipkao sam nestrpljivo. U tom trenutku pred oči mi iskoči aplikacija na kojoj sam makinalno pritisnuo OK ne gledajući o čemu se radi, samo da doznam što je to smislila. Pred mojim očima se odjednom upalila slika, gledao sam u Anin simpatični nosić kako mi se cereka u lice. Kupila je web kameru i uključila je. Sjedila je uz kompjutor u tankoj kućnoj haljini i smješkala se sva sretna u objektiv, koji je to sve prenosio do mog monitora. Zahvaljujući 128Mb grafičkoj slika je bila zavidne kvalitete i tek pri brzim kretnjama se vidjelo da je to web kamera. Polagano me je počela mučiti otkrivajući ramena pa onda grudi, kurac je zato odmah počeo bujati u gaćama. Pokušao sam je zaustaviti ali Anu nije bilo briga, ona se igrala sa novom igračkom.

Ustala je iza stola i skinula ogrtač, sijevnula je njena obrijana pička, kurac mi je tukao kao lud, i bilo je jako teško kucati pri tom. Postavila je kameru u poziciju da joj se vidi pička, i počela je obrađivati prstom. Poludio sam od uzbuđenja, skinuo bokserice i oslobodio svoj kurac, stisnuo sam ga tako snažno da mi se zacrnilo pred očima. Ana je jednako trljala svoju pičku koja se već sjajila od sokova koji su tekli iz nje, počela je trljati i klitoris koji se mazno protezao izvan usmina, bože kako sam ga želio uzeti u usta. Uvlačila je polagano jedan prst u svoju vlažnu pičku, a onda i dva zajedno stenjući pri tome jako. Već smo ranije instalirali mikrofone tako sa se je moglo čuti kao da smo jedno uz drugo, kurac mi je pulsirao prijeteći erupcijom u svakom trenu. Pustio sam ga na miru da vidim što to Ana ima na umu, iz pičke joj je već teklo a ne curilo, a ja sam gutao knedle od uzbuđenja. Sa stola pored kompjutera zgrabila je bananu, koja je očito bi bila slučajno, i počela sa njom prelaziti preko mokre pičke, izazivajući me do krajnjih granica izdržljivosti. Uz to sam je i jasno čuo kako stenje:

PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske-price, upoznavanje, online, internet

- 12:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.11.2015.

Mama došla kući i našla kćerku sa dečkom - VIDEO



Ovo se ne događa svaki dan, kćerka je ulovila tipa u diskoteci,dovela ga doma da bi proveli noć zajedno, u jednom trenutku mama došla kući i ulovila kćerku sa tipom, što se desilo pogledajte u videu

Oznake: mama i kćer, video, ulovila kćerku

- 21:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Erotske priče - Moja najbolja prijateljica



Ana, moja istinska, iskrena prijateljica, bila je više nego razočarana kad je, kako to obično biva, zadnja u nizu osoba iz našeg društva saznala da je suprug vara. Naročito su je pogodila dva aspekta te prevare, koja su se očitovala u činjenici da je i žena s kojom je to činio bila osoba od njezina povjerenja, zajednička nam prijateljica, ali isto tako i, kako mi je povjerila, spoznaja da je vara muž kojem je u svemu, pa i u seksu, na sve načine željela ugoditi. Ispričala mi je, vezano uz to, kako je njezin suprug strašno guštao na dobar felacio, posebice ako bi taj čin bio ukupan seksualni akt, odnosno ako bi se njime dolazilo do njegova svršavanja i tu stalo, bez ikakvog daljnjeg tijeka koji bi uključivao i njezin orgazam. I Ana bi, kazivala mi je, beskrajno puno puta pristajala na takav slijed događaja, čak ga i poticala, kako bi njezinom dragom bilo lijepo i kako bi, mislila je, ostao zauvijek samo njen.

Slušajući je kako gotovo sa zanosom priča o odanosti suprugu, bez obzira na iskustvo koje upravo proživljava, pomislila sam, doduše ne bez grižnje savjesti, da bih je na sličan način mogla i ja iskoristiti, da ne kažem zloupotrijebiti. Ana, znala sam to pouzdano, niti ne sluti da svoje djevojaštvo od preko trideset mogu zahvaliti ili pak spočitnuti biseksualnoj orijentaciji, u kojoj su izraženiju naklonost imale pripadnice ljepšeg spola, posebice one aktivne, one koje su više voljele pružati nego primati užitak.
Predložila sam Ani da prespava kod mene, obrazlažući kako će joj prijateljsko čavrljanje do kasno u noć zacijelo pomoći da lakše prevlada prvi dan teške emotivne krize. Ni ne sluteći kakvu joj zamku spremam bezglavo je uletjela u nju, zaplela se u mrežu iz koje se, sada sam već bila duboko uvjerena, neće tako lako izvući.

PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske priče, najbolja prijateljica, lezbike

- 20:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Erotske priče - Najbolja jebačina za vrijeme menge



„Imam jednu odličnu i jednu groznu vijest, koju ćeš prvu? Daj groznu. Dobila sam mengu. A koja je onda odlična? Možemo se vidit večeras!“ Redale su se poruke jedna za drugom, a ja još nisam bio siguran da će Spalatica doći „na megdan“ Albatrosu. A i ako dođe popit ćemo kavu, to je valjda po defaultu kod prvog sastanka. Za kavu menga ne smeta, mislio sam, ali sam se ipak nadao da će se osim poruka o seksualnim afinitetima Spalatici svidjeti i fizička dimenzija obzirom da sam stariji od nje dobrih petnaest godina. Vrtim sve mogućnosti kao da mi je šesnaest, stvaram scenarij u glavi, ako ovo, ako ono, jebem ti imam tremu od Spalatice. Ma daj, znaš dvjestopedesetišest tehnika za samokontrolu, govorio sam sam sebi. Hmmmm da, odgovaram, ali ONA me se dojmila, ONA je nešto posebno, i kao što sam ja rođen spreman na sve, tako je ONA rođena za izludit muškarca, za vodit igru, za seks, za sve……


Počela je odgađati vrijeme susreta, za sat, za dva, imam obaveza, pa doma u kadu, ali što kasnije dođem, duže ćeš me imati…. Njen glas zvonio mi je u ušima, sad umiljato, sad strogo, kao da će me odjebati, pa mazno, da se rastopiš, palila me na daljinu, poticala maštu tako da sam s lakoćom podnosio čekanje. Osjećao sam njen seksipil, njenu požudu kroz valove, umišljao da sam Jeremy Irons u „Požudi“, nadao se da će i ona mene razumjeti i prihvatiti, valjda će shvatiti da je moj guru. Protrljao sam kurac i jaja preko hlača da se uvjerim da je sve na mjestu. I bilo je….
Čekala me na dogovorenom mjestu. Otvorila vrata auta i sjela. Dobrodušni smješak vragolanke, dvije žeravice umjesto očiju, u njima radost i kurac. Daaaa kurac iz njih viri.

- „Di ćemo?

- Ajmo se spustit na plažu.

- Ne bi, ajmo na kavu, znam jedan zabačeni kafić.

- Ajmo.“


Vozim, a ona priča. Ugodno je slušat. Priča zanimljivo, povezano, ne ispušta ništa, sočno spominje kurac u pički, u ustima, ševu na sve moguće načine, uostalom mnogi su pročitali…..
Došli smo, ali nema mjesta na parkingu. Sreća. Vratimo se na parking kod lučice, tamo mi je brod, pa ću ti pokazati kabinu iznutra, mrmljam pizdarije, a ona prihvaća. Parkiram u mrak, a ona ne prestaje. Mogu je slušati satima, ali drugo mi se vrti po glavi. Želim je pojebat i to što prije i što žešće. Jebe mi se za mengu, ne obožavam krv, ali mi ne smeta. Ali kurac, spustim joj ruku na koljeno, a ona je elegantno makne i nastavi s pričom. Smije se na neka moje fore ali ne jebe dodire i maženje. Glupane, to ti je trebalo biti jasno od početka. Popravni se ne daje tako lako, žene su u tome nemilosrdne. Ako je ne pojebeš kako spada prvi put, drugu priliku nećeš dobit. I Amen. Newtonovi aksiomi, Kirchofova pravila, Ohmov zakon i TO.

- „A di ti je brod?“ čita ona moje misli, mašta i njoj radi, požuda je jača.

- Idemo.


Otključao sam kabinu, ušli smo unutra i legli na ležaj. Jebem ti mengu kaže ona, a i ja mislim isto. Grudi su joj tvrde. Leži na leđima, mijesim joj sisu, jednu pa drugu i jezikom se približavam vratu. Ugrizao bih je za vrat, ali se suzdržavam. Grudnjak povlačim prema dolje, tražim bradavice, a ona pomaže. Jedre grudi, poželjne, željne dodira i ugriza. Grickam bradavice, vidim da joj lagana bol ne smeta, dapače. Grizem jače, a drugu štipam i potežem. Vrpolji se Spalatica, rukom je dotičem po bedrima i između bedara, hvata me za glavu i ljubi, volim takav ugriz za usnu, baš takav, možda malo i jači, okus joj je sladak, usisao bih taj jezik i držao ga zarobljenog, vrtio po ustima. Kurac mi je napet, otkopčavam se i spuštam hlače samo do koljena. Nemam vremena ni prostora, želim je, želim ga zabiti u nju.

PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: erotske-price, najbolja jebačina, nove erotske priče

- 15:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Erotske priče - Šef me kaznio njegovom batinom



Ima nesto u njemu kad me pogleda, kad jezikom lizne cigaru i zaustavi svoj pogled na meni…Dugo su mi zbog njega bile vlazne gacice nocu, masturbirala sam zamisljajuci kakav mu je… posle dana provedenih sa njim kad bih stigla kuci nisam mogla da spavam od bola u picki i do jutra sam tri ili cetiri puta jako svrsavala, uh kako sam drkala picku na njega. Medjutim, on je bio moj sef, ja obicna sluzavka. Doduse, mislim da me je zaposlio jer sam mu se umiljato ali i pomalo drsko smeskala i na razgovoru sam nosila tesnu majcu na kojoj su mi se ocrtavale bradavice.

To vece je trebao biti prijem u njegovoj kuci, bilo je tu puno posla, a njegovoj zeni sam bila trn u oku…uopste me nije podnosila. Prvo su dosli njegovi poslovni patneri na dorucak i cula sam jednog da kaze: Zasto vi drzite ovu sluzavku, hej, mislim da znam….imam utisak da kad te pogleda da bi te jebala.

U tom trenu sam se zbunila i ispustila ceo poluzavik na pod… On je bio uzasno besan, rekao mi je da spremim svoje stvari i da ce me i kazniti. Sacekala sam ga u njegovoj sobi…imao je predivan ogroman krevet, ogroman balkon i ta soba je gledala na citavo dvoriste…iz nje se ulazilo u kupatilo koje je imalo i ogromnu kadu. Prvo je usla njegova zena u sobu a za njom i on. Rekao joj je da ode u kupatilo i da se ubaci u kadu, a da ce mi on izreci kaznu. Cim je ona usla u kupatilo i odvrnula vodu, on je skinuo pantalone…i oh, kakav kurac ima pomislih ali sam se pravila da ne gledam..

- Rekao je Pridji ovamo! Sada cu te jebati tako jako da ces videti, kaznicu te najstrasnije, imam da ti ga nabijam….i da nisam ni cuo da uzivas jer cuce nas moja zena a onda cu tek da te razjebem..

Prisao mi je sa ledja, ruke spustio niz grudi, a onda ih obgrlio jednom rukom…koliko su narasle nije mogao da ih obujmi…a drugom rukom je dodirnuo crtu iznad moje picke i sapnuo:

PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: erotske-price, nove price, sef me kaznio

- 13:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 21.11.2015.

Erotske priče - Muževog prijatelja koristim kao seks partnera



Imam 34-i godine,plavusa sam srednje visine 176 cm,mozda i visoka za zenu.
Udala sam se za covjeka starijeg od mene zbog zivotne agsistencije.Covjeka koji ima 54-i god,veoma situiranog i bogatog.Zivimo u Becu u Austriji.
Zivot nam je idila,imamo sve sto se pozeljeti moze.Sa ljubavne strane nije bas tako,nas seks nije ni blizu koji je meni potreban u ovim godinama.Svaki put kad se izazovno obucem i pocnem da mu ljubim penis,sav se uzbudi i stavi mi ga zatim svrsi za pet minuta.Uvijek ostanem onako vlazna,pa se lagano diram po mokroj i zeljnoj picki.A iz nje curi sok,mirisni sok koji bi rado natopio neki dobar kurac koji bi me napokon napunio do kraja.Cesto sam sanjarila o nekom mladjem muskarcu sa velikim kurcem,kako mu ljubim ogromnu glavu,kako ga stavlja u moju navlazenu pickicu.Cesto tako dirajuci svoju pickicu i svrsim.Volim izazovnu garderobu ali moj muz nevoli,ljubomoran je.Spavam u prozirnoj spavacici bez gacica i grudnjaka,tako se mogu dodirivati koliko hocu.Muzov kurac nije velik a nije ni mali,ali sta cu kad se popali i brzo svrsi.Zivimo zajedno vec dve godine ali nismo vjencani.

PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: erotske-price, seks partner, isitine priče

- 04:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 09.11.2015.

Erotske priče - Kako je lijepo započeti radni dan tucanjem u kancelariji



Toplo letnje jutro. Probudila se oznojena, vruceg tela. Protezala se gola, mekana, sva podatna, a zeljna jutarnjeg mazenja. Budila se do kraja milovanjima tela, prolazeci dlanovima preko vitkih nogu, krila i cvrstih dojki. No, nije bilo mnogo vremena. Valjalo je na posao. Istusirala se i posla njegovom ulicom, uz reku nad kojom je pirkao vetric, dok su se zalosne vrbe ogledale u vodi.

Bila je zgodna plavusa u laganoj zelenoj haljini s dubokim izrezom na ledjima, koja su vec bila preplanula od suncanja. Svaki korak otvarao je razrez sve do bedara. Ruke su joj bile gole. Bila je privlacna i izazovna, a svesna i sama toga.

Sustigao ju je automobilom na kraju ulice u kojoj je stanovao. Povezao ju je. Bili su ljubavnici vise poljupcima, pricom i stihovima, no telom. Ali, danas je bila neodoljiva. Pozvao ju je na ranu jutarnju crnu kafu u svoju kancelariju. Radili su u istom preduzecu.


Na poslu, ona se presvukla u belu radnu odecu, ispod koje je imala samo male, bele gacice, cija je uska traka medju nogama jedva prekrivala podsisanu i oblikovanu sumicu njenog Venerinog brega.

On ju je vec cekao sa smeskom. Pruzili su si ruke, isprepleli prste, a onda je bila privucena uz njegovo telo. Ljubili su se. Sedela je u naslonjacu, dok je on zakljucavao vrata, a potom bio uz nju, na kolenima i ljubio joj lice, usne i noge, kad je zadigao haljinu. Krao se dlanovima prema preponama. Mrmljao joj je nezne reci onim svojim sonornim baritonom, zbog kojeg ga je zvala Lepi glas. Raskopcao joj je haljinu na grudima i ljubio joj tople, oble, cvrste grudi, naslanjao lice na njih, a ona mu je mrslia kosu. Bio je nadrazen. Na pantalonama se videla nabreknutost njegovog uda.

Odgurnula ga je i pozelela kafu. Vec je cekala. Sedeli su svako u svom naslonjacu, pijuckali crnu tecnost i gledali se. Ona ga je gledala izazovno, lizala i grickala kockicu secera, oblizivala svoje usne, mazno mu se smesila. I on nije mogao da izdrzi, evo ga, vec je opet bio uz nju. PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: erotske priče, radni dan, nove priče, kancelarija, seks

- 12:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 07.11.2015.

Erotske priče - Moja supruga obrađivala je drugog



Zovem se Uros supruga je Ivana. Moja maštanja su se ostvarila jednog dana. Maštali smo oba dvoje o tome ali nismo probali a htjeli smo. Predložio sam joj da pozovem druga na kadu kojega je ona željela dugo ali ja bi otišao na pola sata iznenada a oni bi ostali sami kao slučajno mi je iskrsne nesto. Pozvan sam druga koji je ono stvarno zgodan i prije svega veliki ženskaros ali i oženjen tako da je diskrecija bila neupitna. Zovem ga da navrati da popijemo kadu i stiže on supruga je tu sva našminkana sređena inače vrlo zgodna vitka sa grudima manjim ali sexy lica i prava po izgledu kurvica. Sjedne on sa nama i pijemo kafu i pričamo i kažem mu jbg mobitel mi zvoni moram se javiti , inače cjelokupni vrijeme su se gledali ona direktno on stidljivo i kažem im ja moram nešto do grada eto me za pola sata hoćeš drug sačekati on se neka ali uvjerim ga sada ću brzo ..... PRIČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: erotske priče, moja supruga sa drugim, nove priče, seks priče

- 19:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.11.2015.

Erotske priče - U poštanskom uredu zapakirao mi je macu


Išla sam na poštu predati paket. Stajala sam na sred prijemnog dijela i čitala natpise na šalterima tražeći onaj na kojem mogu predati paket. Tada sam ugledala poštansku službenicu. Debeljuškasta, s prekratkom suknjom i previsokim petama, izgledala je kao da je izašla iz pornića. Hodala je nabadajući po mramornom podu, a kako je hodala, sisurine i guzovi su joj se drmali. Naočale su joj dodavale dozu jebežljivosti u izgled. Stigla je do mene, zastala i pogledala me. Usne su joj bile jarko crvene.
"Taj paket je loše zapakiran." rekla je.
"Šta da radim." upitala sam.
Pokazala je prstom prema vratima na dnu i rekla:
"Tamo je pakirnica. Gospodin će ti ga spakirati."
Njen glas je govorio kao da će mi gospodin spakirati kurčinu tamo gdje mi ide. Možda sam već poludjela. pomislila sam. Otišla sam do vrata koja mi je Debeljuca pokazala. Ušla sam s dozom strahopoštovanja. Pakiranje košta, a ja baš i nisam imala love pri sebi. Ako mu se svidim možda mogu dobiti besplatno pakiranje. rekla sam u sebi. Muškarac je okrenut leđima umotavao paket u papir.
"Dobar dan." rekla sam.
Okrenuo se i zagredao u mene.
"Maja!" uzviknuo je. "Pa to si ti."
Nasmješila sam se. Još kad bih ja znala tko si ti. rekla sam u sebi.
"Bok." rekao je razdragano. "Ti si mene sigurno zaboravila, ali ja tebe nisam."
Ja sam se i dalje samo smješkala.
"Zar se ne sjećaš novogodišnje redaljke kod Đuke. Ja sam bio jedan od onih koji su te jebali." rekao je i zastao čekajući da ja reagiram.

Đuka je bio muškarac kojeg sam upoznala prvih dana kad sam stigla u Zagreb. PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: erotske priče, poštar, pusica, nove priče

- 00:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Dva mlada zadovoljila su iskusnu zrelu gospođu *MATORKE*




Ne sjecam se tocno je li to bilo u petak ili subotu uvecer, ali nije ni bitno. Bitno je to da je bilo jako kasno i da mi se jako, jako spavalo, a nisam mogla ni oka sklopiti. Razlog mojoj budnosti krio se u, pogadjate, bucnim susjedima, i to upravo onima koji stanuju u stanu tocno iznad mog. Kako to njihovo rondanje, koje je podsjecalo na selidbu, i urlikanje, koje je zvucalo kao navijanje na kakvoj utakmici, nije prestajalo, odlucila sam se odjenuti, pozvoniti im na vrata i kulturno se pozaliti, a, ako bude potrebno, i zaprijetiti im da cu pozvati policiju, sto sam i kanila uciniti, naravno, ne budu li se smirili. Sto zamislila, to i ucinila, a kad mi je mladic, od svojih dvadesetak godina, otvorio vrata, bespostedno sam osula verbalnu paljbu po njemu.


PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU - Dva mlada zadovoljila su iskusnu zrelu gospođu *MATORKE*

Oznake: erotske priče, matorke, pusica, iskusna gospođa

- 00:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.